Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    i_am_ivy
    29. Studeni 2022. 16:07

A sto se tice pica ... Nije tip od opijanja i zapravo lose mu sjeda alkohol. Popije on ponekad pivu ili vino, ali umjereno i to rijetko. Prestao je pusiti kad se rodio sin, prije 4 godine 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

melani32
    29. Studeni 2022. 16:08

Bibi žao mi je da je tako. Činiš se ko stvarno super ženska a ti i bebuška ste najvažnije i sigurna sam da ćeš odlučit što god je najbolje za vas dvije. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    29. Studeni 2022. 20:41

Citam sad sve sto ste pisale, razmisljam o svemu, ulovila me tuga, kad ono bam, moja mala zvjerkica me u snu opalila nogom po nosu😂 i onda je lijepo odlozila svoje (naravno vec bez carapa) stopalo meni na obraz😂
    Ma evo ne znam sto bi vam rekla. Rijetke su one veze u kojima generalno sve funkcionira pola pola i vlada sklad. Dugo sam mislila da samo ja imam sranja pa je u kratkom vremenu hrpu tudjih isplivalo kod puno parova koje znam. Ali zene moje, cini mi se da uvijek ide od muskog dijela. Ili loce, ili je citave dane na poslu, ili se samo pokupio i otisao…
    Clarissa-od jako bliske frendice muz je majstor i ona maltene sama zivi. Nikad ga nema doma. Bas smo cesto o tome pricale da koja je poanta onda u braku?! Sama si do 8 navecer svaki dan, jao uzas. Mene kad bas citav dan budem sama s bebom zna loviti neka panika. Spasava me iskljucivo odlazak van, na zrak i medju ljude. I nemoj ni slucajno pripisivat vase probleme svojim hormonima. Prije su citave obitelji odgajale djecu, apsolutno nije normalno da stalno budes sama!
    Upitnica-ovo sa krevetom koji te ceka, stegnulo me u grlu… meni bas tesko pada sto moji vise ne zive u istom gradu, imam osjecaj na momente da sam potpuno sama. A ove price o umoru me svaki put oduseve. Najdraze mi je kad negdje u drustvu krene kak je tesko s malom bebom na pocetku, kak je to borba🤦‍♀️ Tak i moj ostane dugo budan i onda prica kak nemre on rano ustat jer ne ide leci rano ko i ja. Pa ko je tu lud vise?!
    To sa drugim djetetom je jako tesko. Ne znam, jeste bile sretne s njima prije? Jel sve stimalo? Vjerujem ako je, da ce se onda sve vratiti na staro kad malci porastu. Jer koliko ja vidim kod nas, svi problemi koje smo imali kao klinci na pocetku veze su ostali isti. Samo su naravno puno ozbiljniji sad kad zivot vise nije samo zajeb…
    Savjete ja ne bi dijelila, dugo vec razmisljam o tome sto znaci biti tu za nekog i ne odustati kad je najteze, ali opet do kad?! Valjda ce vrijeme pokazati..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    29. Studeni 2022. 20:42

melani32

Bibi žao mi je da je tako. Činiš se ko stvarno super ženska a ti i bebuška ste najvažnije i sigurna sam da ćeš odlučit što god je najbolje za vas dvije.

Zagrlila bi te sad najradije💜

Curka 🤍 - 17.01.2022.

i_am_ivy
    29. Studeni 2022. 21:19

Ja nisam dugo ovdje s vama. Ali iskreno udomacila sam se. Sve prsti od ljubavi i dobrote. Sve za jednu, jedna za sve. Zaista ste jako drage sve. Podrska bibi

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

bibi
    30. Studeni 2022. 19:11

Hvala svim dragim curama!
    Ajmo malo promijenit temu, dovoljno je vrijeme depresivno😂
    Btw kak curke s kopna ovo prezivljavate? Ne cini se da cemo skoro moc vam🤦‍♀️

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    30. Studeni 2022. 19:11

*van

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    30. Studeni 2022. 20:23

I nesto me malo muci pa me zanima kak vi razmisljate. Mala sto je veca ima sve vise dobrih dana, puno se igra, dosta cesto se i sama zaigra. Cim uzmognem ja se dignem i odem nesto raditi, prati, kuhati itd. Jel i vi tako ili se bas puno igrate s njima? I ako da, kako? Ja inace nisam bila bas tip za djecu pa se sad snalazim kako znam. Ali me brine da to nije dovoljno za njen, kako da ga nazovem, intelektualni razvoj 😂  Plus ta telka koja non stop radi🤦‍♀️
    Puno pricamo o motorickom razvoju, a mene zanima kaj vase bebe znaju, a da nije vezamo za puzanje, hodanje itd.
    Nije bas da moja lista slikovnice i umece figure na prava mjesta u slagalicima, ni ne zove mene mama ni tatu tata. Ona stalno brblja, bude tu i mammamama i tattatata ali bez smisla rekla bih. Ucim ju dodavati loptu, nekad uspije nekad ne. Kuzite kaj me zanima uglavnom?😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    30. Studeni 2022. 20:32

Pocela je pomalo setati dok ju drzim pod rukama. Napravi sigurno pet, sest koraka. I stalno polusava stajati u prostoru, bez da se drzi. A dok stoji uz nesto, spusta se u neke polucucnjeve, ali brzo, zaredom, ko da plese😂 Smijesna je i jako slatka. Svih 6 zubica je vani, kosice sve vise, a bome i skembice. Mlijeko preko dan pijemo iskljucivo stojecki i to mi ostavi uvijek. Mislim da popije nekih 550-600ml u danu. Niti jednu pelenu nisam uspjela na lezecki promijeniti, unazad 2 tjedna. Doslovno zenska lezi iskljucivo dok spava. Kak je rekla med sestra na pregledu ‘Doktorice ova beba vam je jako žvelta’.. Nikad cula za izraz dok nisam naletila na njega u Pavicicevom romanu prije koji tjedan. 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    30. Studeni 2022. 21:14

Nama treba sto godina da se spremimo za van. I uvijek nešto zaboravimo. Nedavno smo šli do mora šetat, to nam je cca 25 minuta vožnje i kad smo napokon došli skužili da smo zaboravili kolica. Nismo imali ni klokanicu. I eto propala šetnja 😭
    Maštam o kući s dvorištem. Nešto ćemo morat izvest jer s čoporom djece u stanu od 56 kvadrata uffff.
    Meni se miš čini motorički super a intelektualno nisam čak ni sigurna što bi on sve trebao znat u ovoj dobi. Puno se smije na glas, na muziku miče nogicama u ritmu, priča dada i tata u svim tonalitetima i verzijama. Slikovnice ako su tanke stranice trga a ako su tvrde okreće. Tv ne gleda jedino na mobitelu crtić kad baš jako zeza za jesti. Evo ne mogu se uopće sjetit što još on zna a da nisu motoričke stvari 🙈

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.