Tu je inace tako. Imas svog ginekologa za normalne preglede svaka 4 tjedna a cim zatrudnis moras izabrat bolnicu u kojoj zelis rodit pa onda u toj bolnici rade vazne i detaljne preglede ( u 12 tt, 22tt, i 34 tt, i krv i secer u 24tt)
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Tablica je super 😍
Ja mislim da sam se udebljala, poceo mi rast trbuh ko lud hahah 🤰i tezak je trbuh i steze me. Imam pojas za trudnice, inace ne mogu ni hodat, a ni spavati
I mi imamo odnose i super je, ja bi stalno 😅 sad je jos bolje, nego prije, valjda se sve to diglo gore pa vise nema pritiska hehe
Ja sam na pola puta 😁 20. tjedan danas 😊 jos tolikoo i stize moj bebac ☺
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
I ja se raspametim na sljokice i masnice, a i cim sam ugledala plus na testu doslo mi je da je to decko i od ond mislim da je decko,iako moj dragi misli da je cura,ne znam po cemu 🤭....i ja cu bit jako iznenadena ak bude curka 😂😂
Jedno od nas dvoje ce sigurno biti u pravu 😋😎
Da, moj je mislio da je curica haha i na kraju decko, sokirao se haha
Ja sam danas lose volje. Nis mi se ne da i place mi se 😓
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Tamsi nemoj nam biti tužna...normalno je da ti s tu i tamo ništa ne da...meni se većinom ništa ne da ahah...jel nešto bilo ili te tako samo pogodilo? kako god,želim ti da se brzoo razveseliš :)
Ovo je trenutni izgled tablice…. Može li se nekako postaviti na prvu stranicu ?
Svaka cast za tablicu. Mislim da se ne moze stavit na prvu stranicu. 😑 ali i ovako je super.
Meni mozes dodati da je Curica 💖. Tatina i mamina princeza 😊
Mjesto: okolica Beca.
Ime: jos neznamo.
Curke ja se ispricavam sta stekam s pojavljivanjem ovdje. Trenutno opremamo kucu i svaki dan sam po centrima i kad dodem doma noge mi nateknute,a oci se same zatvaraju. Budem aktivnija kroz koj tjedan.
Nadam se da ste mi sve dobro i da bebice lijepo rastu i uzivaju. ❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Tamsi i ja danas racunam 20tt iako mi po M 21 😊 na pola smo puta ako Bog da😄
Nemoj biti tuzna, nekako se animiraj. Neda se ni meni uglavnom nikad nista ahhaha, nekad se pokrenem a nekad bas prilezim pola dana.rekla sam jucer da sam ko vampir, tek u 6 navecer iz kuce izasla,ono sunce me prosvjetlilo oci mi otpale😂😂
Malu svidja mi se to sta odabres di ces rodit pa tu ides na pretrage 😉 ode nije tako..
Kikiriki čestitam na curici :) samo si vi sredite svoj dom mi smo svakako tu :P i čekamo te
Sortiraj odgovore
Najstariji