Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    11. Listopad 2022. 04:37

Mi smo budni od pola 4 ujutro, treci dan zaredom. Pojela je bocicu, vrtila se po krevetu i kad nista nije upalilo morala sam upaliti lampu i ona sad sjedi pored mene na krevetu i igra se. Jel ima itko jos jer ja cu u umobolnici zavrsiti. Evo ne mogu…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    11. Listopad 2022. 10:58

Ajme.... a ja se došla požalit da sam budna od 5. Šutit ću! 
    Drž se, bibi! 
    -
    Ostalo sam pročitala u snu pa moram ispočetka

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    11. Listopad 2022. 12:27

Kilaža - na 1-2 kg sam više nego zadnjih godina, al mi je nekako koncentrirano u trbuhu. I imam dosta mišića šta valjda znači da imam manje sala na drugim dijelovima tijela na istu kilažu 😂
    Al osjecam se bzvz. Zivim u tajicama i t-shirtovima. Doduše, nikad nisam bila baš zadovoljna izgledom. Jedem čokoladu i nikako shvatit zašto kile ne odu dole! 😶
    -
    Kosa se prorijedila od ispadanja, al mislim da ide na bolje. Trudim se tu i tamo nosit je puštenu, al vecinom je konjski rep/punđa. I inače je skupljena bila jer sam lijena često ići frizeru i oblikovati je, a i osjećam da izgledam kao Thompson 1991. kad je puštena. 😂
    -
    Jučer smo dogovorili jaslice. Tužno-sretna sam. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    11. Listopad 2022. 13:07

Bibi drzi se, to je neka faza, proći će, mora...moji se bude jer sam ja opet prehlađena pa kašljem po noći i onda ih to smeta. Očito mi je imunitet koma pa se moram čuvati da koronu ne poberem. 
    Moj se neki dan posjeo, ali nije još stabilan, nakon toga nije ponovio, puzi unazad i onako pegla na sve četri.
    Ja ne kužim kako je meni trbuh super, bez i jedne strije, ko da nisam ni bila trudna a grudi toliko krcate strija i obješene da je to strašno za vidjet. Baš ispuhane vrećice. Da sam dojila nebi mi bilo žao ali ovako...ali još uvijek se nadam da će doć na sebe😀

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    11. Listopad 2022. 15:42

Ma hoooće!
    Al i ako ne - lakše je kupit dobar dekolte nego dobar trbuh 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    11. Listopad 2022. 16:32

Drzi se bibi
    Mi zadnja dva dana spavamo do pola devet...moja cica mislim oko 3 puta po noci..
    Kosa mi dosta ispada, osjetim pod prstima kad perem kosu da raste nova. Inace nije pre bujna. Isto je stalno u repu ili punđi. 
    Kile imam jednu viska da budem na nuli ko prike trudnoce. Ja sam dobila dosta. 18 kg.Kad sam imala koronu onda s bar skinula 3 kg. I ja mazem po cokoladi, pa se cudim zasto mi kile stoje. Da mala ne cica  bome bi me bilo. Nedaj boze da doma nema cokolade ili lino lade kod  mame/bake
    Cice, grozno...al sto upitnica kaze, lako kupit novi dekolte🤣🤣🤣🤣🤣
    Umorna sam, nikako da se na spavam. Zadnja 3 dana nikako da se uhvatim sa malom pa da dremnem popodne....to mi je spas. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    11. Listopad 2022. 16:34

Htjela sam napisat grozna mi je kosa, tanka ,ko da sam stavila prste u struju  kako mi stoji. 

• Upitnica_Split
    11. Listopad 2022. 18:13

Mi smo jutros budne bile od 5. U 8 smo zaspale skupa do 9ipo. Muz se spremao za posao, klapao, kljucao stara grozna vrata i mi ni mrd. 😂
    Al bih li rekla da sam se naspavala? Ne baš. To ću kad krene u školu, popodnevna smjena 😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    12. Listopad 2022. 08:47

Bibi, jeste spavale? 😶

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    12. Listopad 2022. 09:26

Sramota me za rec, da me djete budi, al fakat ne mogu. Nocas se budila valjda 5 puta (cica) s tim da je se u pola šest probudila i 20 min zezala nece zaspat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.