Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

nyssa_

Broj poruka: 162

Prijavi adminu

20’

Curke da vam javim da sam ja danas u rano jutro rodila svoju curicu 🙂 sve je prošlo i vise nego sto sam mogla poželjeti. Trudove odradila doma, dosla u radaonu i rodila za 35 minuta, bez rezanja i pucanja. Imala sam odličnu babicu na porodu koja mi je masirala medicu uljem. Svima želim ovakav porodčak je i suprug mogao biti sa mnom na porodu jer sam bila sama u radaoni (Petrova) 💪🏼

Bravo 20'! Čestitke od srca tebi i tvom mužu na djevojcici! Želim vam brz oporavak i da ste sto prije doma sa svojim najmilijima! 🥰 divan porod, da nam je svima takav!Pake svaka cast na inicijativi da odbijes indukciju! Tvoja intuicija je vrlo bitna, a sve do kd je beba okej, samo prati sebe i trudove u miru svog doma i sve ce to doći samo od sebe. :)) ja isto imam pregled u cetvrtak i nadam se da cu imati vise informacija o svemu. 

Naša srećica** 12/2021

• freyaa

Broj poruka: 841

Prijavi adminu

Evo i mene nakon mnogo vremena.. Bebica je stigla u nedjelju, sve je pocelo super, posebno za prvorotkinju, osim sto mi je plodna voda bila zelena pa nismo imali mnogo vremena,. Za prvorotkinju otvarala sam se brzo, ukljucili su mi drip, medjutim ubrzo su otkucaji bebe pali, tako da smo zavrsili na hitnom carskom rezu. Polako se oporavljamo, primamo antibiotike i bebica je danas poslana na suncanje..
    I da meni je curb walk na stepenicama ubrzao sve, dva dana sam to radila po 10 min i drugi dan je ispao sluzni cep i sl jutro vodenjak.
    Cestitke svim mamama na bebicama.. 🥰

• 20’

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Hvala vam ženske na čestitkama 🤗 sretno svim trudnicama koje čekaju 🫶🏻
    Pake, super da si preuzela inicijativu i odbila indukciju. I ja sam danima prije osjećala da se nešto događa, 3 dana prije poroda mi je ispao sluzni čep, čistila sam se, imala sam u par navrata nepravilne trudove. Sretno u svakom slučaju 💪🏼

Pake

Broj poruka: 206

Prijavi adminu

Hvala cure puno! Samo da javim da sam od utorka ujutro u trudovima, ali otvorila sam se samo još jedan cm pa ništa od rađaone 😄 javim se sljedeći put kad rodim i kad bebolina napokon dođe 🥰
    nysaa_ sretno, javi kako prođe pregled! 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.