Aosijek a kad je trenutno tako hahaha...
Meni se isto zna dogoditi da mi se nešto jede i onda kad spremim mi jednostavno dode da nema šanse da to jedem...želudac mi se okrene mada nisam još povracala...
Najveći problem ustvari imam s tabletom jer kad ju moram popiti sve mi se okrene na povracanje i baš onako kao gađenje... A prije mi se to nikad nije događalo...a sad eo...
Cure ja još nisam stigla do Lidla dns čekam patronažnu 😂 valjda će biti hlača.
Dreams hahaha dobro si ovo rekla za hranu i preglede😂😂
Tamsi, jeeeej, eto trbuscica 😊😊😊😊 ja bi volila neke lipe trudnicke hlace a ne tajice nego kako ste rekli nesto finije kao poslovno ili nesto,uglavnom samo da nisu ka tajice obicne a ne znam di to pronac.u h&m nisam nasla 😕 ove u lidla mi se na slici cine ko sive tajice.
Malac, ma neces se udebljat u nogama 😬
Dreams, ajme, haha tebi patronazna danas dolazi, ajme show.javi sta je rekla 😊
Dobro jutro svima..
Vidim već ste poharale Lidl, ja danas poslije posla idem. Valjda ostane štagod 😁
Što se hrane tiče, opet, upravo sam doručkovala crunchy voćne žitarice sa voćnim jogurtom i mladoj dami je to sjelo 😀
Međutim probudila sam se sa boli u donjem dijelu leđa i nemam pojma kak ću izdržati dan na poslu sjedeći 😣😣 baš tupi osjećaj kao da mi je netko zabio letvu odozdo ka vratu. Od trtice na gore ne osjećam baš niš osim te šugave ukočenosti i tupe boli..
Kako ste vi danas?
Aosijek a kad je trenutno tako hahaha…
Meni se isto zna dogoditi da mi se nešto jede i onda kad spremim mi jednostavno dode da nema šanse da to jedem…želudac mi se okrene mada nisam još povracala…
Najveći problem ustvari imam s tabletom jer kad ju moram popiti sve mi se okrene na povracanje i baš onako kao gađenje… A prije mi se to nikad nije događalo…a sad eo…
Cure ja još nisam stigla do Lidla dns čekam patronažnu 😂 valjda će biti hlača.
Dreams - zaboravila sam jesmo si to ono nas dvije blizu ili ? Hrpa cura se izmjenilo, Valentina i Kikiriki se sve manje javljaju...
Ajd baš javi šta hoće patronažna već sad...
Oppa pozz.. ajme koma, nemoj jos dugo raditi odi doma, bitnije ti je dijete i ti nemoj radit brate do 8.mj 😰 malo se ispravi razgibaj, makar ne virujen da ce pomoci.to je tako, bol u ledjima je jedna od cari trudnoce😂
Ja san koma zeludac mi je u defektu jos od sinoc al neka mi je sama sam si kriva i sad patim. Samo se nadam da dorucak neecu povratit opet kao jucer 😕
I glava me malo zeza ne boli ali da kazem "nije cista" 😂 inace sve 5 😬
Oppa postoji li mogućnost da ostaneš doma bar jedan dan da malo odmoriš?
Aosijek jesmo jesmo...ja sam iz Os ti si rekla da si tu negdje blizu jel?
Valentine nam nema jako dugooo, rekla bih da se javila jednom od kad je ova tema... Kikiriki isto slabo ali javi se kad stigne...
Javim vam svakako šta kaže, i nadam se da će se pojaviti u toku prijepodneva da ne ostanem bez hlača u Lidlu hahah...
Hahaha ajde javi kakve su te hlace ili uslikaj ako uspijes pa da znam isplati li se ici po njih😊
Tonka, Dreams evo sam da dobijem crno na bijelo novi ugovor od 19.10.i nastojati ću pobjeć sa idućim odlaskom svom ginekologu za 4 tjedna. Ak me naravno leđa nastave boljeti, idem i prije. Nastojim ja otići i po dva put i šetnju, tu i tamo se i razgibam, napravim par vježbica, al niš od toga.
Za dan slobodno bih mogla ispregovarati 😊 ali si stalno mantram ajd još malo ajd možeš ti to..
Prejedalice, uživajte u hrani, nemojte se natrpavat 😁😁
Evo da prijavim shopping u Lidlu 😁 uzela sam crne hulahopke i crne tajice, pare mi se kvalitetne, malo su deblje i rastezljive.. ja zadovoljna 😊
Sinoc sam zaspala u suzama, pukle me emocije bez ikakva razloga...hormoni
Sortiraj odgovore
Najstariji