Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    12. Listopad 2022. 18:20

Evo me. Malo sam bolje volje danas☺️
    Spavale do 6 jupijuju. A sad sjedim na klupici u parku i cekam da se probudi i nikako mi se to ne svidja. Bit ce opet darmar.😂
    Znaci koliko vidimsve smo u top izdanjima😬 ako vas tjesi ja sam jedina od vas onda sa viskom od trudnoce, a ni cicke nisu bog zna sta, a staz u dojenju mi nije reprezentativan.
    Upitnica, vrtic? Vec? To privatno?
    Tigrice pls nemoj da te ista tu bude sramota rec. Kod mene je ili ovo ili psihoterapija. Meni je mala danas puno bolje volje i odmah mi se sve cini ruzicasto. A jucer sam ubijala.
    E da, dala sam joj pola jaja na oko i cini mi se ok. 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    12. Listopad 2022. 20:12

Ja ne mogu prezalit dojenje nikako ali isto tako svaka cast cure koje dojite, nije to lako…Meni fali ono kad ujutro uspijes jos malo nagovorit bebija da zaspe tak da mu cicu tutnes i svi sretni…☺️

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    12. Listopad 2022. 20:36

Bibi, super da je bebuška danas bolje volje🙂. Kod nas bude svakavih dana. Baš sam se sjetila kako sam se u prvim tjednima nakon poroda osjećala ko da me nešto guši u stanu i morala sam svaki dan izaći van sama, prošetat se ili provozit autom bar na 15 minuta dok ih muž čuva. Sad vidim da u tom periodu ja baš i nisam bila dobro. Ali normalno je to sve. 
    Danas me zove kolegica s posla, morale smo samo na kratko nešto skupa provjerit i tako me tuga ulovila kad mi je došlo do glave da nemamo još puno vremena za bit skupa po cijele dane. Pa sam odlučila da ću pokušat uživat u svakom trenutku s bebom. 
    Barem dok me idući put ne izbace iz takta ti moji miševi što očekujem već sutra ujutro 🤣🤣

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    12. Listopad 2022. 20:39

Ja sam si nedojenje tek nedavno oprostila. Muž vrti očima. Ona napreduje. Sve je super 😁
    -
    Vrtic privatno, da. To tek od kad navrsi godinu i prohoda (uvjet je). Krene li u siječnju, imam do kraja veljače vremena za prilagodbu i prve šmrkave nosiće 😁 i najvažnije! Imat ću vremena za sebe bar koji dan. Ono šta mi je ukrala jer se ranije rodila 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    12. Listopad 2022. 20:40

Mislim da je gornja dvojka probila, isto ce bit vampir 😂
    Baš je mazna, ovisna, pospana zadnjih dana.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    12. Listopad 2022. 21:14

I ja sam iza poroda sama navecer setala. Imala sam osjecaj da cu eksplodirati ili tocnije implodirati. I bas nisam bila dobro, jako sam emotivno porod i prve dane s bebom dozivjela. Bas kazem trudnoj frendici da mi taj naziv baby blues zvuci jako romanticno, a fkt nije, ni blizu. Al ja sam se junacila nakon poroda, ne treba mi nitko, da se mi sami priviknemo bla bla. Trebala sam si odmah mamu dovuci, mozda bi drugacije proslo, ko zna.. Jesi ti bolje Melani?
    Ajme taj povratak na posao ne mogu provarit. Uopce si ne mogu sebe zamislit u uredskom okruzenju, sastanci bla bla. Jos prvi, drugi mjesec, ljuta depra😂
    Znaci Upitnica ce si mali GO sloziti prije povratka na posao, toooop! Sad je sve u rukama/nogama male Upitnice da prohoda na vrijeme. Bez pritiska hahhaha
    I njoj je mala kljovica izbila, bravooo. Taman ce obje izgledat opako za noc vjestica😂
    Btw veceram cips, ako vam se krenem zalit za koji mjesec, podsjetite me da ne serkim😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    12. Listopad 2022. 21:15

Kaj mislite jel nas cita jos kod od curka koje su se prije javljale? 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    12. Listopad 2022. 21:57

Moooožda. 
    Al sumnjam da bi odolile pohvalit se svojom bebom, pa gle nas  🤩
    Nekad kad vidim mame s kolicima i vršnjacima zapitam se jel to koja cura s teme 😁
    -
    Večerala sam linoladu, al na kruhu sa sjemenkama pa neka uđe u zapisnik.
    Ja sam slatki tip. Čipsu može isteć rok kraj mene. Al muž obratno. Daj slano. Morat ćemo doma ključat grickalice, a ne alkohol 😂
    Zaboravim da smim pit alkohol pa ne pijem ni aperitive kad se nude. Al sam nekidan uz pub kviz popila 2 somersbyja. Prvi me zavidao. 😂 a drugog sam već bila naručila pa da se ne baci 😶

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    12. Listopad 2022. 21:58

Moja je prava kako muz kaze cicone. Imam tu srecu sto hoce cicat. A i imam mlijeka. U pocetk sam ju morala dohranjivat, prva dva mjeseca . Kasnije  kako koji dan. Jedan dan da, drugi ne. Prvih mjesec dana nije bilo lako dok nije naucila cicat.  Kasnije samo ju  prikopcam , za sad je oke. Nema zubice. Dojim i dalje do kad...vidjet cu, koliko ce ona htjet i ja moc zbog posla. Kad spominjem posao jos ravno 4 mj. sam  doma. Jaslice nisu rjesene ni privatnih nema u blizini. Muka mi je kad se sjetim. 
    Meni je spas kad odem doma pa ju mama cuva  bavi se njom. Je da radim sve ono sta mama ne moze  ali se psihicki  odmorim  da ne cujem da place zamnom. 
    Danas me je iz izula iz cipela. Zaspala je popodne na kraju setnje ,donesm ju gore a ona se smije, nista od spavanja.  Ponadala sam se lec uz nju kad ono sipak.
    Trenutna muka su mi jaslice i fali mi popodnevna dremka.  Bas mi se nakupilo. 
    bibi ne mora alergen se odmah izbacit moze tek nakon treceg dana. Ja nisam ko mala smjela jest jaja, ajme sto bi se češala. Jedan griz je bio dovoljan da se osujem i pocnem grebat po ,to je grozno bilo. Hvala bibi..nije me sram za sada nista rec . Bar mi sad ne pada na pamet. Nadam se da ce ova noc biti bolja🙏

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    12. Listopad 2022. 22:16

Super za kljovice...i mojoj viri jedan zubic dolje, ono vrsak, a  drugi se promolio u ravnini desni i  stoji. Gore nista. Upitnica blago tebi i super za jaslice.  
    Nama nije imao tko uletit....moja stara je u banani. Njegovi su umrli. Ja pak 2 tjedna nisam isla van , zbog savova, to mi je bio šok. Muka mi je bila ic po stepenicama, na  4 kat smo bez lifta.  Muz je sve obavljo,i  kupovo sto je trebao. 
    Mozda koja cura cita, al se ne javlja. 
    Uuuu znam munut sa muzem pivu, jednu podjelimo na pola. A kazu da je dobra za mljeko🙈 
    Vecera sendvic plus dvije kocke bajadere...

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.