Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    03. Listopad 2022. 19:56

Hej cure! Samo da vas pozdravimo pa cemo citati unazad.
    Nije nas bilo jer nas je korona pokosila. Mala 3 dana temp (2 dana i preko 39) i puno spavanja, a ja bogu za plakat. Zavrsila na sumamedu i evo nikako se dobiti.. toliko sam iscrpljena i jadna, a zvjerkica ne pita mama jesi dobro?!🤪 tata je naravno najgore prosao🙄
    Fulali smo i pregled i svasta nesto…al jbg to je zivot…
    Upitnica ti si spominjala neki sirup za malu nakon korone? Evo ona svako malo kaslje a u ljekarni rekli da nema nista za male bebe..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    03. Listopad 2022. 20:57

Panatus sirup (na recept) ili Supremin (bez recepta), navodno isto.
    Al pitaj pedicu za savjet, nama je jedna dala, a druga rekla "nemojte to pit". Pa.... 😂 nisam niti pitala zašto. Maloj na kraju dala jednom, a muža spasilo.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    04. Listopad 2022. 08:21

Ajme bibi bas mi je zao. Bebi mozes dati caj od korjena bijelog sljeza, imam dobra iskustva s njim. 
    Mislim da nogice smiju viriti iz jaja bitno je da glavica gore ne ide preko🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    04. Listopad 2022. 10:07

Vadili jutros krv iz prstića. Ni trepnila nije. I sad poskrivećki pokušava pojest flaster na prstu 😂
    Željezo je dobro, al neke druge stvari su povišene/snižene. Guglanjem vidim da to potvrđuje atopijski dermatitis kojeg je naslijedila od mene. 
    Opet su joj prsa nadražena iako stalno mijenjam baberine i bodije, a zbog zubića slini strava. Tako je bilo i na proljeće, al je prošlo kad sam više pazila. Sad se ne da  i zadnje 2 večeri se u snu češka i plače.  😩
    Užaaaaaaaaaas. Ja sam se na to govno navikla, nije i ona morala dobit 😶
    Mislim, navikla sam se vraga, nekad je loše da češem do krvi, zato volim ljeto. Nema ni traga! Eh...

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    04. Listopad 2022. 10:09

melani32

Ajme bibi bas mi je zao. Bebi mozes dati caj od korjena bijelog sljeza, imam dobra iskustva s njim.
    Mislim da nogice smiju viriti iz jaja bitno je da glavica gore ne ide preko🙂

E, da, mislim da je bijeli sljez i u nekom receptu za čišćenje nosića. Načitala sam se zadnju godinu pa počela zavoravljat 😂
    -
    Je, to je pravilo za jaje, ima miška za glavu još mjesta  al joj je širina došla upitna. 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    04. Listopad 2022. 10:11

Bibi, ništa čudno da te slomilo, muževi i djeca odmore i ima ih tko tetošiti. Nas nitko 😂
    Ja sam od prvog dana korone imala proljev cijelih mjesec dana. Sestra isto. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    05. Listopad 2022. 11:03

Hvala za savjet za sljezov korijen. Imam ga doma jer godinama slusam price kako me ko bebu spasio od zacepljenog nosa, ali mi nije palo na pamet ga dati da pije. Zvala pedicu i kaze ona normalan je prvo suhi pa mokri kasalj. Ako bi dobila temp ili da vidimo da joj nije dobro doci do njih. A malu tako muci kasalj da mi ju je bas zao. Upitnica koliko je tvoja kasljala? I jel imate inhalator? Znam da se u trudnickoj grupi puno o tome pisalo…
    A sad malo unazad…
    Meso- papamo cim cesce, nekih 4,5 puta tjedno. Maslinovo ulje skoro svaki dan sa povrcem. 
    Od kad je prosla temp od korone smanjila je mlijeko. Sad pije 4 bocice po 150ml tj. 5 mjerica. I vrlo cesto ostavi malo. Mozda je i ona izgubila okus/miris. Al zato trazi 3 kruti obrok bez greske pa sam se prepustila. 
    Jaje- njoj noge vec dosta vire iz jaja i iako je to kao ok dok glava ne viri, nije mi jasno di bi ona trebala s nogama?! Mislim da cemo morati ranije preci na novi model. Inace je ok u autu. Malo ju treba zabavljati ali nista posebno.
    Crtici- stalno nam gore al pogleda si tu i tamo neku pjesmicu. I mi volimo papucice i moj osobni favorit vodice u bocice🙈 isto tako voli nogac i sve najave tipa vijesti..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    05. Listopad 2022. 13:59

Navodno bi noge mogle na naslon ili cak u polozaj turskog sjeda. I za veeeeliku djecu. Tipa 8god, ako se voze unatrag. Ovi naši minioni bi trebali bit ok barem šta se nogu tiče. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    05. Listopad 2022. 16:23

Ne kuzim napisala jos recenicu i sad ju ne vidim u postu. Uglavnom, Upitnica jesi probala probiotik Panda za dermatitis mozda..negdje mi je u glavi da pomaze..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    05. Listopad 2022. 16:27

Znaci u dva dana smo imali skoro dvije opasne situacije. Prvo si je srusila stapni usisavac, doslovno 2 cm od glave. A danas ujutro je nekako iz kindaca uspjela dohvatiti biljku i srusila ju sa nekih 1,5m visine. Palo je sve pored nje fala bogu. Ona non stop stoji. Puze ko Schumaher i onda se zgrabi uz nesto, digne i samo bi tako stajala. Naravno da nekad padne nakon. Ni sekunde vise ne moze biti sama.😅

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.