Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2018. 18:24

Cure koje su iz Zagreba... jel znate možda jel u Vinogradskoj bolnici šalju nalaze urinokulture i TSH mailom? znam da sam prije godinu i pol dobila nalaze markera mailom, al ne znam za ove ostale, a ne da mi se ić po nalaze na drugi kraj grada... 

Anna13
    10. Listopad 2018. 18:28

Kristina ja svoju bebicu osjetim svaki dan, ali nikada u isto vrijeme, i nekad je malo mirnija a ponekad tulumari .
    Ali isto se zabrinem na te dane kad je mirna, mislim da se moramo naviknuti da i one imaju bolje i lošije raspoloženje .

url=https://lilypie.com]

oppa
    10. Listopad 2018. 18:30

Kristina 30

Zdravo mamite..zelim dobrodoslicu novim☺️
    Pitanje za mame u 20+tt osjecate vi svoje bebice stalno ili povremeno?
    Moja dugo luduje i poprilicno treska al sad zadnja dva dana vise miruje i javi se al ne precesto..
    Tuna..nisam ljubitelj al ju moja kcer obozava,skuham one male sitne makarone,majoneza,tuna u konzervi i narezana jabuka na sitne kockice to ona obozava na taj nacin ja nema sanse. Dva puta tjedno radim ribu i to mi je super🤗

Moja se javi svaki dan, nekad jako divlja, a nekad tu i tamo samo da mi da do znanja da je tu. Iako protekla dva tjedna intenzivno. Prati ukoliko to mirovanje bude duže od dva tri dana pa nazovi dr. Ali bez panike. Nekad se i ona umori od divljanja.

oppa
    10. Listopad 2018. 18:31

Sanjabanana

Cure koje su iz Zagreba… jel znate možda jel u Vinogradskoj bolnici šalju nalaze urinokulture i TSH mailom? znam da sam prije godinu i pol dobila nalaze markera mailom, al ne znam za ove ostale, a ne da mi se ić po nalaze na drugi kraj grada…

Prvorotkinja sam pa nemam pojma, možda da probaš nazvati? 

Malu
    10. Listopad 2018. 18:43

Moja miska se javlja ujutro i navecer. Nekad vise nekad manje.  A  tunu obozavam. Ne jedem precesto ali ni ne izbjegavam. I kava mi se jako pije sto inace nisam luda za kavom.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Tonka185
    10. Listopad 2018. 18:44

Bas ste mi moooraaale te sad sve zive nacine spremanja tune napisati, bas ste morale....😂😂😂😂😂😂😂 ja se vec sat vremena borim sa zeljom da idem skuhat pastu i makar nako sa umakom od pomidora je pomijesati cisto da ugasim zelju.al stvarno san prasica izubijala bi se u tome oa bi umirala cijelu noc.ustati ili odustati😂😂😂
    Ja moju bebu valjda osjetim, valjda je to to.kaze doktorica da mi je ionako jos rano da ce doc vrijeme kad cu ja to skroz osjetit.a ovako nesto osjetim neko lupkanje tikanje onako kad se umirim. I onda kad stavim ruke na trbuh da vidim ocu li osjetit onda nista.
    Kristina nemoj se brinuti za to.ne mogu ni oni udarat po cijeli dan.tako meni kolegica se prepadne,ona je doduse 10 tjedana ispred mene, i onda cim maloga ne osjeti ona mu pocme lupkati da ga animira😂 ja govorin pusti dite u miru da kunja malo 

Babyq
    10. Listopad 2018. 18:54

Sanjabanana

Cure koje su iz Zagreba… jel znate možda jel u Vinogradskoj bolnici šalju nalaze urinokulture i TSH mailom? znam da sam prije godinu i pol dobila nalaze markera mailom, al ne znam za ove ostale, a ne da mi se ić po nalaze na drugi kraj grada…

Ja sam prošli tjedan dobila na mail nalaze krvi.Mislim da sve nalaze šalju jer pitaju kako da dostave nalaze.Poštom faksom ili mailom.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Kristina 30
    10. Listopad 2018. 19:05

Javi se ona nekad cijeli dan natreskava a nekad miruje al se javi tu i tam samo da se javi pa mi nije jasno kaj radi pa se zabrinem 😂bas sad me tresnula malo jace🤗srecica moja

Tonka185
    10. Listopad 2018. 19:18

Eto ti na kad pitas gluposti😂😂 a sta d radit, radi neke svoje bebine stvari😂😆😊

Pukica
    10. Listopad 2018. 19:20

Ja uglavnom osjetim lupkanje kad se skroz umirim, najcesce nakon rucka, a pogotovo navecer pred spavanje. Meni je doktorica rekla da je jos rano za to i da oni nisu dovoljno snazni da bi mi to uvik osjetile, tek tamo nakon 22 tjedna da udarci jacaju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.