Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    29. Studeni 2022. 12:08

Kad sagledam, u sebi sam vecinom tuzna i to iz mene izadje u luksuznom vremenu koje imam da se otusiram navecer, onda se cesto isplacem. Za malog sam naravno nasmijana, cijele dane svasta izvodimo i hocu da bude zadovoljan i sretan. U meni kipi. Kad to muzu kazem, misli da su hormoni i da dramatiziram. On je navecer u svom opustanju uz pivu i mobitel, nakon sto nam u svom miru skuha za sutra, ja zamrem na krevetu skup s malim kad ga uspavam, a kad se vratim medju poluzive, kvocam i izbacujem iz sebe sve to sto kipi. Jer nemam nista od mira za sebe. Muz opet ne bi sagledao sebe nego "ja dramatiziram", da u cemu je problem, dijete nam je sretno i zadovoljno, super napreduje, sve je u redu...da da stari moj, tebi je jer ti se nista nije prakticki promijenilo, imas svoj komoditet, ali ja nisam u redu. I onda skuzim da nikad nisam bila toliko prepustena samoj sebi kao sad, a nikad mi pak nije trebala veca podrska. Ah. A trebala bih jbt prstati od srece.
    Drugo dijete...hmmm...otvoreno pitanje. Prosli smo potpomognutu, pa pobacaj, zatim imali srece dobiti dijete. Ceka nas jedan smrzlic sto je ostao iz postupka, ali zbilja ne znam bih li mogla dvoje isto ovako sama. Vidjet cemo.
    Do kad traju trudnicki hormoni, zna li se?

• Upitnica_Split
    29. Studeni 2022. 12:13

Pitaj muža pa mi javi 😂
    Prema mom, još su kao na početku 🙄
    -
    Mi imamo 6 smrzlića i dijelom me to muči. Prije godinu ipo sam o tome mogla sanjat, a sad razmišljam o odmrzavanju....

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Clarissa
    29. Studeni 2022. 12:26

Po njemu ziher zauvijek, ili dok god mu zena zanovijeta A jaaaadan... A nasla sam neki clanak da muzevi kojima zene zanovijetaju dulje zive. Da, vjerojatno dulje od tih istih zena koje crknu zanovijetajuc

melani32
    29. Studeni 2022. 12:34

Ma ne znam što bi bilo da su oni morali bit trudni, rađat i sve ostalo. 
    Upitnica, ovo što je tvoj rekao da neće to tako moć uz tvoje izlaske. Sori ali toliko me to nasmijalo, mislim si što da on to tako negdje kaže, ispalo bi da ružiš do jutra svaki vikend...ma muževi baš svašta izvale i ostanu živi.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Clarissa
    29. Studeni 2022. 12:47

Bio bi ne manflu na steroidima nego valjda  iziskivanje olimpijske medalje i beneficiranog radnog staza za sva postignuca

• Upitnica_Split
    29. Studeni 2022. 12:51

melani32

Ma ne znam što bi bilo da su oni morali bit trudni, rađat i sve ostalo.
    Upitnica, ovo što je tvoj rekao da neće to tako moć uz tvoje izlaske. Sori ali toliko me to nasmijalo, mislim si što da on to tako negdje kaže, ispalo bi da ružiš do jutra svaki vikend…ma muževi baš svašta izvale i ostanu živi.

Jelda? 😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Clarissa
    29. Studeni 2022. 13:10

Veli on meni prosli mjesec da zasto cesce ne odem van s curama, da mi to treba. Ja sve u cudu jel provocira, nista, dogovorim se, spremim, dodje on doma ranije da preuzme i onda veli da se ne napijem jer kak ce nas ujutro oboje paziti a mora ici rano... Taman posla da se ne sasijem To je bila ona vecer kad je malog uspavao bez problema i onda si je chillao frajer. U zadnje vrijeme mi stalno osigurava hladnu pivu u frizu da imam za prije spavanja, skuzio je da tako ne kvocam. Linija manjeg otpora 

