Curke da vam javim da sam ja danas u rano jutro rodila svoju curicu 🙂 sve je prošlo i vise nego sto sam mogla poželjeti. Trudove odradila doma, dosla u radaonu i rodila za 35 minuta, bez rezanja i pucanja. Imala sam odličnu babicu na porodu koja mi je masirala medicu uljem. Svima želim ovakav porodčak je i suprug mogao biti sa mnom na porodu jer sam bila sama u radaoni (Petrova) 💪🏼
Bravo 20'! Čestitke od srca tebi i tvom mužu na djevojcici! Želim vam brz oporavak i da ste sto prije doma sa svojim najmilijima! 🥰 divan porod, da nam je svima takav!
Pake svaka cast na inicijativi da odbijes indukciju! Tvoja intuicija je vrlo bitna, a sve do kd je beba okej, samo prati sebe i trudove u miru svog doma i sve ce to doći samo od sebe. :)) ja isto imam pregled u cetvrtak i nadam se da cu imati vise informacija o svemu.
Naša srećica** 12/2021
Evo i mene nakon mnogo vremena.. Bebica je stigla u nedjelju, sve je pocelo super, posebno za prvorotkinju, osim sto mi je plodna voda bila zelena pa nismo imali mnogo vremena,. Za prvorotkinju otvarala sam se brzo, ukljucili su mi drip, medjutim ubrzo su otkucaji bebe pali, tako da smo zavrsili na hitnom carskom rezu. Polako se oporavljamo, primamo antibiotike i bebica je danas poslana na suncanje..
I da meni je curb walk na stepenicama ubrzao sve, dva dana sam to radila po 10 min i drugi dan je ispao sluzni cep i sl jutro vodenjak.
Cestitke svim mamama na bebicama.. 🥰
Hvala vam ženske na čestitkama 🤗 sretno svim trudnicama koje čekaju 🫶🏻
Pake, super da si preuzela inicijativu i odbila indukciju. I ja sam danima prije osjećala da se nešto događa, 3 dana prije poroda mi je ispao sluzni čep, čistila sam se, imala sam u par navrata nepravilne trudove. Sretno u svakom slučaju 💪🏼
Hvala cure puno! Samo da javim da sam od utorka ujutro u trudovima, ali otvorila sam se samo još jedan cm pa ništa od rađaone 😄 javim se sljedeći put kad rodim i kad bebolina napokon dođe 🥰
nysaa_ sretno, javi kako prođe pregled!
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Pake kak podnosis te trudove? Jel te boli?
Freyaa iskrene cestitke na bebici! Brz oporavak vam zelim:)) dakle curb walk zaista funkcionira?
Ja sam bila na pregledu. Zatvorena skroz, nema trudova, sve mirno, a bebac presao 3,5 kg 🙈
Nazalost izgleda da ne mogu primit epi zbog niskih trombocita pa se nadam da cu izbjec vag porod, ali za sad nista nije dogovoreno. Cekam termin pa ak ne bude pomaka, idem na CR.
Sretno svimaaa!
Naša srećica** 12/2021
Pozdrav ekipa, čestitam svim mama koje su rodile i želim im brzo oporavak i sretno vama koji još isčekujete. ☺️
Evo da vam se javim i ja sa svojim sretnim vijestim. Termin je trebao biti 20.01., ali naše malo klupko sreće je odlučilo doći ranije, 07.01., u 38+1 tt. Nekako sam se potajno nadala da će doći mrvicu ranije, al kako nisam imala nikakve simptome i prvorotka sam to mi se ipak činilo kao da će samo ostati moja želja.
Sve je započelo nenadano i na moju sreću relativno se brzo i odvijalo. Došla sam oko 3:30 u noći, a rodila malo prije 10 ujutro. Rodila sam u Vinogradskoj i ako koga zanima mogu podijeliti svoje iskustvo.
Taman je dojim pa iskorištavam ovo kasno noćno doba da vam se javim. :)
Evo samo da se javim da je naša curica došla sinoć u 21:46h, 3600g i 51cm. Porod za poželjeti! ♥️
.
nysaa_ izmorili su me jako, ali izgleda da su odradili svoj dio posla jer je porod prošao super. Žao mi je zbog epi, nadam se da i ako ćeš morati na vaginalni, da će sve proći dobro. 🥰
naomi3 čestitke velike, brz oporavak ti želim! Ja sam isto u Vinogradskoj 😄
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Pake kak podnosis te trudove? Jel te boli?
Freyaa iskrene cestitke na bebici! Brz oporavak vam zelim:)) dakle curb walk zaista funkcionira?
Ja sam bila na pregledu. Zatvorena skroz, nema trudova, sve mirno, a bebac presao 3,5 kg 🙈
Nazalost izgleda da ne mogu primit epi zbog niskih trombocita pa se nadam da cu izbjec vag porod, ali za sad nista nije dogovoreno. Cekam termin pa ak ne bude pomaka, idem na CR.
Sretno svimaaa!
Hvala ti.. Obzirom da nisam bila otvorena, kod mene je super odradio posao.. Odmah prvu noc su me pocele prepone boljeti nekako cudno.. Drugu noc je ispao sluzni i ujutro oko 4 su pocele kontrakcija.. Kod nas nemaju epi nikako.
Pake čestitam ti! Bravo bravo mama :) drago mi je da je sve proslo kako si zeljela. Uživaj i mazi se sa svojom malom štrucom sreće! 🥰☺️
Naomi čestitke na maloj bebici! Bome je požurila za prvorotku :))
Pa jesam li ja to sama ostala ovdje za roditi u zimskim bebama, a zima je prakticki tek pocela? 😅
Naša srećica** 12/2021
Ekipa i ja sam postala mama danas dečkiću. Nisam mislila ni priželjkivala prirodan porod jer sam do stare imala plan carskog reza. Ali dečkić se u 39-tom tjednu po sreći našao na glavi. Išlo je sve glatko, doma sam odradila do 4cm otvorenosti a nisam ni znala da je to toliko. U toku od 3,5 h od 4 cm do izgona. Mogu reć da neki put nas možda i netko od "gore" čuva. A možda je nešto kad se majka djeteta opusti. Oplakala sam, mirila se sa sudbinom. I onda preokret. Hvala Bogu na tome. Čestitke svim mamama i onim koje će tek ili opet postati te da uživate sa svojim bebicama.
Sortiraj odgovore
Najstariji