Ako kome treba uzela sam hlače l veličinu al kada sam otvorila vidjela da su prevelike.Pa ako nadete m crne ili sive može zamjena.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Cure..čitam i plačem..😪 Baš mi je žao zbog Vaših životnih situacija..a danas mi je dan pun emocija..pa bi mi bilo dovoljno da mi netko prst pokaže..a sad kad sam još ovo pročitala..baš sam se rastužila.
I ja bila u lidlu..kupila sam onu traper tuniku i hulahopke.. I naravno..dva bodića i dvoje hlačice..nisam mogla odoljeti..😍 Planirala sam i hlače,al su mi djelovale dosta krute..kao da nemaju baš elastina pa sam odustala..ipak su mi tajice zakon..🤣
Cure..čitam i plačem..😪 Baš mi je žao zbog Vaših životnih situacija..a danas mi je dan pun emocija..pa bi mi bilo dovoljno da mi netko prst pokaže..a sad kad sam još ovo pročitala..baš sam se rastužila.
I ja bila u lidlu..kupila sam onu traper tuniku i hulahopke.. I naravno..dva bodića i dvoje hlačice..nisam mogla odoljeti..😍 Planirala sam i hlače,al su mi djelovale dosta krute..kao da nemaju baš elastina pa sam odustala..ipak su mi tajice zakon..🤣
Lordan kakva je tunika? Meni u katalogu izgleda super i baš bi ju htjela ali imama brdo haljina pa ne znam jel stvarno moram i nju kupovat 😁😁
Ne plači, ajde čim vidim da je netko tužan plače se i meni 😢
Ja sam bila zadovoljna shoppingom. Tunika mi je odmah zapela za oko kad sam vidjela u katalogu. I baš je mekani traper..tak da sam jako zadovoljna. Jedino je meni malo problem veličina. To mi je oduvijek boljka. Ako su mi rukavi i u struku ok..u sisama nema šanse da zakopčam..a pogotovo sad. S time da ako nastavim tako nakupljati kile..ionako neću stati u ništa..možda neki kimono da kupim..😂😂😂😂
Oppa, tnx trebat ce mi , vec mi je muka od pomisli da nicega nece biti 🤤
Pukica; hahah to je split nisam ni sumnjala , ali nije mi se dalo ujutro rano kad otvore 😲😊
Tonka , Split. Jesi nam i ti blizu??
Lordan, vidis ta tunika je vrh. Bas se mislim sada 🤔☺
Nije me bilo od 9 sati i već ste 4 stranice ispisale 😀
Cure baš mi je žao zbog vaših tužnih životnih priča ☹️ sad imate nešto lijepo čemu se možete i trebate veseliti ☺️
Ja sam planirala kupiti poplun i jastuk, ali nekako mi se za krevetić 60/120 čini velikim poplun od 100/140 pa na kraju nisam kupila. Mislim da ću naručiti cijeli komplet s Etherala. A što se tiče robice, to nisam htjela, još mi je rano. Pričekat ću barem do 20.-og tt.
Oppa postoji li mogućnost da ostaneš doma bar jedan dan da malo odmoriš?
Aosijek jesmo jesmo…ja sam iz Os ti si rekla da si tu negdje blizu jel?
Valentine nam nema jako dugooo, rekla bih da se javila jednom od kad je ova tema… Kikiriki isto slabo ali javi se kad stigne…
Javim vam svakako šta kaže, i nadam se da će se pojaviti u toku prijepodneva da ne ostanem bez hlača u Lidlu hahah…
Dreams . radim u Os, živim selo do Osijeka... tu smo negdje sa tt tako da ćemo se vjerojatno viđati na nekom pregledu ili nešto..
Curee evo mene patronažna mi bila sat i po vremema...alii mogu vam reći da mi je drago...kaže da je to sad po novom da želi upoznat trudnice a ne im banit kao strana službena osoba nakon poroda kad su i ovako umorne, komirane i pod stresom...malo je pričala o dojenju no nije ništa silila...naglasila je da je najbolje no da ima slučajeva gdje to ne funkcionira i da ide dohrana te da je najvažnije da beba napreduje na ovaj ili onaj način...spomenila je sto nositi u rodiliste i tako jos neke stvari...ima nekih susreta trudnica gdje razmjenju iskustva pa da dođem ako želim...izmjerila mi tlak, rekla da vidi da nisam dobila ni kilu i da je vazno da jedem sve...ja reko ma i vise neg sto treba 😛 sve u svemu pozitivno iskustvo...ostavila mi broj moba da je zovem ili šaljem sms ako imam pitanja za vrijeme trudnoće i da se javim kad idem doma da dode...
Sortiraj odgovore
Najstariji