Tonka ma ne sekiraj se...na fejsu sam se učlanila u onu grupu rode, podrška za dojenje lala...te sve savjetnice govore da hrana nema apsolutno nikakve veze i da mame koje doje mogu jesti najnormalnije...
Dreams nemoj zezat😱😱😱😱 a meni svi koje znam govore, neke da su skuzile sta smeta pa nisu jele, nevista mi se bas pazila,nije zacinjeno jela itd doslovno bljutavo sve.bez cipsa bez tih sr*nja itd 😕 vidis ti to
Piše se i priča svašta...ako imaš fejs ubaci se u grupu rodina sos podrška dojenju...iz tuđih pitanja svašta se da naučiti...
Uclanila sam se isti sekund cim si mi to napisala😂😂 samo sad tamo ima bice 200000 postova ko ce to sve iscitat ali nema veze pratit cu pa sta bude..
Da ima hrpa haha ali kad uđeš u grupu gore u trazilicu napises tipa "sve jesti" i izbaci ti postove samo o tome...pa kad imas vremena procitaj...savjetuju da se jede sva hrana osim baš nekih alergena... I ako se primjeti da bebi baš nešto smeta...da dobije osip ili nešto...samo plakanje i nema veze s hranom...grčeve imaju i bebe koje su od prvog dana na dohrani...
Curee ja san dolila do godinu dana...Nisam pazila sto jedem..Mozdaaa prva dva mj.san gledala bas da ne jedem nesto resko zbog grcica ...ali to samo mozdaa prva dva mj.Ostatak staza u dojenju jela pila sve totalno normalno s nicim i u nicem nisam pazila...Tako da eto tako namjeravam i sad..Pripazit cu malo na pocetku ipak je zima i ide teza hrana tipa fazol kupus i to cu izbjegavat..ipak je jos mala bebica pa radi nadutosti stolice i grcica ali to planiram samo prvih par mj.....Za mene glupost paziti se cijeli period dojenja..Ja nisam imala nikakve probleme i ponavljam jela i pila normalno...
url=https://lilypie.com]
A znam najvise i mislim zbog grcica ispocetka a poslije vec lakse😊😊
Večer,curke..😊 Vidim..tema hrana..mmm..😂 Ja sam prije slatko jela jednom mjesečno..jer jednostavno me nije vuklo,a sad..majko moja mila..paše mi sve.😂 Pod sve smatram i slano i slatko. Jedem isto puno voća.. A ideja za kuhanje..ponestalo još prošli tjedan.🙄 Trenutno sam sa kilama na +6. A vi?😊
Ja sam i dalje na nuli s kilama :/ nisam imala mučnine niti sam povracala...kaže mi dns baš gin da ne brinem da beba odgovara za 18 tj i da je svaka trudnoća različita...netko dobije prije netko kasnije tako da me malo utješila...
Sortiraj odgovore
Najstariji