Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    23. Studeni 2022. 10:36

Drago mi je da ste bolje! Ojoj, ocito opet skok... Sve mi se cini stalno su neke faze, cim pomislim wow znam tocno sto moje dijete zeli, krene nova faza, novi gamechanger
    Moj spava u vreci (po noci), pocela sam s vrecom prije kojih mjesec i pol jer kak putuje po krevetcu, citave noci sam se dizala i pokrivala ga. U vreci je nekako mirniji, bar zasad. Ona vristanja su prestala, sad zacvili u noci pa nastavi spavati, a ima i noci s pokojim vriskom ili zahuktavanjem placa, sto zbog zubi, sto zbog snova, sto odnah reagiram pa nunam... Kako je skroz odbacio dudu, nece ju vise i nece, ne kuzim zasto odjednom, svako uspavljivanje je na meni. Drugi ili ucinkovitiji nacin jos nemam. Nece ni lezati pored mene pa zaspati nego bas na meni, nekad tako mora i u noci biti ako nunanje ne vrati u san pa ga onda vratim u krevetac. I po danu zaspiva na meni, a ako se "prerano" probudi, rjesenje je da nastavi spavati na meni. Krasno sam ga to naucila, ali sto cu, valjda idem linijom manjeg otpora. Zasad su dva zuba tu, ostalo je upaljeno, no tko zna kad ce probiti, i za ovo je trajalo kao da kljove permafrost probijaju a ne male desni 

bibi
    23. Studeni 2022. 10:54

Ajoj…izludi to covjeka, mene barem. Taman si mislis kako imas sve pod kontrolom i onda dodje par takvih dan…
    Sigurno joj smeta i taj zacepljen nos, znam da mene uvijek smeta.
    Drzi se.. i pisi da si bar malo olaksas.
    I kod nas razdrazljivi dani. Jako puno kontakta i paznje trazi…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    23. Studeni 2022. 10:56

Upitnice, nama je kod zastopanosti i curenja pomogao Tonimer sprej, to je neki hipertonicni. Naspricala bih mu u nos tih dana (uz muke bozje) i onda bi on kihnuo, cijela sila smrkljica bi izletila van i bilo mu je lakse, isto su bili vodeni i prozirni, ali bas ih je bilo puno i zastopavali ga.

• Clarissa
    23. Studeni 2022. 11:00

I mene izluuuuudi, ovako tu vama mogu otvoriti dusu. Naravno da moram imati strpljenja i razumijevanja za dijete kojem je sad ludnica u sinapsama i opcenito razvoju svega moguceg u organizmu, ali boze moj za izluditi covjeka, auspuh potreban definitivnoMislim si odmorit cu kad se vratim na posao, ali znam da cu onda zapravo s jednog posla juriti natrag na drugi 

bibi
    23. Studeni 2022. 12:44

E tako i ja za posao mislim. Kao neka mene malo medju odraslim ljudima al s druge strane kad zamislim detalje svakodnevice kako ce to izgledati. Dizem se (ako uspijem) pbez da nju probudim. Brzo radi dorucak, srci kavu, spremanje itd. Trci radit, pa trci doma, trci u park, spremaj, mazi i pazi, kupaj,  pa kad svi zaspu radi rucak sutra za nju jer ce ju baka cuvati. A onda.. e pa onda crkni na kraju😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    23. Studeni 2022. 13:03

E par pitanja? Jel ste im uzeli kaj za nogice, neke papuce ili cipelice s obzirom da je zima vani. Za dane kad nije zimska vreca u kombinaciji a hladno bude dok se voze na kolicima. Ova moja uvijek na kraju zavrsi i malo izvan kolica pa joj treba nesto na nogama. Dobila je na poklon jedne froddice ali su joj zeru velike jos.
    I Melani kak ti se pokazao inhalator? Mislim da bi to bilo dobro uloviti na nekom popustu..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    23. Studeni 2022. 15:28

Nemamo ništa za nogice osim debelih čarapa i jednih papučica. Mi smo u Rijeci pa nije strašno hladno više nas kiše živciraju. 
    Inhalator se meni čini super, njemu je kašalj prestao nakon 2 inhalacije ali masu te parice je išlo van jer se sav micao i migoljio. Neka ga imamo, a što manje bude trebao to bolje.
    Kod nas je dosta ok trenutno, zdravi su, dobre volje, jedino se bebač naviknuo svaku noć između 2 i 3 popit dec mlijeka. Valjda ožedni. Onda usput i pelenu promjenim, on to u posusnu odradi a ja se toliko razbudim da dosta vremena ne mogu zaspat. Ali neka on pije, nije mi teško kad vidim da s guštom popije barem to malo mlijeka 😀

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

melani32
    23. Studeni 2022. 16:29

Usavršio je riječ Tata, drago mi je da dijete priča ali da sam ljubomorna, baš jesam 😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Clarissa
    23. Studeni 2022. 18:19

Jos nisam nista kupila za nogice, planiram nesto da ima za kolica, ali kao da jos cekam da se ustabili vise pa da mogu posluziti i za prve korake, ma ne znam ni sama. Imam jedne tople mucaste "nazuvke" sto preko gleznjeva idu pa ih zasad stavljam preko duplih carapa.
    Joj to Tata Cim pada mrak, moj pocne kao upitnom intonacijom: A tata? A tata? Pa ja samo ponavljam doci ce kasnije. Ali barem sve vise govori mama, cak se nekad iz dnevnog spavanca budi s Mama, mama pa se kesi

i_am_ivy
    23. Studeni 2022. 20:14

Heeej evo mene nakon valjda 100 godina... Valjda me niste zaboravila heheh (salim se malo). 😂
    Pokušat cu se ponovo ukljuciti. 
    bibi carapice i papuce tople, a za van froddice i odlicne su mi 
    E. je napokon krenuo o vrtic i sad sve ok, a ja i Viki uzivamo doma s jos jednim clanom 🥰🤰 (ja navijam za curicu, muz za decka)

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.