Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    10. Listopad 2018. 15:27

Malu ima Os,Brod,Zg,Daruvar,Šibenik,Valpovo,Ri,Opatija i iskreno nznm više ali možeš upisati grad na njihovoj stranici pa ti izbaci...neke stvari su super a neke su malo lošije kvalitete...imaju svašta za bebe...iako nemam iskustva osobno neki kažu da je super i kod pranja a neki da se ofuca roba...iskreno većina je pamuk ali kad probaš bodic iz h&m a i recimo iz pepca mislim da možeš osjetiti razliku...najbolje uzeti par stvari pa vidjeti..za tu cijenu i da preraste i da se pokida nakon par pranja iskreno ne bi mi bilo žao...

Tonka185
    10. Listopad 2018. 17:04

Pukica, i meni vrijeme leti, nismo ni ja ni dragi svjesni sta se uopce dogadja.govori on da ce i kad dijete bude imalo 5god on vjerovatno ono gledat u njega i ne virovat da je njegovo😂😂eto nas na pola puta. Jesi ti sta kupovala za dijete?
    Lordan, tooooo samo udri i ja bi taj milkshake bome drmnila😂😂😂
    I da,nisam cula za patronazne prije poroda ali full mi se svidja ta ideja.ode po selendrama bice ce jedva doc i kad rodim a kamoli prije😂😂😂😂😂

Tonka185
    10. Listopad 2018. 17:21

Btw cure jedete li onu tunu iz konzerve?

Pukica
    10. Listopad 2018. 17:50

Tonka nisam jos nista kupila iako sam dosta toga pronasla na internetu i vidila u ducanima sta bi zelila imat za bebaca... nekako mi je jos rano, a i mislim da nam je super to sta ce bit bozicnih snizenja u 12.om mj i to mi je taman dva miseca prije termina da imam sve spremno 

Pukica
    10. Listopad 2018. 17:51

Tunu nisam jela jer je ne volim inace iako sam procitala da ne moze naskodit ako se povremeno konzumira

10. Listopad 2018. 18:07

Tonka...meni se užasno jede pašteta od tune (homemade), al ja bi je pojela na tone kad krenem, pa onda rađe ni ne počinjem...ali obožavam tu paštetu i salatu od tune, kiselih krastavaca i tjestenine 

malac_28
    10. Listopad 2018. 18:08

Ja jedem tunu iz konzerve s vremena na vrijeme, pročitala sam da ne može naštetiti ako nije prečesto. 

Kristina 30
    10. Listopad 2018. 18:19

Zdravo mamite..zelim dobrodoslicu novim☺️
    Pitanje za mame u 20+tt osjecate vi svoje bebice stalno ili povremeno?
    Moja dugo luduje i poprilicno treska al sad zadnja dva dana vise miruje i javi se al ne precesto..
    Tuna..nisam ljubitelj al ju moja kcer obozava,skuham one male sitne makarone,majoneza,tuna u konzervi i narezana jabuka na sitne kockice to ona obozava na taj nacin ja nema sanse. Dva puta tjedno radim ribu i to mi je super🤗

Kristina 30

Zdravo mamite..zelim dobrodoslicu novim☺️
    Pitanje za mame u 20+tt osjecate vi svoje bebice stalno ili povremeno?
    Moja dugo luduje i poprilicno treska al sad zadnja dva dana vise miruje i javi se al ne precesto..
    Tuna..nisam ljubitelj al ju moja kcer obozava,skuham one male sitne makarone,majoneza,tuna u konzervi i narezana jabuka na sitne kockice to ona obozava na taj nacin ja nema sanse. Dva puta tjedno radim ribu i to mi je super🤗

Dreams

Obožavam tunu i čitala sam da nije štetno ako se ne jede precesto...isto volim s tijestom i kis krastavcima,a volim je i s tijestom sve kao za špagete napravim samo umjesto mljevenog tuna...ajmee to bi mogla jesti svaki dan...i paštetu pogotovo ovu doma napravljenu...ajme opet hrana hahaha...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.