Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2018. 20:22

Našla sam...hvala ti puno 

Anna13
    09. Listopad 2018. 20:32

Sanjabanana 
    Ja sam upravo iz tih razloga što nisu pouzdani odlučila da neću raditi nikakve testove, kad sam ugledala pozitivnu betu, i kako su tjedni prolazili i sve je bilo u redu,jednostavno sam osjećala da ne želim nikakve testove .
    Kad ih je doktor predložio, u mom slučaju i preporučio jer imam 36 god.,rekla sam da ću razmisliti ali nije mi trebalo ni pola dana da se odlučim kad sam otišla s pregleda, nekako baš sam sigurna bila u odluku koju sam donijela.  Nakon 15 godina čekanja, valjda se u glavi poslože neke stvari, al moram priznat da nisam tako razmišljala prije trudnoće. 
    Valjda se sve mora doživjeti da bi znali kako ćemo reagirati kad stvarno zatreba .
    Slušajte svoje srce, ono je valjda sigurno u sve .

url=https://lilypie.com]

Dreams

Malac jedem što mi se jede u tom trenu...recimo sad sam pojela toooliko špinata da mislim da će mi biti zlo ali toliko mi se jeooo...dorucak nekad pahuljice  nekad griz,palentu, nekad sendvic...kako kada...trudim se ubaciti povrce gdje mogu... A za međuobroke ubacim neku jabuku, mandarine što se nađe.. 

• Embarasada

malac_28

Imam jedno banalno pitanje, kaj vi jedete za doručak/večeru? 😂😂 Ajde za doručak jedem neke zdrave pahuljice s mlijekom, ali evo sad npr. ne znam kaj bi pojela a da je zdravo, paštete kao ne bi smjele, suhomesnato isto, makar ja to jedem, ali pokušavam ne pretjerivat. Salame mi se ne jedu, baš nemam ideja nikakvih 😂

Ja si radim smoothieje s voćem i žitaricama i sjemenkama, ili jaja. Ako trebam nešto brzo onda banana i eventualno još neko voće. To me zasiti na 2-3 sata pa onda do ručka još ljesnjake ili bademe ili slično :)

malac_28
    09. Listopad 2018. 20:38

Ajme Dreams sad si mi dala ideju za griz, baš ti hvala, skroz sam zaboravila na njega 😀
    Smoothie si već danima planiram složiti i nikako, mogla bi sutra 😀

Tonka185
    09. Listopad 2018. 20:43

Ja sam isto na pocetku vadila kompletnu krvnu sliku, urin, nalaz za RH faktor i sve sta ide uz to. Stitnjacu ionako kontroliram svaki mjesec jer pijem tablete bec otprije.i u 11tt smo mjerili nuhalni nabor i napravila sam kombinirani test iako mi je doktorica rekla da nema potrebe ali eto..
    Cure vi sve nesto zdravi, tako i po drugim temama vidim svi nesto paze na slatko paze na ovo na ono.a ja i dalje ko kanta za smece.jucer podjemo kuci s rodjendana di sam jela sira i salame naravno i ja kazem vozi me u pekaru ocu pirosku od sunke i sira i sendvic jedan njihov i eto ti.bas i meni vecera stvara problem navecer bas volim pojest junk food uzas eto to mi je bas ono jedina zelja haha.. a preko dana sve zivo, ujutro uglavnom jogurt i pahuljice pa malo mandarine sada pa rucam (sve i svasta natrpam) pa popodne opet ili voce ili nesto gricnem i navecer ovisi koliku kontrolu uspijem postici hahahaha..uglavnom volim papat i hrana mi predstavlja neopisivu radost.stalno mislim sta cu jest 🐖

MalaTajna222
    09. Listopad 2018. 20:47

Malac, ja jedem ujutro pahuljice sa mlijekom, a za rucak se trudim skuhati da imam i za veceru. Nekad nemam, pa ili nesta suho tada uzmem ili griz na mlijeku. Vidin da ga je netko spomenio, to jelo je zakon :))) a moze i riza u mlijeku...
    Ja isto nisam radila nifty test, razmisljali smo par dana ja i muz ali sa testom nista nam se ne bi promijenilo , pa eto uzdan se u Boga i molim da bude sve ok❤

Dreams
    09. Listopad 2018. 20:49

Malac ajde bas mi je dragoo...ja bas volim griz 🙂
    Tonka mislim da se ne treba previse zamarati hranom...ja recimo nisam neki slatki tip, mogu odbiti sve čokolade, torte što god..  Al pršute, kiflice, i tako te slane fore nema šanse tako da jedem kad mi se jede... 
    Ne treba pretjerivati no ne treba si ni braniti... 

Tonka185
    09. Listopad 2018. 20:53

Dreams, ma i ja sam za slano, uf kiflice sa sunkom i sirom, piroške (opcenito lisnato tjesto) pizza, topli sendvici, lignje i pomfrit,majoneza.majko mila 😱😱😱😱 a mislim,ovisi o tome sta ko smatra pod "ne triba si braniti" haha..meni u prosjeku svaki drugi dan ako ne i svaki zelja za ovim gori navedenim dodje.pa sad racunaj koliko puta pojedem u tjednu. Ne znam jel to pretjerivanje ali eto.nekako mislim, ako Bog da da rodim i sve bude ok da budem dojiti itd, da tada necu moci sve to.pa sad da se izubijam dok mogu 😂😂

Timi95
    09. Listopad 2018. 20:58

I ja sve jedem, osim masnog, to mi se gadi 🤮 ostalo sve, svaki dan mandarine haha i slatko. Toliko smo slatkisa kupili jaooo hahha a naravno kuham zdravo, uvijek neko povrce 😁 volim ga

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.