Marijeta dobrodosla 😊 mislim da sam te vec nekidan pozdravljala 😬
Inace, ubiiilllaaa sam se pastom i tunom i umakom od rajcice i jos sam gljive ubacila i parmezana natrpala.ja sam to vruce doslovno progutala.uzas crijeva mi se doslovno raspadaju od boli😭😭😭 ja ne znam normalno jest nego sve progutan nabrzinu ni ne prozvacem i naravno vruce moram se i opariti.katastrofa.ko da ce mi ukrast neko
Ajme, polakooo… Uživaj u hranii.. Čemu žurba? Ali divno zvuči to tvoje.. Mmmm.. Morat ću se isključiti za danas sa ovim forumom inače ću poharat špajzu😁😁 dame, majke, do sutra! Bebicama želim laku noć😉
A uzas, prase sam eto zasto.halapljiva i moram odma pozderati pa poslije zalim. 😭😝 koma..
Laku noc 😘😘
Nemoj bas tak gutat hranu jer ti nije to zdravo,a ni pametno,posebice za bebu,kak i vrelo,nagutas se zraka a o vrelom da ne pricam..malo pripazi..
Tonka morat ću to sutra praviti 😂 ja sam se tako jučer najela špinata nisam mogla disati...
Marijeta dobro nam došla...zadnje vrijeme nam je glavna tema hrana ali znamo inače spomenuti i bebe preglede i tako to haha... Šalim se naravno ali evo zadnje dane mislimo samo o hrani...imaš li ti kakve posebne želje za nekom klopom?
A joj, polako papaj da lakse probavis ☺
Ja nemam nikakvih zelja, jedem sta god. Vise ima decko zelja od mene 😂
Cure, preko noci mi je narastao trbuh, sad je bas onako trudnicki 😅
Jucer sam bila u h&m- u, kupila za bebaca par kompletica.. pogledala sam za trudnice robu, hlace su super, al necu si ih jos kupiti, za sad imam tajice i trenerke, jos stanem u to, a za majice mi se ne daje toliko novaca kad stanem i u obicnu majicu.. i da hlace 34 sam probala i super su, ostalo je sve tako velikoo.. drugi mjesec cu ici po njih, kad se malo udebljam 😁
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ja sam danas bila u Lidlu i kupila si dvoje trudnickih hlača.Nisu skupe pa kad trbuh naraste da ih imam.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Tonka morat ću to sutra praviti 😂 ja sam se tako jučer najela špinata nisam mogla disati…
Marijeta dobro nam došla…zadnje vrijeme nam je glavna tema hrana ali znamo inače spomenuti i bebe preglede i tako to haha… Šalim se naravno ali evo zadnje dane mislimo samo o hrani…imaš li ti kakve posebne želje za nekom klopom?
A jesam se sad nasmijala - glavna tema hrana ali znamo inače spomenuti i bebe preglede i tako to
Kad smo kod toga meni je jučer prvi put bilo muka od hrane - pravila sam duuugo željene krpice sa zeljem i kad sam sjela jest, pojela 2 zalogaja i želudac mi se okrenuo i to je bilo to od mog jela...
Inače samo da mi je slano, ali ne neke grickalice nego konkretno slano jelo :)
Ja sam danas bila u Lidlu i kupila si dvoje trudnickih hlača.Nisu skupe pa kad trbuh naraste da ih imam.
Kakve su, jel materijal kao tajice ili ?
Ja sam danas obukla nove iz HM - crne kao poslovne. Ujutro i u autu su bile uske uz noge i koljena, sad su se već razvalile i izgledaju fuj
Cure koje su iz Zagreba… jel znate možda jel u Vinogradskoj bolnici šalju nalaze urinokulture i TSH mailom? znam da sam prije godinu i pol dobila nalaze markera mailom, al ne znam za ove ostale, a ne da mi se ić po nalaze na drugi kraj grada…
Meni su inace sve nalaze slali na mail! Pitaju te kad si tamo kako zelis.
A za urinokulturu i tsh me slali da odem to odradit u svoj dom zdravlja...
Jutro ☺️ ja sam isto danas bila u lidlu, kupila hlače i 2 hulahopke i uzela sam si grudnjak, al sam zeznula jer sam uzela svoj broj, ali nema veze tak mi je lijep da ću ga sad nosit 😀 nisu kao tajice, ali nisu ni kao trapke, kao one čvršće tajice/hlače s crtom (mislim da ih je u c&a bilo). Uzela sam si S jer su mi se M činile dosta velike, na kraju kad sam ih probala, gore su mi super, ali donji dio je dosta uzak. Sad su mi dobre i bit će još neko vrijeme ak se ne udebljam u nogama 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji