Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    09. Listopad 2018. 21:00

Tonka ma ne sekiraj se...na fejsu sam se učlanila u onu grupu rode, podrška za dojenje lala...te sve savjetnice govore da hrana nema apsolutno nikakve veze i da mame koje doje mogu jesti najnormalnije...

Tonka185
    09. Listopad 2018. 21:03

Dreams nemoj zezat😱😱😱😱 a meni svi koje znam govore, neke da su skuzile sta smeta pa nisu jele, nevista mi se bas pazila,nije zacinjeno jela itd doslovno bljutavo sve.bez cipsa bez tih sr*nja itd 😕 vidis ti to

Dreams
    09. Listopad 2018. 21:16

Piše se i priča svašta...ako imaš fejs ubaci se u grupu rodina sos podrška dojenju...iz tuđih pitanja svašta se da naučiti...

Tonka185
    09. Listopad 2018. 21:19

Uclanila sam se isti sekund cim si mi to napisala😂😂 samo sad tamo ima bice 200000 postova ko ce to sve iscitat ali nema veze pratit cu pa sta bude..

Dreams
    09. Listopad 2018. 21:30

Da ima hrpa haha ali kad uđeš u grupu gore u trazilicu napises tipa "sve jesti" i izbaci ti postove samo o tome...pa kad imas vremena procitaj...savjetuju da se jede sva hrana osim baš nekih alergena... I ako se primjeti da bebi baš nešto smeta...da dobije osip ili nešto...samo plakanje i nema veze s hranom...grčeve imaju i bebe koje su od prvog dana na dohrani... 

zadranka86
    09. Listopad 2018. 21:33

Curee ja san dolila do godinu dana...Nisam pazila sto jedem..Mozdaaa prva dva mj.san gledala bas da ne jedem nesto resko zbog grcica ...ali to samo mozdaa prva dva mj.Ostatak staza u dojenju jela pila sve totalno normalno s nicim i u nicem nisam pazila...Tako da eto tako namjeravam i sad..Pripazit cu malo na pocetku ipak je zima i ide teza hrana tipa fazol kupus i to cu izbjegavat..ipak je jos mala bebica pa radi nadutosti stolice i grcica ali to planiram samo prvih par mj.....Za mene glupost paziti se cijeli period dojenja..Ja nisam imala nikakve probleme i ponavljam jela i pila normalno...

url=https://lilypie.com]

Tonka185
    09. Listopad 2018. 21:38

A znam najvise i mislim zbog grcica ispocetka a poslije vec lakse😊😊

• Lordan
    09. Listopad 2018. 21:38

Večer,curke..😊 Vidim..tema hrana..mmm..😂 Ja sam prije slatko jela jednom mjesečno..jer jednostavno me nije vuklo,a sad..majko moja mila..paše mi sve.😂 Pod sve smatram i slano i slatko. Jedem isto puno voća.. A ideja za kuhanje..ponestalo još prošli tjedan.🙄 Trenutno sam sa kilama na +6. A vi?😊

Tonka185
    09. Listopad 2018. 21:40

I ja slatko pocela vise nego prije😕
    Ja sam na +5, +6 kg 😨

Dreams
    09. Listopad 2018. 21:46

Ja sam i dalje na nuli s kilama :/ nisam imala mučnine niti sam povracala...kaže mi dns baš gin da ne brinem da beba odgovara za 18 tj i da je svaka trudnoća različita...netko dobije prije netko kasnije tako da me malo utješila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.