snjezanica, super da je sve dobro kod vas. Mi ćemo raditi prenatalni test za 3 tjedna pa ćemo spol znat već za mjesec dana. Nadamo se još jednom dečku🙂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Cure mi smo navršile godinu dana.. 🥳 Nella je danas bila na sistematskom i cijepljenu.. ima 10kg i 10g.. 78cm.. dr. zadovoljna.. hodamo već na veliko pa smo i to provjeravali ako dobro radi pošto meni izgleda da nekako široko hoda ali veli dr. da je to sve normalno.. 😀 imamo samo 3 zubića i 4. nam tek izlazi.. Nella ima ciciban cipelice .. jer mi već 1mj baš hodamo.. krenule smo s 10mj. 😄.. u vreći za kolica ne želi biti pa ću joj za zimu uzeti topli skafander za vožnje vani..
Bolesni još nismo bili.. i nadam se da će tako I ostati .. jer neidemo u vrtić.. bake će paziti kad ja krenem na posao 😀
♀️ 36 ♂️ 37
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰baby N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sretna rockalica maloj Nelli🥳, koja se u svemu trudi biti bas prva prva.
Trudnice veselim se cuti ko nam se pridruzuje u ekipu. Susjeda iz kvarta ima 3 sincica, uho do uha, i bas uvijek izgleda veselo i zadovoljno, tako da Melani 🤞 Iako sam ti ja prvo htjela napisat da neka bude curka da se malo snage poravnaju, al vidis dobro da nisam😂
Upitnica jesi ti nama ziva? Jel ista bolja situacija?
Prijavljujem da sam maloj na BF uzela u HM-u neke ko male buce(ali skroz mekane) i onu kapicu koja ide i preko vrata (ko fantomka😂). Naravno i paket bodica i tajica jer robu unistava na veliko od kad efikasno puzemo i papamo. I na stranici Egmonta ima dosta slikovnica i knjigica na akciji pa sam uzela par komada.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Apdejt - nos ide na bolje, čini mi se. Dermatitis se povukao nakon 2 dana kortikosteroida. Cjepivo idući tjedan ovisi o procjeni doktorice.
Skok u razvoju nas je ubio. Prvo nju, kao teenager je. Ništa joj ne odgovara, niiiii-štaaaaa. Danas izišle u šetnju, tiha, gleda pred sebe. Stanem, poljubim je u čelo i pitam "miškice, jel sve ok?", a ona okrene pogled od mene. 😂😂 dobre je volje ravno pola sata nakon sna i onda krene show. Mislim, nije mi smiješno, danas sam ispalila na živce sama s njom, već ne znam koji dan poredu ovoga. Spremale smo se za van uru ipo. Pitam oćemo u šetnju. Oce (nasmije se i mase nogama). Krenem joj obuc jaketu - vriska i izvijanje. Spustila sam je na pod, izisla iz prostorije i udahnila 10 puta dok je ona vristala iz petnih zila. Vratim se, dignem je, vristanje kao rukom odneseno.
Jučer je takva bila skoro cijeli dan pa smo se navečer muž i ja isposvađali umorni i ludi. Nezz, valjda mala oće bit jedinica 😂
-
Idem sad unatrag čitat. Napokon je u krevetiću. Spava od subote na meni i kraj mene......
3 MPO postupka
💜 01/22.
Cure mi smo navršile godinu dana.. 🥳 Nella je danas bila na sistematskom i cijepljenu.. ima 10kg i 10g.. 78cm.. dr. zadovoljna.. hodamo već na veliko pa smo i to provjeravali ako dobro radi pošto meni izgleda da nekako široko hoda ali veli dr. da je to sve normalno.. 😀 imamo samo 3 zubića i 4. nam tek izlazi.. Nella ima ciciban cipelice .. jer mi već 1mj baš hodamo.. krenule smo s 10mj. 😄.. u vreći za kolica ne želi biti pa ću joj za zimu uzeti topli skafander za vožnje vani..
Bolesni još nismo bili.. i nadam se da će tako I ostati .. jer neidemo u vrtić.. bake će paziti kad ja krenem na posao 😀
Sretan rođendan Nelli 🤗
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Nella, sretan rođendan! 🥳
Taya, sretno natrag na poslu! Javi kako je 😉
-
Bibi, tila sam napisat "neka si SE pocastila" a sve je malenoj išlo. Neka je! Al ostavi nešto i drugima kao opciju za blagdane i rođendan 😁
-
Mama/tata - u nas nema tata 😂
Mamamamama je glavna riječ. Ne znam jel to naziv za mene ili poziv upomoć jer sam na kraju ja jedini spasitelj.
I sve je zadnjih dana "da".
-
Inhalator kupila. Omron, al ne macku. Nije bilo na stanju pa sam onaj neki C...28..nešto. Neka se nađe.
-
Obuću - još ništa. Imam one a la pelice za po stanu. Čekam da prohoda pa ću tražit i papučice za vrtić odmah.
-
Sve mi je nekako prebrzo došlo.... jedan dan se veselim šta se rotira u gymu, a drugi već obuća.....
3 MPO postupka
💜 01/22.
A kak vam ide presvlacenje? Kod nas tako da ja zavrsim u suzama. Znaci N E M A sanse… pelene oblacim na stojecki. Kad se pokaka idemo ravno pod tus jer iste sekunde kad ju stavim na ledja ona se okrene i bjezi… znaci ako ima govanaca u peleni ima ih posvuda. Zato odmah idemo pod tus.. a sto kad nismo doma, ajajajaj jos mene jako ledja bole ovih dana a svako presvlacenje traje i traje.. A tek bocica, ma uzas.. znaci lezi i stalno se okrece na trbuh pa place jer hoce bocicu a hoce i na trbuh pa ne moze pit, pa sjedne, pa se ustane, pa pijemo na stojecki, pa….. evo ne znam,
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Nella, sretan rođendan! 🥳
Taya, sretno natrag na poslu! Javi kako je 😉
-
Bibi, tila sam napisat "neka si SE pocastila" a sve je malenoj išlo. Neka je! Al ostavi nešto i drugima kao opciju za blagdane i rođendan 😁
-
Mama/tata - u nas nema tata 😂
Mamamamama je glavna riječ. Ne znam jel to naziv za mene ili poziv upomoć jer sam na kraju ja jedini spasitelj.
I sve je zadnjih dana "da".
-
Inhalator kupila. Omron, al ne macku. Nije bilo na stanju pa sam onaj neki C…28..nešto. Neka se nađe.
-
Obuću - još ništa. Imam one a la pelice za po stanu. Čekam da prohoda pa ću tražit i papučice za vrtić odmah.
-
Sve mi je nekako prebrzo došlo…. jedan dan se veselim šta se rotira u gymu, a drugi već obuća…..
Znam da sam pisala da budem ali sebi nisam nis uzela, samo gospodji…
Mene nitko ne pita sto mi treba pa najcesce dobije robicu koja je lijepa ali nije prakticna🤷♀️
Jel vidio netko negdje Omron inhalator na dobrom popustu?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
I jel ima jos kronicno umornih? Ne kuzim, spavam ipak kud i kamo bolje nego prvih mjeseci a sva sam nikakva. Do negdje 13,14 jos nekako, kasnije ko zombi na aparatima.. onda se ubijem u kavi pa ako mala i zaspe popodne ja ne mogu.
Mozda je stitnjaca, ne znam…
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji