Malu ima Os,Brod,Zg,Daruvar,Šibenik,Valpovo,Ri,Opatija i iskreno nznm više ali možeš upisati grad na njihovoj stranici pa ti izbaci...neke stvari su super a neke su malo lošije kvalitete...imaju svašta za bebe...iako nemam iskustva osobno neki kažu da je super i kod pranja a neki da se ofuca roba...iskreno većina je pamuk ali kad probaš bodic iz h&m a i recimo iz pepca mislim da možeš osjetiti razliku...najbolje uzeti par stvari pa vidjeti..za tu cijenu i da preraste i da se pokida nakon par pranja iskreno ne bi mi bilo žao...
Pukica, i meni vrijeme leti, nismo ni ja ni dragi svjesni sta se uopce dogadja.govori on da ce i kad dijete bude imalo 5god on vjerovatno ono gledat u njega i ne virovat da je njegovo😂😂eto nas na pola puta. Jesi ti sta kupovala za dijete?
Lordan, tooooo samo udri i ja bi taj milkshake bome drmnila😂😂😂
I da,nisam cula za patronazne prije poroda ali full mi se svidja ta ideja.ode po selendrama bice ce jedva doc i kad rodim a kamoli prije😂😂😂😂😂
Tonka nisam jos nista kupila iako sam dosta toga pronasla na internetu i vidila u ducanima sta bi zelila imat za bebaca... nekako mi je jos rano, a i mislim da nam je super to sta ce bit bozicnih snizenja u 12.om mj i to mi je taman dva miseca prije termina da imam sve spremno
Tunu nisam jela jer je ne volim inace iako sam procitala da ne moze naskodit ako se povremeno konzumira
Tonka...meni se užasno jede pašteta od tune (homemade), al ja bi je pojela na tone kad krenem, pa onda rađe ni ne počinjem...ali obožavam tu paštetu i salatu od tune, kiselih krastavaca i tjestenine
Ja jedem tunu iz konzerve s vremena na vrijeme, pročitala sam da ne može naštetiti ako nije prečesto.
Zdravo mamite..zelim dobrodoslicu novim☺️
Pitanje za mame u 20+tt osjecate vi svoje bebice stalno ili povremeno?
Moja dugo luduje i poprilicno treska al sad zadnja dva dana vise miruje i javi se al ne precesto..
Tuna..nisam ljubitelj al ju moja kcer obozava,skuham one male sitne makarone,majoneza,tuna u konzervi i narezana jabuka na sitne kockice to ona obozava na taj nacin ja nema sanse. Dva puta tjedno radim ribu i to mi je super🤗
Zdravo mamite..zelim dobrodoslicu novim☺️
Pitanje za mame u 20+tt osjecate vi svoje bebice stalno ili povremeno?
Moja dugo luduje i poprilicno treska al sad zadnja dva dana vise miruje i javi se al ne precesto..
Tuna..nisam ljubitelj al ju moja kcer obozava,skuham one male sitne makarone,majoneza,tuna u konzervi i narezana jabuka na sitne kockice to ona obozava na taj nacin ja nema sanse. Dva puta tjedno radim ribu i to mi je super🤗
Obožavam tunu i čitala sam da nije štetno ako se ne jede precesto...isto volim s tijestom i kis krastavcima,a volim je i s tijestom sve kao za špagete napravim samo umjesto mljevenog tuna...ajmee to bi mogla jesti svaki dan...i paštetu pogotovo ovu doma napravljenu...ajme opet hrana hahaha...
Sortiraj odgovore
Najstariji