Hej cure, preletila sam sad nekoliko str da nadoknadim pa nisam sve polovila detaljno, nadam se da ste dobro! Mene prosli tjedan neka jednodnevna temperatura smlavila, a nije da sam mogla prelezati jel... Nakon nje nos i grlo tak da aspirini i slicno rokali da budem u pogonu, muza nema do kasno navecer pa jos nisam na sto posto a moram biti Valjda s mene preslo na malog pa je bio zastopan i cijelu noc se budio, prvi put sam onaj nastavak na usisavac morala staviti jer tu samo fizioloska ne pomaze, ijao istraumatiziralo ga, ali sto cu... Jel i vi tako s usisavacem? Sad mu neki hipertonicni sprej ustrcavam sto mi u apoteci dali, fiziolosku i dalje, ali sinoc opet morao usisavac u akciju.
Kad smo kod muzeva i opreza sa zvukovima, moj je ko slon u staklani! Kad jede, to se struze po tanjurima kao da je banket cijeli u kuhinji, ujutro isto buci po kupaonici, nema osjecaj zbilja taman kad je malom san najtanji. Sto si susjedi misle kad ja ukljucim svoje ljute rafale, ehhhh
A izgled, ajmo rec da imam neke 2 kile manje nego prije trudnoce, ali izgledam loooosije fijuuuu...Na meni 50 nijansi znoja i masti u kosi, trenirke medju nogama podrapane, strava, samo presvlacim t-shirtove stare i oplemenjujem ih duksom za van. Dok se setamo, obasipaju me razni mirisi sredjenih zena, onda si mislim pa uz toliko parfema i dezica u zraku moj snjof garant nitko ne osjeti
Kod nas i dalje nista od zubi, iako jako slini i ima zivcane epizode glodanja svega i trljanja po nepcima.
Uf bibi ja mislim da sam ja jos uvijek luda, barem unutra u sebi na momente. Nemogucnost dojenja sam si oprostila, ali ono mucenje koje su mi na porodu priustili kao da je bas ostavilo dugo traga, ma baby blues je preromantican i mekan izraz za sve sto mi prolazilo glavom. Toliko sam plakala da sam znala razmisljati pa dobro kak u onoj pjesmi moze reci "sve sam suze isplakooo", kak se ove moje ne isplacu viseNekad razmisljam mozda sam trebala na kakvu terapiju, a opet, nikad nije kasno ako mi zatreba. A i zbilja mi pomaze vidjeti da je normalno prolaziti kroz razne faze, da nije to majcinstvo samo ona neka instagramska blazena cvjetna livada.
A vecera, evo sinoc paket cipsa i hladna piva, da bi bedra mogla dalje drapati trenirke
Cure koje imate pišonje, jel vam se ispišaju po noći? Ja imam običaj jednom kroz noć promijenit pelenu ali zadnje 2 noći on je ispišan do vrata čak i plahta mokra, a pelena skoro suha. Tko zna koliko je spavao tako sav mokar. I onda se skroz razbudi dok ga presvučem. I još dosta kašljem a njega to jako iritira tako da slabije spavamo zadnje 2 noći🙄
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Nemam, ali sam vidjela u nekoj onlajn grupi da je dobro noću koristiti pelene broj veće nego inače nosi pa probaj.
-
Clarissa, nasmijala si me dobro muževim banketom i oplemenjivanjem stylinga😂
-
Nosić - mi od prvog dana kapamo fiziološku i po potrebi usisavamo. Kad vidim da je nosić pun odmah se bacamo na to. Evo, zadnjih dana je kao prehlađena pa 2x dnevno usisavamo. Čim vidi usisavač, razveseli se 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Clarissa hahhahahhahhaha. Uljepsate mi dan svaki put.
