Aosijek, ja inače uzimam svoje veličine. Trudničke hlače danas sam uzela broj manje jer su mi se M činile velike, ali kad sam došla doma sam shvatila da sam mogla komotno uzet M jer su dosta uske i ne pretjerano rastezljive.
Dreams ajme pa to je stvarno super i sigurna sam lijepo iskustvo da ti stručna osoba da neke info, pogotovo nama kojima je ovo prva trudnoća. Daj mi molim te reci (zaboravila sam) otkud si?
Da da Osijek...ma ko bi popamtio sve, ja se pogubim u svim porukama...da nema ovih potpisa dolje ne bi znala vise koja je koliko trudna sigurno...moramo neku tablicu napravit svejedno s terminima i curama/dečkima
Malatajna ja sam iz Šibenika al sam udata u Polaču ( između Biograda i Benkovca) i tocno znam kako je u svakom lidlu od poteza Zadra do izlaza iz Sibenika😂😂😂😂
Dreams bas fora na kraju, da se neki prijateljski odnos stvori prije nego zena bane na vrata kad rodis full mi se svidja ta ideja.ali nece toga biti ode sigurna sam😰
Ja sam inače nosila 38. Uzela sam tuniku 40 jer s obzirom da sva rastem..razmišljam unaprijed tako da mogu nositi i dalje.
Lordan tenks..
Ajme sve ste dolje negdje ili u slavoniji.. Jedna, dvije Zagreb?,iskreno i ja se već gubim u tome tko šta gdje 😁😁
Ajd ja ću napraviti tablicu na ovu foru.- može ?
Javljajte sad u prvom postu u kojem ćete pisati podatke - ali boldane da ih skužim..
.
Sortiraj odgovore
Najstariji