Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pukica
    11. Listopad 2018. 19:48

MalaTajna ja sam bila na poljickoj al vec je jutros bio kaos, ne znam za spinut..
    Termin 23.2.
    Spol musko
    Ime: Josip

Tankian
    11. Listopad 2018. 22:00

MalaTajna222

E da prijavim razocarenje lidlom..znaci u solinu u lidla nema nicega! Razbacane neke pidzame i neka baby roba i to je to. Da ne govorim kakav uzasan nered. Je li isao ko mozda u lidl na spinutu(vi iz st)?

Sok i nevjerica ali u trogirskom lidlu je bilo svega iz kataloga jutros. Doduse laktarila sam se s jednom netrudnom i elegantnom starijom gospodom za predzadnje L tajice. Cinilo mi se da M nece moc priko mojih butina ali kad sam doma probala L doslovno su spadale. Cca sat vrimena kasnije sam se ipak vratila zamijenit ih za crne M kojih je bilo dosta ali ih je u meduvremenu ostalo jos samo 2 komada. Na sive nisam bas obracala paznju ali bilo ih je. I par komada jeans tunika. Hula je ostalo dosta i odlicne su pa preporucujem👌

11. Listopad 2018. 22:17

Evo i mene...
    Cure bome ste od sinoc prosle sve teme...zao mi je zbog ovih tuznih prica, ali mislite na dan kad cete ugledati i zagrliti svoju bebu. 
    I ja bi u lidl, al mi se cini da sam zakasnila, a nisam pratila...mozda jos kaj ostane sutra...recenzije su vam top 😘...
    Nego, jeste vi imale osjecaj nosite li curu/decka kad ste saznale za trudnocu??? 😄😊

Termin: 28.05.2019.
    Spol: ne znamo (osjecam da je m)
    Ime: Vito / Ena 😍🎈❤
    Grad: Zg

mari_jeta
    11. Listopad 2018. 22:41

Sanjabanana

Evo i mene…
    Cure bome ste od sinoc prosle sve teme…zao mi je zbog ovih tuznih prica, ali mislite na dan kad cete ugledati i zagrliti svoju bebu.
    I ja bi u lidl, al mi se cini da sam zakasnila, a nisam pratila…mozda jos kaj ostane sutra…recenzije su vam top 😘…
    Nego, jeste vi imale osjecaj nosite li curu/decka kad ste saznale za trudnocu??? 😄😊

Termin: 28.05.2019.Spol: ne znamo (osjecam da je m)Ime: Vito / Ena 😍🎈❤Grad: Zg

Ja sam kao “osjecala” da je musko, ali je moj muz do nekog 14 tjedna bebi se obracao u zenskom rodu i cijelo vrijeme sam mu govorila da cu ga ubit ako se ispostavi da sinu govori ONA 😂 i tako je i bilo, muskic je, i bila sam kao u pravu.. kazem kao jer nikad necu bit sigurna jel sam samo slucajno pogodila ili stvarno osjecala.. po struci sam inzenjer, pa valjda vjerujem u nesto tek kad imam cvrste dokaze 😂

student13ica
    11. Listopad 2018. 22:48

Sanjbanana mi smo se bas poklopile.. meni termin isto 28.5. 
    Jel se ti kako osjecaj? Mucnine? Ja nista.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Dreams
    11. Listopad 2018. 23:09

Ja nemam osjećaj hoće će li biti curica ili dečko no nekako pretpostavljam da bi mogao biti frajer s obzirom da tata očekuje curu a za muško nismo sigurni za ime pa eto čisto onako namjerno 😂😂 neka nam dođe samo živa i zdrava beba sve ostalo nam nije važno...

Dreams
    11. Listopad 2018. 23:13

Hoće će 😂😂 et ga kad pišem umjesto da idem spavati...curee laku noc... 

Timi95
    12. Listopad 2018. 08:16

Evo i mene, nisam se stigla javiti jucer.. vidim da radite tablicu 😁😍
    Termin 3.3.
    Spol: musko
    Grad: Novigrad Istarski
    Ime: Matteo

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Marie89
    12. Listopad 2018. 09:02

Evo i mene.. 
    Zagreb.. 
    Termin 03.03
    Spol curka
    Sto se tice tlaka opasan je ako se ne kontrolira. Al meni je prepisao tablete za regulaciju.. I trebalo bi biti ok.Uz visok tlak ako se pojave proteini treba stroze kontrolirati..meni ako prode 140 moram mu javiti.. Ali uz tabl mslim da ce bit sve ok

Marija

Aosijek
    12. Listopad 2018. 09:06

malac_28

Aosijek kak je nama isti termin a 3 dana smo razlike? Mene vode kao 2 tjedna manju trudnoću samo mi još nije nitko napisao po tome termin poroda 2 tj. kasnije.

malac_28 meni je tako određeno na prvom pregledu, iako sad kad je mjerila opseg glavice i nogu pišu datumi od 26.03.do 01.04.tako da ajd sad budi siguran.... 
    Po M se vodim da sam sad 16+2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.