Meni se isto većinom ništa ne da 😂 a za utjehu i ja sam jučer i danas i sva nikakva, a nije mi ništa 😂
Što se tiče odnosa, mi imamo redovite i baš uživamo dok god je sve ok.😊
Curke, ja bi vas nesto pitala...jeste vi sve planirale trudnocu ili se kojoj dogodilo? 😊😄 mi smo bas dosta dugo radili na bebi i napokon raste 😄 sadsi kucu dovrsavamo, aonda valjda bude neka svadba 😂😂
Ni meni se nista neda... a dosadno mi! Tjeram se pospremit si ormar i napravit cistku a muka mi od same pomisli na to! Peglanje isto ceka 🙈
Ja sam danas pocela cistit kucu kao odnosno oprat kupatilo, na kraju mijenjala posteljinu, brisala patike vlaznim maramicama, usisavala, kopala po robi, i zadnje zahod oprala, bas me sve lako dekoncentrira,pocnem jednu stvar i nakraju zavrsim na 10.-oj a da ne pricam da u medjuvremenu sjednem 15 puta na mob zablejim, pa gricnem stokod itd,pa to sve skupa traaajeee..
Sanjabanana ne znam sta bi odg na tvoje pitanje iskreno 😕 isla sam "pokusat" zatrudnit jer sam ja samu sebe uvjerila da ce meni trebat barem nekoliko godina da zatrudnim zbog stitnjace i policisticnih jajnika i ne znam ni ja cega pa kao da krenem na vrijeme pa godine neka prolaze na vrijeme sam pocela radit na djetetu.i moj paučić (tako ga mi zovemo) se doslovno "uhvati" iz prve.doktorica mi je pratila rast folikula i potrefila se ovulcija i sve , a mislila sam da ja opcenito zbog svega uopce nemam ovulaciju, i rekla nam period od par dana doslovno od srijede do nedjelje radite na djetetu i Bogu hvala eto..huh kad se svega sad sjetim ne stane mi to u jednu recenicu pa eto.tako da me isto iznenadio pozitivan test.😊 mi smo 10god skupa, skoro 2god u braku ali oko godinu dana prije zatrudnjivanja se nismo stitili i eto nikad nismo pogodili bas TAJ dan.
Nego, je li ko dozivija moje pitanje vezano uz plodnu vodu? 😭😭
Tonka točno tak je i meni, krenem jedno, na kraju završim na nečem desetom i skoro niš ne napravim kak treba 😂 za plodnu vodu ne znam kaj bi ti rekla, meni moj doktor nije apsolutno ništa komentirao, svaki put samo kaže da je sve u redu i to je to.
Eto tako sam tuzna.. decko stalno radi, ja doma sa psom, kad idem do grada se umorim i odmah me sve boli, a isla bi svugdije, radila svasta.. i tako mi padne raspolozenje.. ne da mi se ni cistiti, ni kuhat ni nista.. a to inace volim
Mi smo krenuli i iz prve se uhvatilo, cak sam i bila zaboravila da taj dan imam ovulaciju 😁 i iznenadili smo se kako odmah tako hehe i bas smo bili sretni i sad smo i jedva cekamo da se rodi 😁😍❤ mi ne znamo kad cemo se vjencati 🤔 za sad ne planiramo, jer nije nam bitno. Bitno da se volimo i da je sve u redu.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Sanjabanana, mi smo, radili na bebi. Prije godinu dana sam prestala piti kontracepcijske, tri mjeseca nakon toga ostala trudna, nažalost eto nije se htjelo pa sam imala spontani, a onda smo odmah iza toga radili dalje... I uspjeli brzooo... 😁😁. Mi smo 8 god u vezi, 8 mj u braku i baš smo tako nekako i htjeli..
Tonka, evo ja nism imala s tim nikakvih situacija, zasad. Na 4d nalazu sam vidjela da je dr napisao da omam dovoljnu količinu plodne vode i to je to o tome..
Mi smo isto planirali bebu, vjenčali se u 9.mjesecu prošle godine, ali nam nije baš išlo od prve, imala sam 2 neuspjele trudnoće i onda se u 6.mjesecu (valjda) primilo i Bogu hvala ostalo ☺️
Sad mi je lakše kad vidim da nisam jedina kojoj kile skoče samo tako..😂
Sanjabanana mi smo 9 godina zajedno..od toga 3 godine u braku. Prva trudnoća se desila još prije nego smo se vjenčali..neplanirano..i na žalost..završilo spontanim. Onda smo nekih godinu dana nakon vjenčanja odlučili pokušati..da bi sve opet završilo spontanim. Psihički sam bila katastrofa..svi nalazi ok..a nikako da uspijemo. I kad sam si pustila mira..najmanje se nadala..eto nas već na polovici za 2 dana.😊
Tonka meni doktor uopće ne spominje plodnu vodu. S obzirom da veli da je sve ok..onda je očito i to.
Svakakvih prica i oko zaceca ovih nasih maćih😊 Lordan bas mi je krivo sta si prosla to svasta, ali eto na svu srecu napreduje sve sada lijepo jupiiii😍😍
Nemoj se zato sad zamarat ni kilima ni ijm bit ce vreemena skidat ih, uzivaj u svemu bitno da st zivi i zdravi svi skupa😉
Tamsi, znam kako ti je,meni isto suprug dosta radi, ja kuci jer mi se neda sa svakim druziti pa cu radije kuci ostati.i onda odem sa pasom u setnju,koliko mogu, nekad vise nekad manje, bitno da izadjen i da uhvatim zraka malo i meni dovoljno 😊 ne moram ja bit okruzena sa 10 ljudi da budem sretna.a svaki slobodan trenutak dragi stvarno koristi da bude samnom.i na tome sam neizmjerno zahvalna jer svakakvih muskaraca ima 😰 najgore ti je kad si poslozis u glavi neda mi se nista.meeni je najgore kad se probudim s mislju neda mi se nista.onda mi je taj dac cili nikakav.nekako se provaj trgnuti ispuniti si dan koliko toliko 😊 ja sad izbjegavam i voziti auto,moji su svi na 50km od mene pa mi se neda toliko voziti.
Sortiraj odgovore
Najstariji