Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    10. Listopad 2018. 10:47

Lordan hahaha e to si dobro rekla grupa za skidanje kila 😂😂
    Oppa ti si dobra kad ne veceras svaka cast nemas brige onda 😉 i hvala Bogu sta je sve proslo u redu na pregledu a hemici ce valjda nestati😠
    Tamsi tebi se sve lipo rasporedi onda,meni uvik u drob ide, sva mrsava a drob se uvik udeblja prvi tako mi je uvik bilo 😥
    Ja sam isto bila na pregledu, hvala Bogu sve je u redu,organi rade dobro, malisan raste, samo nam je bio okrenut ledjima nije bas suradjivao da ga lipo vidimo ali sve bitno smo vidili.i bris sam napravila nadam se da ce biti ok😑
    Btw rekla je doktorica da cemo ga slagat ka puzle dobili smo samo noge ovaj put jer nismo mogli lipo vidit ostalo na 4D 😂😂😂😂

Tonka185
    10. Listopad 2018. 10:47

Tonka185

Oppa ti si dobra kad ne veceras svaka cast nemas brige onda 😉 i hvala Bogu sta je sve proslo u redu na pregledu a hemici ce valjda nestati😠
    Tamsi tebi se sve lipo rasporedi onda,meni uvik u drob ide, sva mrsava a drob se uvik udeblja prvi tako mi je uvik bilo 😥
    Ja sam isto bila na pregledu, hvala Bogu sve je u redu,organi rade dobro, malisan raste, samo nam je bio okrenut ledjima nije bas suradjivao da ga lipo vidimo ali sve bitno smo vidili.i bris sam napravila nadam se da ce biti ok😑
    Btw rekla je doktorica da cemo ga slagat ka puzle dobili smo samo noge ovaj put jer nismo mogli lipo vidit ostalo na 4D 😂😂😂😂

Malu
    10. Listopad 2018. 11:11

Tonka.... nogice male slatke ❤️ Mi u petak idemo, jedva cekam.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

MalaTajna222
    10. Listopad 2018. 11:12

Tonka, famozna je slika !! Vrh! 😊Cek je li curica ili decko ili ne znas jos?
    Meni je stomak bas narasao u odnosu od prije 2 tjedna. I tvrd je. Nocas me probudio iz sna takav grc u stopalu , i trajao je 10 ak min.nista sa nogom nisam mogla od boli.:/ valjda nece to sada cesce dolaziti.

oppa
    10. Listopad 2018. 11:17

Tonka185

Tonka185

Aaa vidi nogica preko nogice 😍😍😍😍 hihi i zamišljam ručice iza glave kao da je na ležaljci i uživa 😁😁 slatkiš. Tako i nama se princeza okrenula prema dolje, odnosno prema mojim leđima licem pa se lice teško vidjelo ali sve najbitnije se vidjelo.
    Pa šta ću kad nisam gladna. Tako sam se neki dan zamislila čovječe pa jel to bebi dobro? Da ne večeram. Pa mislim možda je gladna i ne dobiva dosta. 😁😁 Ali u principu mislim da se stvarno prek dana natrpam i voćem i slanim i valjda je to to. Niska sam i meni moje kile nisu zasad vidljive, osim trbe. A ide to u noge, guzu, ruke..
    Zasad me samo ovaj gospon H brine. Nešto ću doma morati namazati. Sad kad mislim na njega, počeo mi smetati. 😣😣

Timi95
    10. Listopad 2018. 11:27

Tako je moj drzao nogice prije mjesec dana 😍
    Dal vi znate sta koristit za krvarenje iz desnih? Bas mi ide krv kad perem zube

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Dreams
    10. Listopad 2018. 11:39

Tonka 😍 divotaa

Dreams
    10. Listopad 2018. 11:41

Tamsi i meni, planiram otići zubaru ovih dana jer ne znam što da radim :/ a bila prije 4 mj svi zubi zdravi sve super, ali događa se to u trudnoći...pa da vidim što će reći... 

Tonka185
    10. Listopad 2018. 11:44

Malatajna, djecak je mali, krakonja na mamu i tatu, kaze i doktorica da i ocekuje da ce biti veliki.
    Oppa da i nama je danas bija skroz mojim ledjima okrenut i zivahan (uvik je zivahan ali bar suradjuje da ga vidimo) ali danas je bas odbija da ga vidimo skroooz, frejer se namistija i ko vas sljivi😂😂ma ne brini ti i kad ne jedes frajerica je sita, uzme ona sebi sta joj treba s vecerom ili bez nje😂
    Tamsi, ovaj nas cesto drzi noge prekrizene 😊 ajme ne znan stvarno sta ti je dobro za krvarenje desni, mozda da odes do ljekarne da ti oni nesto preporuce, meni za sad jako rjetko krvare 😕

E ja sam se jutros prvo ispovracala cim sam doruckovala nije valjda ni stiglo do zeludca vec je sve u skoljci bilo.evo znaco vec drugi put u 5 dana sam povracala. Zato sam nakon pregleda forneta se nabubala hahaha, to mi je obicaj nakon pregleda se forneta nazderati i sjest na kavu😎

Tonka185
    10. Listopad 2018. 11:46

Dreams, ne brini to je skroz normalno u trudnoci da krvare desni. Mene je bas danas ginićka pitala jel mi krvare desni i da ne brinem zbog tog. I kad sam ima 15 dana bila kod zubarice da mi pogleda zube ona me odma pitala jel mi krvare desni i da se ne brinem za to. Sve isto super zubi super ali desava se da se upale desni i da krvare.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.