Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    10. Listopad 2018. 11:48

Tamsi, koju četkicu koristiš? Promijeni na extra soft. Meni su desni krvarile kod pranja zubi i prije, sad doduše ne. Ali obavezno ultra mekanu četkicu koristim i izbjegavam trljati po desnima. Ionako mi se povlače 😒

Beba
    10. Listopad 2018. 11:50

Čestitke svima na pregledu,najvažnije je da je sve u redu sa bebicama. Ja nikako dočekat svoj pregled,a bila pred 13 dana,sve brojim dane😲.
    Šta se tiče kg ja sam još na -4 ,ali to je ok,ionako sam krenula sa viškom ,a i na dijeti sam, jedem cc 4 obroka na dan,ali moram pazit na količinu a i ne smijem sve,iako si  nekad dozvolom i ono zabranjeno.
    Iscjedak je mislim prestao,jučer sam ga vidjela samo 1x a danas ga HB još nije bilo .
    Šta se tiče krvarenje iz desni i mene to muči,mislim di uzet Sensodyne pastu ,ona mi je prije znala pomoć.
    Nego da li vi ponekad osjetite pritisak u trbuhu i kao menstrualne grčeve?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• da.da
    10. Listopad 2018. 11:55

Beba

Čestitke svima na pregledu,najvažnije je da je sve u redu sa bebicama. Ja nikako dočekat svoj pregled,a bila pred 13 dana,sve brojim dane😲.
    Šta se tiče kg ja sam još na -4 ,ali to je ok,ionako sam krenula sa viškom ,a i na dijeti sam, jedem cc 4 obroka na dan,ali moram pazit na količinu a i ne smijem sve,iako si nekad dozvolom i ono zabranjeno.
    Iscjedak je mislim prestao,jučer sam ga vidjela samo 1x a danas ga HB još nije bilo .
    Šta se tiče krvarenje iz desni i mene to muči,mislim di uzet Sensodyne pastu ,ona mi je prije znala pomoć.

Daj boze da nema tog iscjetka vise... Da zna nekad biti kao da cu doboti neki tupi osjecaj ali jako brzo prode...to sam bas pitala dr i rekla je da je to sasvim normalno

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Timi95
    10. Listopad 2018. 11:58

Beba

Šta se tiče kg ja sam još na -4 ,ali to je ok,ionako sam krenula sa viškom ,a i na dijeti sam, jedem cc 4 obroka na dan,ali moram pazit na količinu a i ne smijem sve,iako si nekad dozvolom i ono zabranjeno.

Ne znam koja je cetkica. Inace imam zdrave zube, al valjda su osjetljivi sad vise

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

oppa
    10. Listopad 2018. 12:02

kažem probaj sa mekšom četkicom. Mene je to oduvijek mučilo, ali sam prešla na mekanu i super.
    MM pere zube sa najtvrđom četicom i nema problema s time, ali isto tako cijela kuća odzvanja kad on zube pere. Dakle onda možeš zamisliti kojom silinom ih riflja

Beba
    10. Listopad 2018. 12:04

Da da   i ja kažem daj Bože, čitala sam svašta po netu od toga da je to kod nekih normalno,kao imale to kroz cijelu trudnoću,do ono nekih problema sa posteljicom i svašta nešto,ma vjerujem da će sve bit ok,prestane kad pojačan utriće. Koliko utrića ti uzimaš na dan? Meni dr rekla 2 a sad zadnja 2 dana stavljala sam 3

DANTE

MalaTajna222
    10. Listopad 2018. 12:10

Beba, meni isto dodju ti tzv.menstrualni grcevi. I sto vrijeme odmice; cesce dodju. Ali me zna i oko pupka nesta pikati , ko neke iglice. Nista ne svacam , pitat cu bas gin .na kontroli, brojim dane.
    Meni pomaze sensodyne pasta , preporucan. Ali i paradontax je dobar , e sad ako nemas mucnine mozes ali ako imas bolje sensodyne. Zubi su bas osjetljivi. Pokusavam ih nakon obroka uvijek oprati, ukoliko sam doma. 

Beba
    10. Listopad 2018. 12:15

MalaTajna222

Beba, meni isto dodju ti tzv.menstrualni grcevi. I sto vrijeme odmice; cesce dodju. Ali me zna i oko pupka nesta pikati , ko neke iglice. Nista ne svacam , pitat cu bas gin .na kontroli, brojim dane.
    Meni pomaze sensodyne pasta , preporucan. Ali i paradontax je dobar , e sad ako nemas mucnine mozes ali ako imas bolje sensodyne. Zubi su bas osjetljivi. Pokusavam ih nakon obroka uvijek oprati, ukoliko sam doma.

I ja sam imala te iglice,odmah nakon pozitivnog testa 🤔 ali i kasnije,iskreno nisam na ništa posebno obraćala pažnju sve do tog iscjetka,a sad sve analiziram . Ja sam u prvom tromjesečju imala velikih problema uopće oprati zube jer me to uvijek tjeralo na povraćanje,a inače nisu mučnine bile strašne.

DANTE

Monikaharmonika
    10. Listopad 2018. 12:19

Ja isto preporučam Sensodyne sa zelenim slovima na tubi. 
    A od četkica Curaprox. Što je veći broj na četkici to su mekše.On govori od  kolikog broja vlakana su napravljene. Ja sam se preporodila. Mana im je jedino cijena. Oko 30 kn. Ali vrijede svaku lipu. Meni desne uopće ne krvare više. 

Kikiriki
    10. Listopad 2018. 12:24

O tema hrana...mmm...sve jedem,ali zadnjih par dana sam posebno luda za medom. Med na kruh ujutro,med u caju poslijepodne,med i mlijeko prije spavanja ma neznam. Mogla bi teglu slistit u jedan dan da se ne kontroliram. Najbolje sta ga prije trudnoce nisam bas voljela i jela bi ga samo kad sam bila bolesna. 

-Desni mi ne krvare ali sam prije trudnoce znala imati upale desni i pomagala mi je pasta za zube Lacalut aktiv. Tu pastu uvijek imam doma jer brzo djeluje. 😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.