@Beba 2x2... Ujutro dvije, navecer dvije.
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Zar stvarno morate pisati o hraniii... 😁😁 Ja sam upravo došla iz šetnje, ušla u kuću a kuća miriše po ručku za sutra. Nekakav bućkuriš od variva sa puno povrća sam napravila, ali sam ipak uzela štapiće grickat uz tv.
Od sve te hrane sline mi se skupljaju na špagete sa šalšom... Mogla bih to jesti stalno!
Ne znam ja osjecam bebu jos od 14og tjedna,od 18og intenzivnije a sad poslije 20 jos jace..samo mi je cudno dok je ful na miru nisam naviknuta na to..
Kakve cajeke pijete? Tj od cega..meni se pohtjel caj od jabuke i cimeta moram si ga sutra kupiti 🤗
Ne znam ja osjecam bebu jos od 14og tjedna,od 18og intenzivnije a sad poslije 20 jos jace..samo mi je cudno dok je ful na miru nisam naviknuta na to..
Kakve cajeke pijete? Tj od cega..meni se pohtjel caj od jabuke i cimeta moram si ga sutra kupiti 🤗
I ne znam zakaj mi se poduplaju postovi a samo jedanput posaljem😏
Bok cure!
Da se i ja pridruzim, u 18+4 tt, i moj mali djecak u busi 😊 bas se mislim i ja zadnja dva dana jel mi se ovo on javlja ili imam neke cudne trzajeve misica 😅 , jer cak ako stavim ruku na trbuh nekad i osjetim nesto... ugl, zbunjoza 😅
Pijem uglavnom kamilicu jer se prasica prizderavam pa navecer kuham kamilicu😃😂
I uzela sam od sipka caj i bas mi je ruzan i ja bi neki zimski sa cimetom 😍😍
Kristina pijem šta stignem voćne sve iz lidla, na poslu imam neki opuštajući 😀 iz mullera ali miriši na cimet, jabuku i ima još kojekakve trave, taj mi je super.
Marijeta čestitke i dobrodošla!
Marijeta dobrodosla 😊 mislim da sam te vec nekidan pozdravljala 😬
Inace, ubiiilllaaa sam se pastom i tunom i umakom od rajcice i jos sam gljive ubacila i parmezana natrpala.ja sam to vruce doslovno progutala.uzas crijeva mi se doslovno raspadaju od boli😭😭😭 ja ne znam normalno jest nego sve progutan nabrzinu ni ne prozvacem i naravno vruce moram se i opariti.katastrofa.ko da ce mi ukrast neko
Marijeta dobrodosla 😊 mislim da sam te vec nekidan pozdravljala 😬
Inace, ubiiilllaaa sam se pastom i tunom i umakom od rajcice i jos sam gljive ubacila i parmezana natrpala.ja sam to vruce doslovno progutala.uzas crijeva mi se doslovno raspadaju od boli😭😭😭 ja ne znam normalno jest nego sve progutan nabrzinu ni ne prozvacem i naravno vruce moram se i opariti.katastrofa.ko da ce mi ukrast neko
Ajme, polakooo... Uživaj u hranii.. Čemu žurba? Ali divno zvuči to tvoje.. Mmmm.. Morat ću se isključiti za danas sa ovim forumom inače ću poharat špajzu😁😁 dame, majke, do sutra! Bebicama želim laku noć😉
Sortiraj odgovore
Najstariji