Nebi htjela donjeti pogresnu odluku pa da mi kasnije bude zao, mada me doktor uvjerava da je carski rez svagdje isti vjerujem da je ali ne i oporavak poslije njega
Sunflower, ja imam tu bol u vagini kao da ne pritišću dolje kosti. Ne konstantno, ali tipa nekad kad piškim, poslije odnosa, kad cucnem i slično. Nije zabrinjavajuće, mislim da se sve opušta i širi 😅
Nebi htjela donjeti pogresnu odluku pa da mi kasnije bude zao, mada me doktor uvjerava da je carski rez svagdje isti vjerujem da je ali ne i oporavak poslije njega
oporavak,rodila u petrovoj na carski malog,drugi dan sam ustala bez vecih problema, boli naravno da boli al sam se ja tad sobzirom da sam i kile nakupila i nacin poroda koji sam imala tip top oporavila,kad sam dosla skidat konce su mi rekli da je rez vrhunski napravljen i da vec dugo nisu vidli tak ljepo zasiven rez i stvarno nisam imala nikakvih problema oko njega,cak mi ni sad ne radi neke probleme tu i tam ga osjetim.Ugl otisla sam predaleko,izasli smo iz bolnice nakon 3 dana 5 sam vec bila u sutnji sa malenim uz muza naravno al ocu rec da mi je ukupno 5 dana trebalo za oporavak a to je kad cujem kolko se neke zene oporavljaju posle carskog odlicno..to je moje iskustvo,koji dr je odradivao carski nisam sigurna, mislim da je Planinic ili zlopasa al bila sam nadroksana sjecam se da je bio visok i zgodnicki 😂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Ček jedna je danas trebala bit na pregledu i da vidimo jel joj se posteljica podigla? Ne mogu se sjetit imena
✨ TERMIN PREGLEDA ✨
BikMik - anomaly 07.10.
Bonnie9, Sunflower!, Tratinčica12 - 08.10.
seniiii, zmajja, Skakavac, freyaa, nicaivo anomaly - 09.10.
Kuglica22, Senci_i - 10.10.
Doriis - 14.10.
Teab1 - 15.10.
Pake, Hypnoticpoison, Lusylu - 16.10.
hoya - 17.10.
Tratinčica12 - 23.10.
nysaa_ - 25.10.
atena - 29.10.
freyaa - 05.11.
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Teab1 jvala ti puno na odgovoru lakse mi je sad malo..
Mrvica722 ja sam danas bila na pregledu posteljica se malo pomaknula tako da je vidljiv napredak ima nade, sljedeci termin mi je 8.11. i doktor i ja se nadamo da ce se do tada jos pomaknuti tada cu biti 29 plus 4
Teab1 jvala ti puno na odgovoru lakse mi je sad malo..
Mrvica722 ja sam danas bila na pregledu posteljica se malo pomaknula tako da je vidljiv napredak ima nade, sljedeci termin mi je 8.11. i doktor i ja se nadamo da ce se do tada jos pomaknuti tada cu biti 29 plus 4
javim ti kak bu proslo ak me opet puknu na carski s oporavkom,inace ni moj prag boli nije previsok
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Uhhh predugo me nije bilo na forumu,jedva sam sve iščitala, a sad već pola zaboravila dok idem tipkat 🤣 ne znam za vas al meni je krenuo postpartumski sindrom lošeg pamćenja i doslovno se ulovim usred rečenice da ne mogu naći riječ. Prestrašno! Tog se sjećam s malim da je trajalo dobrih godinu dana nakon poroda 🤣 IQ lagano u padu, al nek je to najgore..
htjela sam samo podijelit poruku ohrabrenja za prvorotke. Nemojte se bojati pitati sestre što god vas bude zanimalo ili vam stvaralo anksioznost, kako oko bebaca tako i oko vas. Niste same kada rodite i nemojte strahovati, okružene budete timom sestara koje vas obilaze, dijelit ćete sobu s novopečenim mamama u istoj situaciji u kojoj ste i same(jako lijep vid podrške možete u tome naći), doći će vam i savjetnica za dojenje, uvijek možete pitati i tražiti pomoć. Posjetit će vas i novopečeni tateki koji sigurno šize od uzbuđenja.. Puno je tu lijepih i posebnih trenutaka koje treba upiti. Najčešće nažalost ponesemo u sjećanju bol i teške situacije koje se vežu uz porod, ali istina je da tih prvih 3 dana imate mir biti sa svojom bebom 0-24 bez ometanja, bez drugih stvari kojima se inače posvećujete u životu. Donose vam hranu, pomažu vam s tuširanjem, njegom dječice.. Ja sam cvrsto odlučila da kako god porod prođe, ovaj put ću uživat u tom vremenu koje budem imala za upoznavanje moje djevojčice. Mobitel ću koristit samo za javljanje najbitnijim osobama kojima želim javljati novosti,a ne ko prvi put kad me svekrva ubijala u pojam sa svojim prohtjevima za 150 slika dnevno.. nulta tolerancija na išta što bi mi remetilo mir 🤣🙌🏻 nadam se da će nekom malo pomoci ovakva perspektiva jer vam svima od srca želim najbolji mogući scenarij❤️
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
nola95 hvala ti na lijepim riječima i savjetima, skroz je ohrabrujuće i baš divno za pročitati! ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Drage moje zenice imam pitanje da podjelite svoja iskustva naime prvo dijete sam rodila na carski rez u privatnoj poliklinici Podobnik i stvarno je taj carski rez protekao bez imalo bolova, sad me ponovo ceka varski rez ali mi doktor predlaze da se obavi u Petrovoj bolnici pa me zanimaju vasa iskustva s carskim rezom tocnije oporavkom kasnine, moram napomenuti da imam slabi prag boli 😔
Ja mislim da je svakome drugačije i kako je svaka trudnoća drugačija, tako je i svaki porod. Svakako mislim da je puno lakše oporaviti se od carskog koji je bio dogovoreni, a puno teže nakon carskog koji je bio kao u mom slučaju - nakon neuspjele indukcije. Mene je prvih dana toliko bolio trbuh da je to bilo strašno. Ne rez, nego maternica i mišići u trbuhu, kao jako teška upala mišića. Ja pripisujem to tome što sam nekih 48h bila u trudovima.
Moja sestra je išla na dogovoreni carski, par dana nakon izlaska iz bolnice je htjela ići raditi u vrt koliko se dobro osjećala. Oba carska rađena u javnoj bolnici, različite bolnice. Rekla bih da ona ima niži prag boli od mene. Mene su trudovi baš jako boljeli tek na dripu, sve do tada je bilo u razini sa jačim menstrualnim bolovima koje imam svaki mjesec. A trudovi išli do 100 na ctg-u.
Puno tu faktora ima koji utječu na tijek oporavka, ali mislim da mjesto gdje si rodila (Podobnik ili Petrova) nema toliko veze sa fizičkim oporavkom, koliko s odnosom prema tebi tijekom i nakon poroda. A to ima veze sa psihičkim oporavkom od poroda
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji