Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    14. Listopad 2022. 21:29

Bibi, sretno sutra! Bitno je samo da si budna do 3 ujutro, nakon toga je lako, curka te istrenirala 😄
    -
    Presvlačenje i vrištanje nikako da shvatim. Pa bit će čisto i suho i ne mora prstom mrdnut. Ali 😫😫
    Pali (nekad samo!) Ako zalijepim nešto na čelo P se ona fokusira na to da skine 😁
    -
    Jedan od argumenata za bebu br 2 mi je - svjesnije ću odradit porod i te početke. Buahahahahahaa
    -
    I mene muči koncentracija i zaboravnost, al sve manje. Napredujem! Al nr mora nitkk znat, nekad ću se pravit luda, kad mi paše 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    14. Listopad 2022. 21:34

Clarissa, ako te brine, spomeni pedijatru. Bolje nekad da ga pogleda fizijatar pa makar da ti kaže da je sve u redu i pokaže vam kako da ga usmjerite na željeni pokret. ;)
    -
    Moja miška je navikla na usisivač. Veseli mu se. I tušu. I štapnom mikseru. 😂 šta bučnije, to bolje.
    -
    Za luk pokraj glave sam čula, nekome pali, nekome ne. Probaj! Jeftino je. Malo smrdi, al neš ti 😁
    -
    Ja planiram kupit ovlaživač zraka (mada još ne grijemo, al uskoro) i inhalator (više sebi nego njoj) 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Clarissa
    15. Listopad 2022. 07:39

Jucer popodne se sam dvaput posjeo bas dobro, laknulo mi! Onda se krenuo dizati uz namjestaj kad da ce stati na jednu nogu, samo sam zinula... A nervozan je jooooj, placljiv,  sve grize i trlja si po nepcu, cendravitis, nista ostro jos ne napipavam u ustima

melani32
    15. Listopad 2022. 11:51

Clarissa pisala je Bru da se njen posjeo sa 9 i pol mjeseci, moj je isto tada. Svi su me već gnjavili zašto ne sjedi, doktorica samo rekla da svaka beba ima svoj tempo. Naravno bolje provjeriti ali mislim da nemaš razloga za brigu čini se da su dečki ipak malo ljeniji😄. Moj se posjeda onako do pola a puzi vojnički. Ako je slučajno kakav mobitel na podu bez problema dopuzi do njega a kad ga onako igračkom izazuvam da puzi do nje neće nego se dere da mu ja dohvatim. E ne može🤣

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Clarissa
    15. Listopad 2022. 16:05

Joj hvala! Danas se uz stolic i kauc stalno dize na obje noge, pocelo je i to

melani32
    16. Listopad 2022. 19:43

Bibi, jesi živa kako je prošao dan?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    16. Listopad 2022. 20:40

Hej curke! Hvala na pitanju Melani☺️ Evo ziva i dobro😎 Uspjela sam biti budna i vesela kuma😂 Cak sam se fino i upristojila da ne izgledam ko beskucnica.
    Legla u 5, bebi me digla u 7🥳 Otkrmila jos jednu dremku s njom od 45 min i to je to, nadam se mirnoj noci.
    Kak ste mi vi? Kak maleni klopa Melani? Vidim muskom dijelu ekipe se nigdje ne zuri, naravnoooo😂 
    Svi smo razliciti, ja mislim da bi sve bebe trebale barem jednom na pregled fizijatra, a neke poznanice su bile bas ljute kaj ih pedica salje zbog ‘gluposti’. Cinjenica je da ce svi oni narasti i biti normalni i zdravi, ali eto meni su ok te vjezbice. Pogotovo dok je bila manja pa mi je bilo lakse s njom raditi.
    Ova moja je non stop na nogama, uza sve se dize. Cak sam prestala opsesivno hodati i spustati ju, ak ti se stoji, stoji miska😂 ( iako te ne razumijem hahhahah)

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    17. Listopad 2022. 10:37

Ides Bibi, svaka cast, bome si propisno odradila taj dio kumstva

• Clarissa
    17. Listopad 2022. 11:02

Kod nas preksinoc nakon dosta vremenabila ful prospavana noc, bez ijednog budjenja, nocas opet najmanje triput vriska u snu pa nakon nunanja nastavak spavanca. Ne znam jesu li to snovi, preradjivanje dnevnih dogadjanja ili sto. Frendica mi veli da je njihov mali u toj dobi neko vrijeme imao nocne tantrume, tako vristao u snu, zagrlili bi ga, nunali i sve ok pa je prestalo s vremenom. A ja mislila tantrumi su kod todlera tek...

melani32
    17. Listopad 2022. 12:52

Bibi, baš mi je drago da je sve prošlo super🙂. Kod nas sve isto, isprobavamo i nadamo se da će mu se svidjet.
    Nemam iskustva s kuhanjem cikle a htjela bi mu dat, kako ju vi spremate, koliko se uopće kuha mala glavica i dal u kori, cijela ili narezana?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.