Evo i mene, isto sam plusic ugledala 30.03.🐥🥰
Od simptoma samo umor i za vikend sam stalno imala osjećaj da ću dobiti m.
Nisam se još javila ginicu, Al planiram sve obavljati privatno. Jel ima netko možda iskustva po tom pitanju, kako to funkcionira, hoće li mi privatni ginekolog dati nalaze s kojima idem u kod svog državnog ginekologa pa mi on izda uputnice i ostalo sto već bude trebalo?
Nisam se još javila ginicu, Al planiram sve obavljati privatno. Jel ima netko možda iskustva po tom pitanju, kako to funkcionira, hoće li mi privatni ginekolog dati nalaze s kojima idem u kod svog državnog ginekologa pa mi on izda uputnice i ostalo sto već bude trebalo?
Cestitam 🥰
Ja sam prošlu trudnoću stalno išla privatno, tako je. Oni ti daju nalaze i onda samo kod svog gin da izda uputnice i sl.
Nisam se još javila ginicu, Al planiram sve obavljati privatno. Jel ima netko možda iskustva po tom pitanju, kako to funkcionira, hoće li mi privatni ginekolog dati nalaze s kojima idem u kod svog državnog ginekologa pa mi on izda uputnice i ostalo sto već bude trebalo?Cestitam 🥰
Ja sam prošlu trudnoću stalno išla privatno, tako je. Oni ti daju nalaze i onda samo kod svog gin da izda uputnice i sl.
Hvala ti 🥰
Cestitam i ja tebi 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji