Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    11. Listopad 2018. 13:43

Aosijek, ja inače uzimam svoje veličine. Trudničke hlače danas sam uzela broj manje jer su mi se M činile velike, ali kad sam došla doma sam shvatila da sam mogla komotno uzet M jer su dosta uske i ne pretjerano rastezljive.
    Dreams ajme pa to je stvarno super i sigurna sam lijepo iskustvo da ti stručna osoba da neke info, pogotovo nama kojima je ovo prva trudnoća. Daj mi molim te reci (zaboravila sam) otkud si? 

malac_28
    11. Listopad 2018. 13:44

Sori sad vidim da si napisala Osijek 😂😂

Dreams
    11. Listopad 2018. 13:54

Da da Osijek...ma ko bi popamtio sve, ja se pogubim u svim porukama...da nema ovih potpisa dolje ne bi znala vise koja je koliko trudna sigurno...moramo neku tablicu napravit svejedno s terminima i curama/dečkima

Tonka185

Malatajna ja sam iz Šibenika al sam udata u Polaču ( između Biograda i Benkovca) i tocno znam kako je u svakom lidlu od poteza Zadra do izlaza iz Sibenika😂😂😂😂
    Dreams bas fora na kraju, da se neki prijateljski odnos stvori prije nego zena bane na vrata kad rodis full mi se svidja ta ideja.ali nece toga biti ode sigurna sam😰

• Lordan

Ja sam inače nosila 38. Uzela sam tuniku 40 jer s obzirom da sva rastem..razmišljam unaprijed tako da mogu nositi i dalje. 

mari_jeta
    11. Listopad 2018. 14:13

Ima nas jos iz Splita, tuuu sam!😁

oppa
    11. Listopad 2018. 14:23

Lordan tenks.. 
    Ajme sve ste dolje negdje ili u slavoniji.. Jedna, dvije Zagreb?,iskreno i ja se već gubim u tome tko šta gdje 😁😁

Aosijek
    11. Listopad 2018. 14:26

Jel nije neka od nas rekla napraviti tablicu ? 

Dreams
    11. Listopad 2018. 14:29

A netko je rekao ali nisam vidjela :/

Aosijek
    11. Listopad 2018. 14:34

Ajd ja ću napraviti tablicu na ovu foru.- može ? 
    Javljajte sad u prvom postu u kojem ćete pisati podatke - ali boldane da ih skužim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.