Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aosijek
    12. Listopad 2018. 12:34

Malu, to si baš u bolnicu išla na neki poseban pregled ili ? 

Malu
    12. Listopad 2018. 12:46

Tu je inace tako. Imas svog ginekologa za normalne preglede svaka 4 tjedna a cim zatrudnis moras izabrat bolnicu u kojoj zelis rodit pa onda u toj bolnici rade vazne i detaljne preglede ( u 12 tt, 22tt, i 34 tt, i krv i secer u 24tt) 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Timi95
    12. Listopad 2018. 12:54

Tablica je super 😍 
    Ja mislim da sam se udebljala, poceo mi rast trbuh ko lud hahah 🤰i tezak je trbuh i steze me. Imam pojas za trudnice, inace ne mogu ni hodat, a ni spavati
    I mi imamo odnose i super je, ja bi stalno 😅 sad je jos bolje, nego prije, valjda se sve to diglo gore pa vise nema pritiska hehe
    Ja sam na pola puta 😁 20. tjedan danas 😊 jos tolikoo i stize moj bebac ☺

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

12. Listopad 2018. 13:11

I ja se raspametim na sljokice i masnice, a i cim sam ugledala plus na testu doslo mi je da je to decko i od ond mislim da je decko,iako moj dragi misli da je cura,ne znam po cemu 🤭....i ja cu bit jako iznenadena ak bude curka 😂😂
    Jedno od nas dvoje ce sigurno biti u pravu 😋😎

Dreams
    12. Listopad 2018. 13:20

Nekako mi se čini da tate dosta navijaju za cure 🙂

Timi95
    12. Listopad 2018. 13:27

Da, moj je mislio da je curica haha i na kraju decko, sokirao se haha 
    Ja sam danas lose volje. Nis mi se ne da i place mi se 😓

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Dreams
    12. Listopad 2018. 13:29

Tamsi nemoj nam biti tužna...normalno je da ti s tu i tamo ništa ne da...meni se većinom ništa ne da ahah...jel nešto bilo ili te tako samo pogodilo? kako god,želim ti da se brzoo razveseliš :)

Kikiriki
    12. Listopad 2018. 13:41

Aosijek

Ovo je trenutni izgled tablice…. Može li se nekako postaviti na prvu stranicu ?

Svaka cast za tablicu. Mislim da se ne moze stavit na prvu stranicu. 😑 ali i ovako je super. 
    Meni mozes dodati da je Curica 💖. Tatina i mamina princeza 😊
    Mjesto: okolica Beca. 
    Ime: jos neznamo. 

Curke ja se ispricavam sta stekam s pojavljivanjem ovdje. Trenutno opremamo kucu i svaki dan sam po centrima i kad dodem doma noge mi nateknute,a oci se same zatvaraju.  Budem aktivnija kroz koj tjedan. 
    Nadam se da ste mi sve dobro i da bebice lijepo rastu i uzivaju. ❤

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Tonka185
    12. Listopad 2018. 13:44

Tamsi i ja danas racunam 20tt iako mi po M 21 😊 na pola smo puta ako Bog da😄
    Nemoj biti tuzna, nekako se animiraj. Neda se ni meni uglavnom nikad nista ahhaha, nekad se pokrenem a nekad bas prilezim pola dana.rekla sam jucer da sam ko vampir, tek u 6 navecer iz kuce izasla,ono sunce me prosvjetlilo oci mi otpale😂😂
    Malu svidja mi se to sta odabres di ces  rodit pa tu ides na pretrage 😉 ode nije tako..

Dreams
    12. Listopad 2018. 13:44

Kikiriki čestitam na curici :) samo si vi sredite svoj dom mi smo svakako tu :P i čekamo te

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.