Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    10. Listopad 2018. 13:49

I ja isto preporučam curaprox četkicu (baš sam si neki dan uzela extra soft) i sensodyn pastu. Otkad to dvoje koristim krvarenje desni mi se smanjilo na minimum. Netko je napisao da ima problema s povlačenjem desni, a meni se spuštaju. 

Dreams
    10. Listopad 2018. 13:55

Curee jel bila kojoj patronažna? Eo meni sad zvonila ja reko žurim sad ne mogu nikako, ajde sutra ako ikako može...iskreno nisam čula da dolaze u trudnoci, mada sad čitam na netu da negdje da negdje ne...pitala prijateljice koje su nedavno rodile svima su bile nakon poroda...

Beba
    10. Listopad 2018. 13:59

Mislim da meni nije,iako od 1. nisam na toj adresi koju sam ostavila,mi selimo 4x godišnje između 2 kuće

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Timi95
    10. Listopad 2018. 13:59

Hvala na savijetima ☺ kupim si tu cetkicu
    Kod mene dole sve okej, nije da bas imamo odnose, mozda 1 na tjedan, al sve bude okej..

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

oppa
    10. Listopad 2018. 14:12

Tonka185

Pukica i Oppa, u trudnoci smo inace podloznije tim nametnicima svakakvim. Ja npr pazim bas na donje rublje nosim samo one bapske pamucne gacice koje iskuham na 95, znaci sam o i iedino te nosim. Ne perem se nicim osim vodom dolje jedino kad idem na pregled samponom za intimnu njegu se operem. I hvala Bogu nema tih cudesa. A i otkad nemam bas odnose (otkad sam zatrudnila mozda 4 puta) vidim da nemam ni iscjedaka ni cesanja ni pecenja doli. Valjda to sve utjece 😕

Ja sam nažalost znala i prije imati te kojekakve candide. Dakle osjetljiva sam Bože sačuvaj. Ali od mora do sad stalno me nešto muči. Na moru sam imala dijareju, pa alergiju na sunce i na kremu za sunčanje, pa kad sam došla sa mora sam dobila užasan herpes simplex na cijeli ustima (izgledala sam ko čudovište, jedva pričala). Nakon toga sam pokupila prehladu od kolege iz ureda, to je trajalo 2 tjedna i onda iza toga ta fucking candida... E sad se pitam što je slijedeće...? 

oppa
    10. Listopad 2018. 14:41

Dreams

Curee jel bila kojoj patronažna? Eo meni sad zvonila ja reko žurim sad ne mogu nikako, ajde sutra ako ikako može…iskreno nisam čula da dolaze u trudnoci, mada sad čitam na netu da negdje da negdje ne…pitala prijateljice koje su nedavno rodile svima su bile nakon poroda…

Prvi glas da idu prije poroda?! 

Pukica
    10. Listopad 2018. 14:42

Tonka stvarno jesmo, nisam isla za tim... 😆meni bas nekako brzo prolazi vrime, ne mogu virovat da sam vec na pola puta 

Dreams
    10. Listopad 2018. 14:59

Oppa pa i meni...baš sam se iznadila...valjda će doći sutra pa vam baš javim...

Malu
    10. Listopad 2018. 15:12

Netko je bio spominjao robicu i trgovinu Pepco. Gdje ima tih trgovina? I kakve su?

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

• Lordan
    10. Listopad 2018. 15:21

Tonka predivna slikica..totalno sam se rastopila..😍
    Čestitam svima na dobrim pregledima..
    Kad smo kod bolova..ja sam se ovu noć svako malo budila..pa neki grč..pa kičma..pa wc..veselo mi bilo.
    Sad sam si lijepo složila milkshake od oreo keksa i dvije kuglice sladoleda..tak da nakupim još koju kilu do idućeg pregleda..🤣🤣🤣
    Malu ja sam bila u west gateu i king crossu u pepcu. I uvijek moram nešto kupiti. Sad sam si kupila jaknu za 69 kuna..veći broj tak da konačno imam nešto što mogu u sisama zakopčati..😂😂 A stvari za bebu..još nisam kupovala..al imaju izbora.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.