Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    11. Listopad 2018. 11:10

Cure citan i mogu reci samo da mi je zao od srca. 😔
    Nove cure dobrodosle.
    Ja san danas jedva ustala, umorna sam ko da sam kopala negdi(a dobro sam spavala) , jos me zadnjih jutara hvata takva nekontrolirana glad , jedva izdrzim dok ne pojedem nesta.  Mozda mi sad to sve tesko pada jer sam inace slabasna i mrsava, a jedem normalno. 😏
    Ja cu isto u lidla predvece ako ista ostane, jer ovde u dalmaciji nemos nac nista u lidla , sve stoji prvi dan iskopano i neredno. Koma

Malu
    11. Listopad 2018. 11:22

Pozz cure... zelim svima ugodan dan 😊 budite jake i pozitivne. Ja tu u at nisam jos naletila na akcije u lidlu ali sam bila u hoferu i kupila tetra pelene 5 kom 6€. Inace ne znam koje su im cijene okolo. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Tonka185
    11. Listopad 2018. 11:33

Hvala cure, slazem se sa svime 😊
    Malu, to je dobra cijena, ode je pre povoljno ako nadjes 10kom za 100kn onda si super prosao 😉
    Malatajna odakle si ako nije tajna?😂😂

Dreams
    11. Listopad 2018. 11:34

Ma u lidl samo po hranu i hlače da imamo šta obuci kad sve to pojedemo 😂 stvarno nitko ništa nije kupio za bebu? 😛

oppa
    11. Listopad 2018. 11:37

MalaTajna da istina dolje po dalmaciji u lidla uvijek, neki nered i ne možeš se snaći. .Želim ti dobar i uspješan šoping... 😁

oppa
    11. Listopad 2018. 11:43

Dreams

Ma u lidl samo po hranu i hlače da imamo šta obuci kad sve to pojedemo 😂 stvarno nitko ništa nije kupio za bebu? 😛

😂😂😂 Haaa dobro si to rekla... Žderilo i hlače pa kako bude bude.
    Ja bih baš voljela kupiti i onu navlakicu za krevetić, podlogu, jastuk.. Baš ono od do.. 😀😀 Sestrična od koje ću uzeti svu robu i sve ostalo to nema, mali joj još valjda skakuće po tome.
    Sve što kupim recenziram 😁 što ne valja isto tako 😂

Tonka185
    11. Listopad 2018. 11:44

Ja nisam bas nista kupila za bebu.imam jedino neki casopis sta mi frendica donila i ni njega nisam procitala😂😂😂

Pukica
    11. Listopad 2018. 11:47

Cure zao mi je sto cujem tako tuzne price.. mislim da svatko od nas ima nesto sta mu je ko uteg na srcu al to je zivot..
    Ja sam iz Splita, dosla sam jutros najranije i bio je totalni kaos 😂

Babyq
    11. Listopad 2018. 12:12

Nešto između tajuca i hlača.Crne i sive boje.Nisu skroz tanke rastezljive su.Zadovoljna sam

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Tonka185
    11. Listopad 2018. 12:18

Dovraga, onda moram i ja do lidla otici😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.