Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    10. Listopad 2018. 12:33

Jel netko na kraju išao u lidl? Što ste kupile? Ja bih danas skočila i nadam se da ću naći nešto.. 

Pukica
    10. Listopad 2018. 12:33

Tonka slicica je preslatka 😍
    Evo meni je dr prepisala geonistin vaginalete i kremicu, nikad prije trudnoce nisam imala gljivice, sad su pojavile 😑

oppa
    10. Listopad 2018. 12:35

Pukica

Tonka slicica je preslatka 😍
    Evo meni je dr prepisala geonistin vaginalete i kremicu, nikad prije trudnoce nisam imala gljivice, sad su pojavile 😑

Eto i ja sam ih danas isto dobila. Valjda smo na sve živo podložne.. 

Pukica
    10. Listopad 2018. 12:42

Da,imunitet nam je slabiji pa se svasta nakaci..

MalaTajna222
    10. Listopad 2018. 12:47

Oppa, nije li u lidla od sutra to? Planiram sutra ici nadam se da je sutra to..

oppa
    10. Listopad 2018. 12:49

MalaTajna222

Oppa, nije li u lidla od sutra to? Planiram sutra ici nadam se da je sutra to..

Od jučer je za trudnice dio kolekcije, a sutra za bebe.. Ako sam ja dobro upratila, a mislim da jesam

Tonka185
    10. Listopad 2018. 13:21

Pukica i Oppa, u trudnoci smo inace podloznije tim nametnicima svakakvim. Ja npr pazim bas na donje rublje nosim samo one bapske pamucne gacice koje iskuham na 95, znaci sam o i iedino te nosim. Ne perem se nicim osim vodom dolje jedino kad idem na pregled samponom za intimnu njegu se operem. I hvala Bogu nema tih cudesa. A i otkad nemam bas odnose (otkad sam zatrudnila mozda 4 puta) vidim da nemam ni iscjedaka ni cesanja ni pecenja doli. Valjda to sve utjece 😕

Timi95
    10. Listopad 2018. 13:25

oppa

kažem probaj sa mekšom četkicom. Mene je to oduvijek mučilo, ali sam prešla na mekanu i super.
    MM pere zube sa najtvrđom četicom i nema problema s time, ali isto tako cijela kuća odzvanja kad on zube pere. Dakle onda možeš zamisliti kojom silinom ih riflja

oppa

kažem probaj sa mekšom četkicom. Mene je to oduvijek mučilo, ali sam prešla na mekanu i super.
    MM pere zube sa najtvrđom četicom i nema problema s time, ali isto tako cijela kuća odzvanja kad on zube pere. Dakle onda možeš zamisliti kojom silinom ih riflja

Hahaha ja bas lagano trljam, al ipak krvare.. a muskarci sve grubo rade haha takvi su haha

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Pukica
    10. Listopad 2018. 13:27

Tonka i ja pazim na iste stvari plus pijem dosta bioaktiva i slicnih jogurta pa me iznenadilo sta su se unatoc svemu pojavile, al eto...
    Od sutra je u lidla i za bebe i za trudnice, taman sam provjerila katalog.. mogla bi uzeti one hulahopke, trebat ce mi ovu zimu, a u hm-u su duplo skuplje

Tonka185
    10. Listopad 2018. 13:31

Da, ja sam popusila te u H&M hulahopke😂😂 kao 3 za cijenu 2, jos u nekim pakiranjima po 2 komada. I naravno zaracunali mi najskuplje i najdeblje (nisam skuzila da sta su deblje su skuplje) i neke jos od 70kn nakraju vaau sta sam prosla jeftinije kao neke najtanje dobila free.glupost uglavnom al bilo mi bed vracat kad sam vec na blagajni.al nema veze nosan cu ih i kad ne budem truna imam sad hulahopki za iduce 3 zime😂
    Pukica ispada po kalendaru da smo doslovno u dan ja i ti😂😂😂😂😂 samo mi racunamo inace tjedan manje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.