Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    11. Listopad 2018. 15:08

Da, ni meni ne otvara 
    Zagreb
    19.2.
    Curica
    Paula

malac_28
    11. Listopad 2018. 15:09

Aosijek kak je nama isti termin a 3 dana smo razlike? Mene vode kao 2 tjedna manju trudnoću samo mi još nije nitko napisao po tome termin poroda 2 tj. kasnije. 

Babyq
    11. Listopad 2018. 15:16

Zagreb
    Termin 02.06
    Spol se jos ne zna😉

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Tonka185
    11. Listopad 2018. 15:31

Ime: Karlo
    Termin: 23.2.2019. (Ali vjerovatno ce biti kasnije jer se  trudnoca racuna kao tjedan manje nego sto je ali nema veze)

Btw Oppa meni da je curica bila bi Paula💜

oppa
    11. Listopad 2018. 15:48

Tonka, a šta kad je lijepo ime. . 😀😀 Možda bude drugo dijete curica 😉

oppa
    11. Listopad 2018. 16:15

Drage moje, imam pitanje za vas sve. Kakv vam tlak? Moj je svako mjerenje do sad bio viši. Inače, imam normalan tlak. Sestra kod mog gin je natuknula da nije baš dobro, ali daljnje pretrage mi nisu radili. Kakva su vaša iskustv s tim? Znatre li štogod o tome? Sad pročitala neki članak i kaže da može dovesti do ozbiljnih komplikacija🙄🙄 daj me nemoj 😣😣

Dreams
    11. Listopad 2018. 16:21

Meni je baš danas patronažna mjerila bio 120/75 kaže da je to oke.... A gin sam pitala neki dan kaze da ne bi trebao prelaziti 130...ako je bas visok zna biti opasno...ali u pravilu sve se sredi...prijateljica mi je zbog toga zadržana u bolnici jednom prije poroda i dobila je neke tablete...sol svesti na minimum... Sve u svemu rodila je zdravu bebu i sve je bilo na kraju ok. Bitno je pratiti... 

Tonka185
    11. Listopad 2018. 16:25

Meni je tlak isto dobar, uglavnom mrvicu nizi bude ili normalan.nemoj svasta citati nego si prati, izmjeri ga barem na svaka dva dana pa vidi kakvo je stanje cisto da znas reagirati 😉
    Mislim ja kuci mjerim nekim digitalnim kojem bas i ne vjerujem ali sestra mi kod doktorice na svakom pregledu izmjeri i bude uvik dobar.

oppa
    11. Listopad 2018. 16:28

Da, moje zadnje mjerenje je bilo 135/70 čini mi se. Za ovaj prvi znam da je bio 135.
    Ma čudesa.. Kao obično je moguće kod osoba sa prekomjernom težinom (nisam ta), sa bolestima bubrega (ne) ... Ne znam, zbunjuje me to.. 

Beba
    11. Listopad 2018. 16:32

Oppa žao mi je zbog mame ,život često nije fer .Moja je mama onako dosta tvrda pa mi nikad s njom nije bilo jednostavno razgovarat,ali znam da me voli i pokazuje to onako kako zna. Znam da je moralo bit jako teško,ali sve čovjek preživi,moraš.
    Puno ste pisale danas ,ja u Lidl idem tek sada pa vidjet ćemo šta je ostalo.
    Šta se tiče tlaka ja imam ovaj digitalni i više manje je tlak ok,jednom mi je kod sestre pokazao 135/90 ,bila sam nešto uzbuđena pa je rekla da pripazim na to.
    Ja sam danas slučajno išla mjerit i tlak ok,ali otkucaji sve oko 100 u mirovanju. Kad sam zadnje mjerila bili 86 ,ne znam da li je zbog toga šta sam danas dosta radila po vrtu ili zbog trudnoće.Kakvi su vama?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.