Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    09. Listopad 2018. 21:50

Ja se toplo nadam da se necu sad opet nadebljat jos dodatno natuc kile.makar koliko jedem jos sam i dobra😂 mrsava sam pa se to na meni ni ne vidi sve u drob otislo ali svejedno nebi tila gomilati kile ali sta cu kad usta uvik traze papat😂😂😂

• Lordan
    09. Listopad 2018. 22:23

Dreams mene sad muči ovo netko dobije prije..netko kasnije. Čini mi se da sam ja jedna od onih koja će dobiti i prije i kasnije..🤣🤣🤣
    Tonka tu smo sa kilama..samo si ti i nekih 10 dana ispred mene sa trudnoćom..
    Al bitno da je sve ok..poslije ćemo otvoriti grupu skidanja kila..😀😀

oppa
    09. Listopad 2018. 22:51

I ja sam sa kilama na.. 5,5kg sad već 6 sigurno :) jedem sve, apsolutno sve. Jako puno voća, jabuke grožđe, mandarine, šipak, smokve, lješnjake.. Variva obavezno bar dva put tjedno ili kombinacija sa juhom pa ispada bar dva put tjedno. Na poslu ili naručim gotovu hranu ili nekad sendvič ili pizza. Doručak kako kad, nekad zobene sa mlijekom nekad crunchy pahuljice sa voćnim jogurtom, nekad kiflice sa namazom od vlasca.. A večeru skoro pa niš. Čalabrcnem usput nešto, voćku ili red čokolade ili juhu ili šaku lješnjaka. Jednostavno nilad nism ni večerala pretjerano pa ni sad mi se ne traži. 

Pukica
    09. Listopad 2018. 23:32

Uh volim kad se prica o hrani... ja sam za sada na +3kg, jedem cesto tokom dana ali prolicno pazim sta jedem. Jedina slaba tocka su mi peciva, kad mi zamirise iz pekare ne mogu si pomoc...

Timi95
    10. Listopad 2018. 07:53

Sve ste na +, a ja jos na -1 od moje prve kilaze.. a stvarno jedem puno i slatko sto nisam nikad.. meni sve ide u trbuh, guzu i grudi, ostalo na svom mjestu.. tako da ne brinem za dalje. Ako dođem do 60 kg ce bit super 😁 al ne jedem brzu hranu, to mi ne pase i ne jedem iz pekare, ponekad burek, al rijetko i vecinom onda ujutro.. i setam se dosta, to mi pomaze i za probavu.. 
    Ja sam cula da kad dojis da se izbjegava ono sto bebi radi grceve 🤔

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Timi95
    10. Listopad 2018. 07:55

Npr mahunarke, teska hrana, gazirano.. tako da cu s tim pripaziti.. 
    Mene nocas boljela leđa, s lijeve strane, al mislim da su crijeva, jer sam se najela za veceru 🤮 i cim sam legla me pocelo to boljeti

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

oppa
    10. Listopad 2018. 08:25

Evo nas sa pregleda. Divno je što je apsolutno sve u redu! Osim što mi se pojavio gospodin hemeroid za kojeg nisam ni znala da je tu dok ginekolog nije pitao jel vas boli?!? Thjoooj... Što li će tek bit poslije poroda.. Nijenmi radio uzv, što će reći da ipak neki paze da nije prečesto i apomenula sam za pojačan iscjedak i dobila recept. Eto sad do idućeg pregleda mir 😁😁

malac_28
    10. Listopad 2018. 08:51

Ja ne znam kak sam s kilama, znam samo da sam u jednom periodu prije mora imala 1-2kg više nego što imam sada, po tome sam u minusu, a nisam povraćala. Zadnji put kad sam bila na pregledu sam imala 61, a 3 tjedna prije toga 60,5, ali mislim da će sad krenut kile jer mi se apetit malo otvorio 😀
    Oppa čestitam na dobrom pregledu 😊 a kaj ti je rekao za taj hemeroid? Jel trebaš mazat s nečim? Meni je do sad svaki put radio uzv, vidjet ćemo sljedeći put. 

oppa
    10. Listopad 2018. 09:00

malac_28

Ja ne znam kak sam s kilama, znam samo da sam u jednom periodu prije mora imala 1-2kg više nego što imam sada, po tome sam u minusu, a nisam povraćala. Zadnji put kad sam bila na pregledu sam imala 61, a 3 tjedna prije toga 60,5, ali mislim da će sad krenut kile jer mi se apetit malo otvorio 😀
    Oppa čestitam na dobrom pregledu 😊 a kaj ti je rekao za taj hemeroid? Jel trebaš mazat s nečim? Meni je do sad svaki put radio uzv, vidjet ćemo sljedeći put.

Hvala! Pa nije rekao ništa posebno. Valjda ne boli jer je tek izašao, ne znam. Nešto ću očito morati potražiti ako slučajno počne boljeti. Grrrr kakva divna čudesa sa trudnoćom 😁 a kila ipak imam +5.
    Iskreno, malo mi je žao jer nisam bebicu vidjela ali do drugog puta 😊bitno da smo super

malac_28
    10. Listopad 2018. 09:25

Haha baš divna čudesa 😂  a naravno da ti je žao, nema ljepšeg nego vidjet to malo čudo kak se koprca u tebi ☺️ ali bitno da je sve dobro 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.