Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    01. Prosinac 2022. 21:44

Mala Upitnica 💪

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    02. Prosinac 2022. 08:49

Ništa od bora jer bi stradao i nju bi morala pazit 3x vise. Plus, stavili smo neki tepih u dnevni da joj je toplije za igranje i jedva majestili kauc i sad i nema mjeata za veliki bor koji imamo. Vidit ce bor kod obitelji

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    02. Prosinac 2022. 08:50

Bože kako tipkam, al ruka mi je pod njom dok spava 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    02. Prosinac 2022. 08:51

Stavit ćemo bor pa ako baš bude problema ćemo ga maknut 😄. Ta faza trpanja u usta je kod nas prestala kad je počeo sve više imat dudu. I maleni sve više duda, prije je samo dok spava a sad traži i prelo dana. Naravno da ja mislim da je to zato jer nisu imali cicu. A dudu sam i ja imala dugo, toliko dugo da se sjećam da su mi ju htjeli oduzet a ja nisam nikako dala 🤣. 
    I dalje se budi oko 5, plače, dignem se i pomazim ga, prestane, vratim se u krevet još se ni ne pokrijem evo ga opet. Jutros više nisam mogla, uzela sam ga kod sebe. Isto je prvo plakao ali sam ga mazila pa je lijepo zaspao. Samo da mu ne pređe u naviku 😄

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    02. Prosinac 2022. 09:01

Mojoj prešlo, al ne smeta mi većinu vremena. Kome trebaju zdrava leđa 😂
    Dudu moja uzme kad god ponudim i nema da će zaspat bez nje panje izbaci kad utone u san. Zato joj je i ne nudim osim tad i kad vani zeza u kolicima. Ali stalno moram pazit sta gricka. Nade mrvicu necega na podu i igra se i odjednom stavi u usta! 😩 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    02. Prosinac 2022. 10:43

Moram prestat peglat bebeću robu. Hrpa za peglanje je sve veća a ormar prazan. On ne podnosi babajole ni krpice ispod vrata dok jede, sve čupa pa nakon svakog hranjenja mijenjamo majicu. Mislila sam peglat do godine dana ali neće moć.  
    I još mu steriliziram ne samo bočicu nego i žlicu i zdjelicu iz koje jede a mali je jučer lizao tatinu šlapu😒

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Clarissa
    02. Prosinac 2022. 11:32

Moj prije vise od mj dana odjednom odbacio dudu i nikak da mu je vratim, nece i nece...zastoooo... Tak da je svako uspavljivanje nunanje i rucno se snadji, druze, odnosno drugarice Sve trpa u usta, vec sam se pobojala da ce komadic parketa odlomiti, a daljinske koliko sam sakrivala, sakrivala sam, pronalazi ih kao infracrveni detektor i odmah u usta ijaoooo
    Nocas je cure moje odvalio 11 i pol sati, ja sam ujutro doslovno sjedila na nasem krevetu i u cudu cekala kad ce se probuditi. Sad se bojim sto se to kuha, jel priprema za neko energiziranje i nervoziranje, kao ono kad muz (ne moj naravno) donese buket cvijeca pa si pomislis sto li je napravio

• Clarissa
    02. Prosinac 2022. 11:36

Melani mogla bi uskoro mu proci ta "faza". Kod nas je to plakanje trajalooo, onda je regresija prosla pa su dosli zubi, a sad mi se cini kad da se pocinje sam umirivati, onako zakmeci, krene neki plac, ja se jos ne ustanem a on okrene na drugu stranu u kreveticu i spava dalje. E sad, mozda je i ovo "faza". Doduse, neku vecer je svakih sat vremena bilo budjenje pa zaspivanje na mojim rukama, gore su mu desni upaljene pa onda ovisi kako ga kljuca...tu noc je ocito bas kljucalo

Tigrica
    02. Prosinac 2022. 11:36

Zadnje tri godine  ne stavljam bor, nego grilandu okacim na zid.  Tako cu i ove. Samo moram pazit da nije mazi na dohvat ruke. Nemam gdje stavit bor. 
    I moja koje god mrvice nade trpa u usta. 
    Sinoc sam cistila orahe,uzisavala iza toga...zar nije nasla ljusku od oraha. A fakat sam pazila , i gledala...
    Sterilizirat i peglat davno sam odustala. Kindrepet mi trenutacno sluzi ko odlagaliste za ves koji trebam speglat. 
    Svaka cast melani na trudu ...skidam kapu uz dvoje djece da signes i njihovo peglat. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

i_am_ivy
    02. Prosinac 2022. 21:33

Mi cemo umjetni kao i svake godine. Mozda bude problema, ali nemogu ja bez bora, nekako sam navikla da je on uvijek u tom "cosku" dnevnog. 
    melani32 mene ceka moja hrpica za peglanje sutra... Danas sam si odabrala "chill dan" i napokon otisla kod frizerke i u kupovinu samo za sebe. 
    Upitnica_Split i Viktorija isto stavlja u usta sve moguce i nemoguce 🙈
    Razmisljam bas ovaj tj. da ostavim E. doma jer ne zelim da mi donese neke bolestine iz vrtica u ovo blagdansko vrijeme, pa cu ga vjv ostaviti doma uskoro.

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.