Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aosijek
    12. Listopad 2018. 09:12

Ovo je trenutni izgled tablice.... Može li se nekako postaviti na prvu stranicu ?

MalaTajna222
    12. Listopad 2018. 09:27

Aosijek, super si napravila. Nisam sigurna to za postavljanje :/ Ajme zaboravila sam napisati, ime jos nismo odlucili, spol ne znamo , a termin nam je 4.4.2019❤

Tonka185
    12. Listopad 2018. 09:29

Aosijek svaka cast na trudu 👍 ima nas bome 😊

• Lordan

Pozdrav..😊
    Eto..mene opet vaga šokirala.. Znači..dva tjedna nisam dobila ništa..i sad u tjedan dana dvije kile..sad me već to stvarno muči.. Nadam se da je to normalno..😏 Moram pitati na sljedećem pregledu.

MalaTajna222

Btw pukica nam je iz splita, za ostale cure nezz ☺

Beba
    12. Listopad 2018. 09:32

Jutro cure,bravo za tablicu,ja prijavljujem
    Termin:09.03.
    Spol:M
    Ime:Dante
    Grad:Pula

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Lordan
    12. Listopad 2018. 09:32

Aosijek

Ovo je trenutni izgled tablice…. Može li se nekako postaviti na prvu stranicu ?

Svaka čast na trudu..😊😊

12. Listopad 2018. 09:36

student13ica

Sanjbanana mi smo se bas poklopile.. meni termin isto 28.5.
    Jel se ti kako osjecaj? Mucnine? Ja nista.

Povremeno mi se jave bolovi u trbuhu (kao da cu dobiti) i nadam se da ce to uskoro prestati...mucnine? Ne bas, imala sam prosli tjedan par dana neke slabe, al nisu bile onakve da bi me tjerale na povracanje 😋😎 

12. Listopad 2018. 09:40

Aosijek

Ovo je trenutni izgled tablice…. Može li se nekako postaviti na prvu stranicu ?

Bravooo 🤗🎊
    Ne znam za postavljanje na prvu stranicu... 😮

Tonka185
    12. Listopad 2018. 09:48

Lordan, znam kako ti je. 😤 isto ti je i meni bilo. Nista nista pa dva kila.i bila na 75 neko vrime, jucer se izvazem 76,5. A dan prije imala 75. Pa ti sad reci.ja kil ipol u jedan dan😂😂😂😂 bas sam sestru prosli put pitala jer sam od proslog pregleda dva kg dobila ja kazem jel se puno debljam kaze ona, dva kg to je super ne brini nista nisi debela 😬😬 yeyyooo! 😉😁😁 
    Btw ja sam iz Sibenika ali udala sam se u Polaču, rodit cu u Zadru. Ako to ista znaci za tablicu,ali nema veze nebitno skroz😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.