Bas jucer setam s poznanicom koja ima malu bebu i malena nece bas jest. Krenula ja odmah sa svim savjetima i pricom kaj su cure na forumu pricale/pokusavale☺️
Mi jos nikad nismo usisavac upalili. Zasad nakapam i onda ja povucem ustima. Ali to bude prestrasno koliko se ona koprca i vristi. I kad ju presvlacim isto panika na najjace. Ne kuzim, nije bilo tako prije. Uvijek neke igracke, ja pjevam, prdim po trbuhu al rijetko sta pomogne.
Nemam pisonju i moram bit iskrena da ne mijenjam po noci pelenu, izdrzi do ujutro.
Porod i period nakon bolje da vise ne komentiram. Nisam ni ja mogla prva dva tjedna van zbog savova (isto 4.kat bez lifta) ali nakon toga sam svaku vecer setala sama. Ali zanimljivo, bez obzira na sve, da si zelim drugo dijete ne bi me to iskustvo uopce sprijecilo. Dapace, neka ludara u meni bi i htjela ponovno da to ‘bolje odradim’.
Evo prijavljujem jaje/kajganu drugi put i sve ok. I pocela sam joj sve sto mogu davati da sama jede. Jako ju to veseli, ali hrane bude posvuda ofc.
Cure sutra imam svadbu (ne svoju🫢) i drzite fige da prezivim nedjelju, a u kakvom sam stanju i da ne zaspem za stolom. Kuma sam, nema labavo😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Daa pa to za broj veće pelene smo radili sa većim par puta, kako sam zaboravila. Kakva je vama inače koncentracija? Upitnica, ti na pub kvizu, svaka čast! Ja ne znam dal da neki ginko počem pit, nadam se da je to nešto prolazno jer zaboravim po što sam došla u prostoriju, ili se čudim zašto mali ne reagira kad ga nešto pitam a zovem ga imenom od bebe 🤣
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Tnx za savjet za vece pelene po noci, da znam ako bude slicne situacije. Zasad se vec dugo nije zapiskio (kuc kuc) a ne promijenim po noci, ujutro bude puna ali izdrzi dobro. Koncentracija mi nula bodova, zna se dogoditi da muza vise puta pitam istu stvar jer ili zaboravim da sam uopce pitala, ili nemam pojma sto je odgovorio.
Joj jutros smo palili usisavac opet, izbezumio se, na sami pogled na cijev je poceo vristati a tek kad smo ga upalili, jooooj vriske i trganja...a puno smrkljica izvuklo, bijeli i prozirni su. Ajme ne znam bi li rucni aspirator na baterije bio bolje rjesenje. Poslije ranojutarnje vriske kao da je jos duuugo bio ljut na mene U apoteci nam dali hipertonicni sprej Tonimer, mogu vam reci da je pomagao jer bi nakon uspricavanja on kihnuo i sila smrkljica samo izletila van. A znam da to nije dugorocno rjesenje, smije se neko vrijeme koristiti. Fiziolosku i dalje svaki dan i vecer spricnem, svejedno se zastopao. Evo jucer sam difuzer ukljucila, dobili na poklon i ulje ravensare pa to sad isparava. Na radijatoru je mokar rucnik otkad toplana proradila, provjetravam stalno, idemo van, ali zastopi su ocito neminovni. A ja valjda za svaki problemcic i situaciju dodatno poderem google da vidim kako pomoci. Nasla sam da stave pola glavixe luka u krevetic, je tko probao? :)
Bibi raspistolji se u svatima!
Joj odlicno za kajganu! Ja jos samo na kasicama, ali kako stalno poseze za posudom i zlicom, mozda je vrijeme da neke komadice krenem. No nije mi se jos posjeo onako samostalno, on kao da je zapeo na koljenima i samo hoce gore kao svizac, po meni, po namjestaju. Ima 8 i pol mj, aktivan je i energican skroz, ujutro se vec dize u kreveticu na koljena i proteze gore na precku da hoce van, ali pocela sam se brinuti za to posjedanje jer sad kao da me ljudi samo to ispituju, jel se posjeo, jel se posjeo. I onda mene kasnije naravno fras od brige
Sortiraj odgovore
Najstariji