Mi smo prvom malom uzeli neku noname klokanicu tek tako da vidimo ako će se htjet nosit u njoj i od prvog puta mu je bilo super pa smo uzeli i ergobaby ali ona nit je meni pasala nit se on u njoj htio nosit. I s ovim malim opet ista stvar. Ko da osjeti da meni nije sjela pa počne plakat. Tako da ga nosimo u toj jeftinoj ali čvrsta je baš je ok i njemu je super. Od jako rano smo ga nosili prema nama i odmah bi zaspao a sad oće isključivo prema naprijed i baš uživa. Ima opciju i da se nosi na mojim leđima ali zasad to nismo probali.
Meni prvi mali otkad je napravio prve korake više nije htio u kolica ali nikako. U šetnji bi hodao koliko može onda bi ga morali nosit. Nadam se da s ovim neće bit tako jer mi već sad ako ga predugo nosim krenu dolje probadanja. Tako da se nadam da će što prije prohodat ali i da će što duže htjet bit u kolicima kad smo vani.
Nama je nagori problem nered u stanu zbog ogromne količine igrački. Ne znam kako to rješit a kad se sjetim da će sad opet dobiti hrpu za blagdane...igračke su svuda po stanu a kad nam netko dolazi pola toga prebacim iz boravka u sobe da izgleda urednije. Kad molim ljude da ne kupuju igračke dobijem odgovor da ne mogu oni doć djetetu u posjet bez da mu donesu igračku. Tako da nema spasa😭
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
A to kad ga stavljam u klokanicu, namjestam nas pred ogledalom a njegova faca je u stilu sav sam si vazan, taj neki ponos na faci, presmijesno. Zanimljivo mu je vani i u ducanu sve iz tako visoke perspektive, drzi se kao narodni osloboditelj, ma presmijesno
Mi izademo skupa i naravno maza sa nama.
Maza upija ko spuzva....kuzi koliko vidim pogotovo kad me izuje iz papuca. Kazem joj da ce ostat sama sa tatom da ja idem. Iz treceg pokusalja pali. Mase sa rukicom,kako kad neki put me poslusa, neki put jer sama to hoce, a neki put nece...bili smo doma ,ujna ju uci migat iz tri pokazivanja ,,maza miga, al zaboravi ako ne ponavljam . Ne pljeska, al kad kazem dodi ,dode, jest ...ako zeli javlja se ..hmmmm uglavnom daje do znanja da hoce.. imam momenata kad je ko ona bebe iz crtica toma i jerrya , koja ide okolo i radi cirkuse. Ako nesto vidi sto hoce, gura se ,dize,puze sto god samo da se docepa, pa ako i
treba napravit korak dva...
Voli muziku opcenito...a od djecjih bebebeb ,kad je tata tu i ,boc boc....
Trudim se da se sama igra, ali to je rijetkost....obicno zavrsi meni pod nogama. Stan je ko minsko polje. Jos sam joj radila zveceke od boca. Stalno rovari po kuhinji....
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sto se tice ciscenaja,i ostalih stavri...kako koji dan....jedan napravim svasta, sljedaeca dva ,nula bodova. Trudim se usisavat svaka dva do 3 dana. Kuham redovito i za nas i malu. Svi jedemo zajedno, posebno rucak, nedaj boze da nema nesto za nju ,deraca. Voli se vozit u kolicima, promatra ,gleda . A i u klokanici. Sve prolazi jedino popizdi kad vidi da se spremam ...ajme. kad ju uzmem , i idem van onda je mir.
Pokusavam vas uhvatit.
Obavili 3. cjepivo. Zasad ok.
Nije nam nista rekla za ono s godinu dana nego da se javimo sredinom veljace pa cemo se dogovorit za sistematski. Ne mogu virovat da su vec toliki da su gotovi cesti sistematski.... 😭
3 MPO postupka
💜 01/22.
Obavili 3. cjepivo. Zasad ok.
Nije nam nista rekla za ono s godinu dana nego da se javimo sredinom veljace pa cemo se dogovorit za sistematski. Ne mogu virovat da su vec toliki da su gotovi cesti sistematski…. 😭
Ne mogu ni ja jos malo pa na posao...kad vec.
😭😭
Super za cepljenje, nadam se da ce tako i ostat. 💪💪💪
Jeste se vagali? Mjerili?
To smo 15.11 - 10kg okruglo i navodno 68cm, al je zapravo 72 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Super za cijepljenje! Pisale ste o Juhuhu Papučice pa smo poslušali. Pa nas troje smo oduševljeni!😍!!! Ne znam kako prije nisam čula za to🙂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
To smo 15.11 - 10kg okruglo i navodno 68cm, al je zapravo 72 😁
Napisala si ,zaboravila sam 🙈🤦♀️
Ženska i pol 🥰
Ja sam dobila neku Chicco klokanicu, mala nema sanse ni minute biti unutra, pokusam svaki mjesec ponovno. Nedavno me opralo da si kupim ergobaby, kao mozda bude bolje, ali sam shvatila da ta investicija vise bas i nije najlogicnija😂 Moja gospodja opcenito ne voli biti sputana ni na koji nacin.
Zadnjih dana se djiramo u vreci za kolica i malo je reci da nije najsretnija sa punom zimskom opremom. Rukavice cucla i navlaci, kapu skida, a iz vrece se pokusava osloboditi😂 Sva sreca pa postoje bebi smokici, jedan-dva nas spase kad smo u ducanu ili tako negdje.
Krenula se sama spustat s kauca, ide lijepo na noge kako sam joj pokazala. Ne pustam ju jos samu, ali nek je napokon skontala i to.
Melani i curke s vecim klincima, kad prestaje trpanje apsolutno svega u usta?
I znam da ste spominjale, ali hocete imati bor ili? Ne vidim nacin da imam bor po svojim standardima, a da ga ona ne obrsti😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji