Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aosijek
    12. Listopad 2018. 09:57

Hvala, hvala. 
    :)
    Ja sam od početka trudnoće do sad +2,4 kg, jutros sam se vagala. Krenula sam sa previše plusa tako da je ovo zadovoljavajuće. MM mi je upravo poslao poruku - ti si meni sve ljepša kad znam da nosiš našu bebicu  i kak sad da se ne rastopim hahaha....
    Bila u Lidlu - ulovila top za dojenje, najlonke plave al nema veze i hlače al ću ih danas vratiti, preuske su mi u listovima, užas...

Tonka185
    12. Listopad 2018. 10:10

Aosijek

Hvala, hvala.
    :)
    Ja sam od početka trudnoće do sad +2,4 kg, jutros sam se vagala. Krenula sam sa previše plusa tako da je ovo zadovoljavajuće. MM mi je upravo poslao poruku - ti si meni sve ljepša kad znam da nosiš našu bebicui kak sad da se ne rastopim hahaha….
    Bila u Lidlu - ulovila top za dojenje, najlonke plave al nema veze i hlače al ću ih danas vratiti, preuske su mi u listovima, užas…

Aaawwwwww rastapam se😍😍😍
    Bila sam i ja jucer u lidlu i nisam niti pogledala dio gdje ta odjeca stoji jer sam vidila da svi nesto cupaju gledaju i da je sve zivo razbacano i nije mi se uopce dalo kopati po tome 😣

malac_28
    12. Listopad 2018. 10:15

Aosijek

malac_28

Aosijek kak je nama isti termin a 3 dana smo razlike? Mene vode kao 2 tjedna manju trudnoću samo mi još nije nitko napisao po tome termin poroda 2 tj. kasnije.

malac_28 meni je tako određeno na prvom pregledu, iako sad kad je mjerila opseg glavice i nogu pišu datumi od 26.03.do 01.04.tako da ajd sad budi siguran….
    Po M se vodim da sam sad 16+2

Baš, ko bi ga znao 😀😂 meni bi trebao pisat termin 10.4. pošto je 2 tjedna manja trudnoća po uzv, morat ću pitat doktora sljedeći put za to. Po M smo onda isto ☺️
    Svaka čast za tablicu, super izgleda ☺️

oppa
    12. Listopad 2018. 10:28

Aosijek baš si se potrudila! Svaka čast.
    Meni je danas gužva na poslu i jedva čekam da prođe dan.. Uživat ću u svakoj sekundi nadolazećeg vikenda.. 
    I pogubih se već u postovima, ali čiji god muž da je izrekao ono nešto lijepo, svaka mu čast. 😉😉
    I drugi bi ga mogli slijediti.. 😁😁 Mene moj probudio prije alarma jutros da bi se "pomazio" 🙄🙄 

Tonka185
    12. Listopad 2018. 10:31

Hahahahahah Oppa da bi se pomazio😂

E cure ne znam spominju li vama doktori plodnu vodu.uglavnom,meni moja sad zadnji put kao nesto da joj se ucinilo da imam vise plodne vode.i onda ona to nesto mjerila sa 4 strane zbrajala neman ppjma i kao ispalo 17 (ne znam mjernu jedinicu) i kao do 22 je normalno. Nisam u tom trenu nista registrirala tek poslije meni sve to dodje do glave jer na pregledu samo cekam da rece da je sve ok.

Anna13
    12. Listopad 2018. 10:40

Lordan

Pozdrav..😊
    Eto..mene opet vaga šokirala.. Znači..dva tjedna nisam dobila ništa..i sad u tjedan dana dvije kile..sad me već to stvarno muči.. Nadam se da je to normalno..😏 Moram pitati na sljedećem pregledu.

Lordan i meni se dogodilo isto u 17 tjednu bila na kontroli i imala 56,vagala se kući nakon 10 dana jer sam se osjećala teško kad ono ,59,5. Baš me šokiralo.  I od tada ništa.  Stojim na istom ,a doktor mi nije ništa komentirao . 

url=https://lilypie.com]

• Wonderland19
    12. Listopad 2018. 10:42

Evo i mene 
    Termin: 23.03
    Spol: jos ne znamo
    Mjesto: zagreb
    Ime: Dora/Jakov
    Netko je bio piso da je beba iz inata musko 😂😂 tako i ja mislim da ce nama bit jer imamo od sestre sve za curku, ne bi bilo fora da bude tako jednostavno 😂 a i moj muz se stalno obraca bebi u zenskom rodu! Pod izgovorom da je rijec beba zenski rod pa zato

Dreams
    12. Listopad 2018. 10:47

Aosijek super je tablica, svaka čast hvala ti...
    Što se kg tiće i ja sam krenula s dobrim viškom ali evo do sada nisam dobila niti jednu kg....kaže gin da beba dobro napreduje i da je to ok...s tim da ja nisam pila do sada vitamine a kažu neki da i oni znaju utjecati na težinu, apetit i to... S njima krecem tek od pon...
    Što se mjera tiće i termina... Termin mi je 13. 3 no kad radi uzv na njemu uvijek piše kasniji neki datum tipa sad je pisalo 24.3. Tako da mi nije jasno a kaze mi beba odgovara za 18 tj...koliko jesam po m... A vidjet cemo...
    I Aosijek divnooo za porukicu od muža moj mene sad tek počinje doživljavati kao trudnu i pitati kako sam j kako beba...njemu kao da do sad nije bilo jasno da sam trudna...ali nit ne krivim ga nije mogao na uzv, ja stv kao da i nisam trudna sto se simptoma tice..  Samo je dosao i rekao neki dan ajme pa nisi imala jučer takav trbuh...hahahah i od kad je on iskocio kao da je doživio da čekamo bebu😂

Dreams
    12. Listopad 2018. 10:50

Wonderland ja sam pisala 😂😂😂 bit će garant objema tako haha

Babyq
    12. Listopad 2018. 11:13

Cure pitanjce.Nemojte se ljutiti.Dali se vi seks..e?Mislim dali ste pitali ginekologa ili ne?Hvala

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.