Meni su otkucaji inace veci, u zadnje vrijeme projek oko 80 u mirovanju. Pila sam ja i tablete prije za usporavanje rada srca pa sam morala prestat kad sam zatrudnila a i diktori rekli da ne treba vise pa eto valjda ce biti ok.
Meni su otkucaji kao da ću krepat svaki čas 45-55 kad bude 60 onda se veselim
Meni su ovu zimu znali bit oko 115 , pet puta ,valjda stres na poslu+mpo, nije mi se dalo dodatno još po dr i spustili se između 70-86 ,a danas ne znam šta je ,popratiti ću to malo .
Oppa možda se uzbudim prije pregleda pa ti tlak bude viši,pokušaj doma skontrolirat.
url=https://lilypie.com]
DANTE
A da, i ja si mislim da je možda baš zbog uzbuđenja, uvijek je tu i doza straha. Doma nemam tlakomjer probat ću vidjet od susjeda jel netko posjeduje pa da vidim recimo sad u ovo doba kak stojim.
Joooj razočarenje u lidlu. Sve razgrabljeno.. Grudnjak uzela najmanji mogući ali već vidim da ću ga vratiti jer mi je prevelik. Uzela ove potkošulje koje mi se čini da su bolje nego bilo koji grudnjak jer imaju podržače tj ko top je ovaj gornji dio, a skida se kad treba dojiti i 95%pamuka. I uzela čarape, to mislim da bude ok.
Za bebi nisam zadovoljna.. Uzela čarapice, njih nikad dosta. I nepropaunu podlogu. Ostao jedan komplet jastuk i poplun ali su od poliestera a ne želim to. Probati ću naći pamučni. Bar prekrivač.
Bok curke, samo da vam mahnem 👋😊 cestitam svima na dobrim pregledima🤗♥️
ja se i dalje skicem, vracam se u subotu...opet cijeli dan putovanje😑 ali nema veze, umorna sam, ali ok se osjecam, osim glupe probave🙄 bebolinca osjecam, ritavac mali♥️ i bas uzivam kada se javi😊😊
Zamolila sam sestru i mamu da mi skoknu do lidla danas, ako nadju nesto☺️
Tablica se moze u google-u napraviti pa pozvati sve na uređivanje putem maila😁
Uzivaajtee, idem dalje raditi🙃
Ispravak netočnog navoda: grudnjak, kao saliven 😋😋 bit će da su prekomjerno i one porasle 😁
Pojedoh večeru i da si popravim okus krmetine u čušpajzu uzmem mini šnitu kruha sa sjemenkama( iz lidla) namažem malo marga i prst debelo pekmeza od šljiva... .mmmmm... E sad sam sita 😁😁😁 doduše, mogla bih još ovog finog pekmeza ali nop.. Treba imati mjeru 🙄
Evo da se i ja javim, u Lidla uzela tuniku,vel 38, dobra je, čarape isto ok,grudnjak najmanja vel.i meni velik ali ne baš puno pa ću ga ostaviti,možda se još i popunim 
I da prijavim termin
18.02
Split
Spol još ne znamo
url=https://lilypie.com]
Evo i mene
Termin 09.03.
Spol Musko
Ime - nemamo pojma
A sto se tlaka tice, uvijek nizak ili normalan, ali i inace imam jako nizak tlak 90/60 itd.. vidim da ste i otkucaje srca spomenile, e to me muci.. jos od 19 god muku mucim s preskakanje srca, dugo bila i na beta blokatorima ali se debljala ko luda pa i prekinila terapiju. Ionako nisu rjesavali problem vec samo smirivali preskakanja.. i dugo vremena mi je cak bilo i ok, ali evo sad ima tjedan dana opet luduje ko u najgorim danima... 😔
E da prijavim razocarenje lidlom..znaci u solinu u lidla nema nicega! Razbacane neke pidzame i neka baby roba i to je to. Da ne govorim kakav uzasan nered. Je li isao ko mozda u lidl na spinutu(vi iz st)?
Sortiraj odgovore
Najstariji