Bibi, ma ja bi dečka samo zato jer mislim da se uopće nebi znala snaći s curicom. A i praktičnije bi nam bilo zbog robice igrački i svega. Umorna sam grozno, još sam si glupača ukinula kavu zadnja 3 dana kao da krenem s malo zdravijim navikama. Ma ništa od toga to je mazohizam🤣
Nas isto niko ne pita što kupit pa dobivaju traperice i tone nepraktičnih majica. A ja najsretnija kad veći dobije trenerku a mali pelene.
Upitnica, izdržite, proć će brzo i ta faza, malo mira pa opet neka nova, možemo mi to💪
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sretan rocka malenoj Nelli🥳🥳
bibi da ti se pridruzim , i ja sam kronicno umirna/ nenaspavana. I ja sa svojom vidim borbu sa stavljanjem pelene. Za cas je guza u zraku i trkanac , ili pikusava shest, svasta nesta samo ne biti na miru. Jedino ja mazu stalno perem od pipom/ tusem , neivisno jel kenjala ili ne. Tako sam se navikla. Rijetko kad nu brisem. Jedino kad smo negdje.
Upitnica i bibi kod vas je bas zivo...drzite se💪
Pocastila sam se smartwachom naravno na rate, i na kraju nije bas po funkcijama to to...al sta je tu je pisluzit ce.
Maza je vani u skafanderu...doma u čarapicama. Nista nismo kupili od obuce .
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Nisam toliko umorna, bar ne svaki dan. Ili se zavaravam jer sam navikla na "novo normalno". 😂
Ali teško se oporavim kad nekad zaružim (po novome - ako legnem iza 22). Mislim da je i do niskog željeza, morala bih zvati doktoricu za uputnicu
Danas idem na kviz nakon ciiijelog dana s njom i, kad je muž popodne preuzme, sredim stan, operem bočice, pripremim sve za spavanac i tako krepana iziđem. Sutradan dolazim sebi do večeri. Ali vrijedi druženje s odraslima bar 3h svako 2 tjedna 😁
Kavu ne pijem i zavidim ljudima koji uživaju i toj mirisnoj bljutavoj vodici (pijem lazne kave, nes od vanilije ili bianku) 😁 meni valja samo ona cool kava iz McD sa sladoledom jer kad se rastopi, to bude savršen shake od kave
-
Nadamo se sutra da će bit ok pa će je moja sestra pričuvati 1-2h dok mi malo dolazimo sebi od ovog tjedna. Dosad je bila bez nas samo po pola sata dok bi mi bili u šopingu. Moje dijete je moja briga, ali mora se naviknut jer će u vrtić pa 😔
Baj d vej, jel ovdje samo moja mala ide u jaslice, a ne baki na čuvanje?! 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
I moja ce u jaslice da te utjesim. 😔 I nisam sretna, a sta da radim. Kombinacije nema. Od baka servisa nista.
Ja iz sale kazem imam "mama servis" jer nemam baka servis.
E. je isto isao u jaslice jer sam morala ici raditi, a Viki sad nece morati jupiiii 🤗
Ali brzo se oni priviknu (bar u vecini slucajeva)
Ja se također pridruzujem klubu umornih i iscrpljenih. 🙁
Nema sanse da ni jedan dan legnem iza 23, u 23 gasim sve i idem spavat. Mene isto tjesi kava, ali izbjegavam koliko god mogu zbog trudnoce, jednu na tjedan popijem doslovno i to s puno mlijeka a ja sam tip za crnu kavu...
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Smanjila sam kavu u trudnoci, i sad. Al ako ne popijem izgubljeni slucaj. Fali mi nesto. Nije da ne mogu. Jednostavno navika. Pijem crnu/ sto kazu tursku bez mljeka. Znala sam popit prije trudnoce, nes ..kad sam ostala trudna ,nema sanse. I to mi sad ostalo, nepase.
Danas samo spavale do devet🤠....odmah sam bistrija, bolje funkcioniram i vise napravim. Zadnjih par dana se budila u pola sedam. I jos cicanje po noci ubi me...bas mi je lose bilo.
Jaslice- voljela bih da maza ne ostane jedinica ,i dogovor je dvoje djece. Kad maza navrsi tak 10 mj ic na drugo , a ujedno ako bi nam se posrecilo maza nebi morala ic u jaslice do jeseni. Ali...uvjek ima nesto.... kako to biva. Bebu drugu smo odgodili za pocetak godine. Zbog place, da ne padnem na minimalaca. Nebi voljela bit ovisna o muzu.
Zahvaljuem se upitnici i melani za informacije , da se nisam zaletila. Moj posao je takav da ne mogu radit od doma.
Moj je uredski i u teoriji može od doma, al nadređeni ne vjeruju da mi išta radimo i u uredu pa im je to no-no. Nezz samo ko obračuna i isplati plaću stotinama ljudi i riješi bolovanja i godišnje i šta sve ne. O drugim odjelima da i ne pričam, roba se valjda sama naruči i iskrca u skladište 😂😂
Al u koroni sam radila 2 tj od doma i nema šanse, to nije za mene. Teško mi je napravit granicu između vremena za posao i privatno, a sve u istom prostoru. Hvala, ne hvala. Da ne govorim da sam urednija i mirišljavija kad moram van svaki dan 😂😂😂
-
Ja sam vam ovisnik o mlijeku i zato mi ti bućkuriši kao šta je nes pašu 😁 kakao, vruća čokolada, bijela kava.... sveeeee. Ako nema ničega, može i samo mlijeko. Mislim da mi nije dobro baš za probavu, a i dermatitis mi je blaži kad se odreknem mlijeka, al.... ne ide. 😂 koliko nepotrebnih kalorija tako unesem - wooow. 😶
-
Prijavak - ušla sam (nekim čudom!) u 3 para starih traperica 🥳🥳 prije mjesec ipo samo u jedne. A nisam ništa pazila. No sad će božić pa ću bit sretna ako budu i jedne 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Baš sam se nasmijala, jedan naš nadređeni uvijek kaže da nam je ionako sve u programu i da samo treba stisnuti gumb i sve se samo obračuna 😂
Kavu sam počela pit povremeno kad sam rodila prvog, a kad sam rodila drugog sam baš ozbiljno počela pit kavu. Dobro da nije kakav veći porok u pitanju 😅
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Slažem se, kokain je puno skuplji 😂
Drži se kave 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Cure, jeste se krenule "naoruzavat" za Bozic i nadolazece blagdane? Ja lagano krenula u pisanje liste poklona za Bozic, da se ne zaletim nego to sve lagano lijepo i u idilicnom stilu kupim i slozim pod bor. Ja sam tip osobe koja bi vec sad imala nakiceno pol kuce i dvorista, ali samo jedna rijec-muz! 🤣
Zasad samo par ukrasa u dnevnoj i sobama, a lampice i ostale carolije idu tjedan dana prije gore. Iskreno volim se potruditi oko toga svega, jer mi je i rockas oko tih bozicnih dana, pa nam kolaca i slavlja ne nedostaje!
Srecom E. ima svojih zelja pa netrebam mozgati, a Viki cemo kupiti naravno nesto korisno, najvjerojatnije oblekica i hrana. A za njen rodendan-tu jos treba dostaaaa razmisljati.
Mame help, sta cete vi za rodenđan? Imate kakvih ideja? Ne mislim nesto skupo i bespotrebno ali ipak prvi rođendan je prvi rođendan 😊
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Sortiraj odgovore
Najstariji