Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    01. Listopad 2022. 15:42

Muž je prejak 😂 morski pas 😂
    Moj isto tvrdi da je čuo ta-ta, ali kolika je šansa da u 2mj to više nikad nije ponovila? Mhm 
    -
    Ova mala stalno nešto priča, viče, ljuti se, petlja jezikom kao pijana. Nezaustavljuva je. Preznojim se dok je presvučem. Skinem je, ona pobjegne, a nije više vani 30 stupnjeva da je mogu samo pustit 
    -
    Jaje probavamo idući vikend da imam 2 dana udvoje pratit jel sve ok. Probat ćemo žumanjak pa kasnije skupa. Inače sam za SVE bila cool, al to jaje me brine. A nemam objašnjenje 😑
    -
    Danas je jela ciklu, dala sam joj velike komade da moze uhvatit. Na kraju je izgledala kao vampir 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    02. Listopad 2022. 11:43

melani koja legenda od muža🤣🤣

Upitnica ajde samo polako  ...javi kako je proslo .
    Kod tebe nikad nije dosadno 🤗.

Dala sam joj neki dan blitvu sa batatom i krumpirom i malo ribe . Samo je otvarala usta. A probala sam joj dat sir svjezi jer smo mi jeli, ono samo da vidim reakciju, napravila je takvu grimasu ko da sam joj stavila govno u usta. Je progutala ali nije bila odusevljena. 
    Gmize i dalje, samo cupa van ili prekrene. 
    Ako joj nesto nepase onda se javi sa O O O O, i dalje je na ba ba ba , mi se zezamo da zove baku. 
    Znam da se pricalo al sam zaboravila ...jel pustate svojom bebačima tv...ja znam pusti crtic, da dobijem na minutama kad kuham rucak. Neki put prode  neki put ne.. uhvatila sam ju da su joj reklame napete. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Clarissa
    03. Listopad 2022. 10:01

Morski pas, koja legenda
    Znam pustiti onu emisiju koja je ujutro na drugom programu jer ima fora pjesmice, isto nekad upali, nekad ne. To u kombinaciji s puno igracaka po podu ucini svoje, ali opet moram paziti jer kako god zastitim/ogradim, on nekako nadje put do produznog ili zica jooooooooj, poceo ormarice po dnevnom otvarati tako da ce se morati zastititi

• Upitnica_Split
    03. Listopad 2022. 10:08

Kod nas je TV skoro cijeli dan upaljen, al ne zanima je previše. Neka zanimljiva muzika ili zelenilo nogometnog travnjaka je zainteresiraju 15sek i to je to. I Potjera 😂
    Nekidan sam prebacila na HRT3 na onaj Juhuhu program. I taman je bila pjesmica Papučice (koja je mužu i meni vrh 😂), a ona je bila u šoku, skoro počela plakat. Ne znam čega se prepala 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    03. Listopad 2022. 10:16

Mi čuvamo crtiće za krizne situacije. Kad baš baš zeza za jesti onda upalim Deda mile ima farmu. Ako još niste otkrile tu predivnu pjesmu blago vam se, ali mislim da je neizbježna, sve bebe koje znam to obožavaju🤣. 
    Vozite li i dalje u autu bebe suprotno od smjera vožnje? Njemu je tako dosadno, skoro uvijek u vožnji mu moram pustiti neku bijelu buku da ne kenjka...i srećom to ga brzo smiri i uspava. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    03. Listopad 2022. 10:25

Da, još je u jaju u naopakom položaju i namjeravam taj period maksimalno rastegnuti. Mada joj jaje nije dužinom malo, čini mi se da dio nervoze leži u širini pa ćemo uskoro gledati autosjedalice. One koje mogu u oba smjera. Koliko god koštalo! (Na drugu stranu, sebi sam škrta kupiti nove tenisice 😂)
    Uhvati je nervoza u vožnji jer joj je i dosadno pa se igra mojom futrolom od naočala, žvače paket papirnatih maramica. Tko se vozi s nama uvijek mora dati nešzo zanimljivo i novo (sestrin sat, novčanik i sl). 
    40ak minuta nam je max vožnja s tim da zadnjih 5 nr pali ništa osim da skupa vičemo 😂
    -
    Još je nisam sama vozila nekud jer u ovo auto nisam još bi sjela kao vozač (relativno sam friško položila i navikla sam sve pješke ili busom plus muž i auto su nerazdvojni pa nikako probat vozit. U koroni je on radio od doma, a ja imaa auto. Divota! Al prošla korona, ja ostala bez beneficije. Užas. Pa se zainatim i neću da vozim ni kad bi on popio na fešti. Pati! 😂) 
    Al muž kaže da je ok kad su sami tih 10-15min, al se izvija da ga vidi. On joj cijelo vrijeme nešto priča.
    Znam da će bit lakše lad je okrenem put smjera vožnje, al zasad ćemo probat gurat ovako.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    03. Listopad 2022. 15:49

Mi smo nedavno kupili autosjedalicu koja se okrece u oba smjera(upitnica pogledak akcije ilinse uclani u koji klub npr. bubamara za popust🙈 tako smo mi prosli jeftinije. Rekli su mi da se don18 mj vozi u kontra smjeru.
    Za sad nema problema sa voznjom uglavno je prespava a ako je budna onda se zgleda oko sebe. 

• Upitnica_Split
    03. Listopad 2022. 17:38

Sad će i black friday i sajmovi beba i trudnica 😁
    -
    Koju si kupila? Znam da ovisi i o autu, al cisto da vidim karakteristike, nemam pojma od čega krenut.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    03. Listopad 2022. 19:30

Freeon... ona koja pase za novorodence pa nadalje...okrece 360 

Tigrica
    03. Listopad 2022. 19:32

I ima adapter koji samo kliknu u autu. Samo gurnes. 
    Nasa je vec lagano virila iz jajeta sa nogicama . 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.