Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    11. Listopad 2018. 10:14

Oppa sretno s poslom, ne forsiraj nista 😉
    Pukica, bitno da si ti zadovoljna, ah mi zene, samo da nam je kupovati, pa sta bilo😂 a vezano uz emocije i plakanje, you go girl, bolje to izbaciti iz sebe.nekad dodje kao terapija isplakati se 😌

Pukica
    11. Listopad 2018. 10:22

A bas terapija 😋 evo tek sam sad stigla isprobat tajice, ipak nisu rastezljive kako su mi se cinile u ducanu, gornji dio je super al donji je uži.. 

oppa
    11. Listopad 2018. 10:29

Hvala Tonka, i neću ja to sve laganini..
    Ali kad smo kod emocija, i ja sm imala epizodu sinoć pred spavanje a i jutros na putu do posla. Imam mlađe sestre, puno mlađe od sebe, i sjetila sam se situacija kad sam odlazila od kuće, za vrijeme studiranja pa dođeš prek vikenda, e i svaki odlazak su one mene molile u suzama:a nemoj ići ostani sa nama, trebap nam.. Mi te pino volimo i to, sve kroz suze. Naravno to, sve ne zvuči tako strašno kad ne znate pozadinu priče, ali da ne postane pretužna duga priča, skratiti ću pa samo reći da smo ostale bez mame prije 6 godina i taj period eto je bio time obilježen. Zato toliko njihovih suza i tuge za mnom. A naravno, za još maminog života sam im bila drug majka dok se naša borila po bolnicama.
    Tako da sad u ovom mom periodu kad mi i samoj treba majka, često imam faze plača. Uhhh često. 
    Prestajem s rtim jer plačem na poslu 😂😂😂😪😪😪😪

mari_jeta
    11. Listopad 2018. 10:31

Hvala na dobrodoslici cure!
    Dreams hahahaha dobro si me nasmijala sa onim da inace pricate o bebama, pregledima i to 😂
    Sto se tice nekih posebnih zelja za hranom nemam ih, ali posto je moj pocetak trudnoce bia uzasno tezak - povracanja i mucnine svakodnevne, cak i bolnica i infuzije jer nisam NISTA mogla zadrzat u sebi, za sada sam zadovoljna da mogu uopce ponovno jest 😁
    Vidim da ste jucer tunu spominjale, koju i ja isto jakoo volim, ne jedem precesto pa bi bas danas mogla za rucak nesto s njom spremit... Iako mi se ne kuha, nekako sam depresivna jos od jucer, hormoni hahaha

Dreams
    11. Listopad 2018. 10:38

Ajme Oppa tvoja je priča stvarno teška i tužna...vjerujem da sada kada ćeš sama postati mama još više razmišljaš o svemu...i znam da nije neka utjeha ali tu smo svi da ti budemo podrška...vjerujem da su ti seke divne i da će biti presretne kad dode beba i da će ti pomoći iako su dosta mlađe...imate jedna duge i to je najbitnije...mama je na nekom boljem i ljepšem mjestu pogotovo ako se mučila s bolnicama...
    Stvarno mi je žao što imaš takvu priču i želim ti svu sreću da budeš jaka i hrabra...kada ti se plače isplaci se... Javi se i uvijek smo tu da budemo podrška ❤️ nemoj biti sama...

oppa
    11. Listopad 2018. 10:46

Hvala Dreams, kod mene doma, MM i ostali izbjegavaju sa mnom o tome jer su slabići. Onda ja to tak poskrivećki malo odplačem pa idem dalje.
    Seke su presretne, jedva čekaju dadiljanje 😁 a i ja sam mirna jer znam da mogu računati sa njima. Jako su odgovorne. Srednja ima godina kao ja kad se ona rodila, znači treći razr srednje, a najmlađa sad 8r. Taman su dovočkno velike da kad im nećakinja bude spremna za čuvanje budu tu 😁
    Oprostite, nisam htjela nikog rastužiti. Živim s time pa to više ni ne znam kako izaziva u drugima uopće kad čuju takvo što.
    Hvala na podršci žene 😊😊

Tonka185
    11. Listopad 2018. 10:48

Oppa, bas mi je tesko iti procitati to sve a kamoli pokusati iti zamisliti takvu situaciju.i virujen da ti je tesko, zbog svega toga pogotovo jer ces i sama postati mama. Ali sigurna sam da tebe tvoja cuva odozgor i da ce ti dati snage za sve sta te ceka 😊 bez obzira sta tjelesno nije tu 💜 moja je mama prozivila kalvariju na poslu jedva ziva ostala (napadnuta bila izbodena nozem itd) i posljedice su trajne ostale kako fizicki tako i psihicki, ja se trudim ukljucit ju u sve i da bude u toku sta se dogadja samnom ali tezak je karakter, zatvorena u sebe i pre brzo plane. Svako neki svoj kriz nosi. Zato triba uzivati u svemu sta imamo jer nikad ne znamo sta nas ceka.😊

mari_jeta
    11. Listopad 2018. 10:54

Oppa bas mi je zao 😔 ali imas seke uz sebe i malo zlato na putu, samo se drzi hrabro ❤️
    Tonka, zao mi je i tvoje mame, strasno zvuci 😔

Dreams
    11. Listopad 2018. 11:04

Da svatko nosi neku tužnu priču sa sobom...ali to nas čini jačima i to nas je na kraju i izgradilo u osobe koje jesmo...vjerujem da su nasi roditelji bili tu ili na nebu ponosni na nas i paze naš svaki korak... 
    Istina je s nekim ljudima je teško govoriti o tome i ljudi pogotovo bliski dosta izbjegavaju tu temu jer vjeruju da je osobi dosta bolna i mislim da to ne izbjegavaju iz nekog zla nego jednostavno iz neznanja kako pristupiti i utješiti...velike su to stvari s kojima se teško ljudi znaju nositi... 
    U svakom slučaju možete biti ponosne na sebe i sve što ste preživjele...

oppa
    11. Listopad 2018. 11:04

Tonka, hvala ti. Želim svako dobro tvojoj majci, sigurno joj nije lako. I da, imaš pravo, svatko neki križ u životu nosi. 
    Zato sam totalno krenuta svom blagu koje dolazi i nadam se samo dobrom. I vama svima isto tako želim...
    Nego, vi koje te bile u lidlu, za bebe niste ništa kupile? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.