• Upitnica_Split
    29. Studeni 2022. 14:14

Ajde, lipo, makar je iz krivih razloga 😂
    Ja ne volim pivo, a bilo bi glupo naginjat žestice sam 😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    29. Studeni 2022. 14:40

Kod nas nista od nicega ne obavlja druga polovica. Nista. Sve vece nabavke, sva kuhanja, ciscenja i spremanja plus naravno sve oko male su moje stvari. Nedavno je u jednoj svadji izaslo ono sto znam citavo vrijeme a to je da sam ja ‘isforsirala’ dijete iako njemu nije bio dobar tajming u zivotu pa neka onda i potegnem vise. Cinjenica je da se primilo odmah (pa nas malo i iznenadilo) ali smijesno je da odjednom covjek ne zna kako se djeca prave pa sam ja to isforsirala. Tesko da sam mogla to sama izvest jel?! A njemu vec godinama nikad za nista nije tajming, stalno neke borbe, a ja jedina cjelozivotni suport. Znam da nije bilo pametno onda ici na dijete ali jbt imam i ja pravo na zivot i zelje.. i ne mogu, pa ne mogu shvatiti da jednom kad meni treba pomoc nista… isto ko i kod Clarisse prva dva tjedna su bil top, ali cim je beba postala svjesnija svega njega je bilo sve manje. I isto sam sigurna da kod mene nije bio nikakav baby blues u pitanju vec tuga i depresija. Al ajde, pored usamljenosti koja je vjecni drug, sad sam bolje. S njim mislim da nista nece biti bolje, ne vidim kako bi moglo jer bas osjecam tu neku bescutnost koju nikad prije nisam vidjela. Prije je bilo on je stvarno dobar covjek al se nikako ne snalazi u zivotu, sad vise ni za tu dobrotu nisam sigurna.
    Jel mozete vjerovati da nikad sam s malom vani nije bio, a ovo sto spominjete odlaske doktoru solo i kuhanje ruckova su meni SF. Moj max je da jednom mjesecno popijem kavu s nekim. Kad je dobre volje onda ide svugdje s nama i obavi sto mu kazem, ali kad nije onda nista od nicega. Mislim da imam di otici da bi to vec napravila. Ne da mi se skandale radit, ni spavat kod frendica s bebom i slicno ali kad krenem radit, ako se nista ne promijeni, morat cu smislit nesto…
    Eto mog izljeva😂 procitam vase u miru navecer. Samo da znate da ste me opet spasile s ovim svim sto pisete i nadam se da ce kod vas stvarno biti kako Melani kaze.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

i_am_ivy
    29. Studeni 2022. 16:04

Jao koliko sam se prepoznala u svemu ovome sto sam na prethodne dvije strane procitala. 
    Mi smo odma znali da ne zelimo samo jedno dijete, ako priroda dopusti nedamo se tako lako 😄
    Sto se tice poslova vecinom sam tu ja. Gotovo uvijek. Frajer se sjeti nekaj pomoc jednom tjedno, ali oko djece uvijek pomogne, ne mogu reci fakat je dobar, bez da me pita ono najgluplje "Treba pomoc"? Jer zna da sam alergicna na to...  
    A od kucanskih poslova eventualno nesto skuhati, peglu nije primio ni 2 puta od vjencanja, ali zato se zna uhvatit metle i dobro mu ide. 😂 Eh sad sljedeca stavka svade. Da sam iskrena ja ih zapocenem, ali on ih dovrsi hahaha... Pred djecom uvijek suzdrzani, ali kad ostanemo sami jao, jao. No brzo se mi pomirmo... Ono ljut sam na tebe i za 3 minute me zagrli 😁
    Jos me zivcira kaj uvijek sama svugdje moram. U duckas ide samo kad ga prije izmolim 3503038 puta da netrebam s E i V sama i jos kolicima i jos petsto stvari na rukama. Kaze da mu se odma vrti kad vidi sve te police u ducanu, a jos vise cijene, ja umirem od smjeha na to. Uvijek ima ono "Neda mi se"  ali na kraju to u 80% slucajeva napravi jer zna da mu ne preostaje nis drugo.

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.