Ja sam pitala i rekla mi je da slobodno možemo...ali svaka trudnoća je zasebna.. ima cura kojima je strogo zabranjeno... Zato možda najbolje pitati svog gin za sebe...u početku nam je obojima bilo čudno i nekako strah a s vremenom je to prestalo..tako da ako nema zabrana slobodno uživajte...osjećaj je 1000 puta bolji...možda ne prvi put ali čim se opustite...i nema ljutnje na pitanja tu smo svi da podijelimo iskustva 🙂
Dreams - moj sad svaki dan proučava koliko trbuh raste, bili smo kod mojih pa je ispalio - bokte sve je veći hahaha ( a ja si mislim ljube moja nismo ni na pola puta hahaha )
Ja sljedeći tjedan vadit krv, u petak kod endokrinologa, a tek onaj tamo tjedan 25.10.kod gin i ide i tatica s nama.
Babyq-mi to obavljamo redovito, ovisno o raspoloženju naravno. Pitala sam gin.na jednom od prošlih pregleda i rekla mi je da se ponašam normalno dok god nema iscjedaka ili krvi i sukrvice.
Trudnoća mi je zasad super, ne bi ni znali da sam trudna eto da ne rastem po malo...
Meni je doktorica rekla da se suzdrzavamo od odnosa jer sam prokrvarila na zadnjem pregledu kad mi je uzimala briseve...iako je rekla da nije iznutra, al za svaki slucaj dok ne obavimo ove prve pretrage 🤔
I nemamo uooce problema s tim nekak, bas smo se usmjerili na bebu i da sve bude dobro, samo nam je to vazno....mazimo se i pazimo 🐞🙈
I mi se suzdrzavali prva 3mj, reko dr! Poslije toga sve ok, dr nije spominjo nista pa smo se prestali suzdrzavat! 🙈😂 moram priznat da mi je bilo jako tesko ta apsinencija bas sam bila jako napaljena to vrijeme... hormoni podivljali! Sad uzivamo!
Mene su moje prijateljice vec od kad pocele zezat da cu sigurno imat decka, jer se raspametim na sve te slatke stvari za curke, roze sa masnicama 😊 2 prijateljice koje to preziru, narqvno imaju curke
Cure vidim sad otvorena tema ljetne bebe 2019 ajmee...pa to vrijeme letii...
Wonderland tako i ja...ma bit će garant dečko...akoo slučajnooo bude cura bit ću stvarno iznenađena haha...
Pozz cure... evo nas sa pregleda. Od 8-12 u bolnici. 2 pregleda 2 doktora. Sve organe svaku koscicu bas sve detaljno gledali i sve je ok. Curka se toliko vrtila da su se i oni smijali jer im je trebalo duze nego inace za sve pregledat. Sve odgovora 22 tt. 🙏🏻💕😊
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Pa po mojem zadnjem postu možete zaključiti da imamo redovito odnose, a ginekologa nisam pitala jer vjerujem da bi rekao ako ne smijem. A nekad mi je super, nekad mi trbuh smeta pa ni ne pomišljam, a nekad sam toliko napaljena da bih stalno.. Eto, hormoni valjda... 😁😁
Malu, 4 sata u bolnici😱😱 bitno da je sve ok, sad uzivaj u miru 😊😊
Mi nekako izbjegavamo odnose, nije mi to to.par puta smo samo, i bas nisam ni opustena skroz ni ista.a ne znam za vas ali meni jedino s boka poza moze😂😂 Pa eto, nekako prizivimo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji