Mi smo nedavno kupili krevetić iz Lesnine, madrac može na tri razine i jedna stranica se spušta.
Baš sam zadovoljna.
Madrac nisam htjela uzimati prije nego što dobijem koju preporuku gdje ste vi kupovali madrace i na što obratiti pozornost
Mi smo nedavno kupili krevetić iz Lesnine, madrac može na tri razine i jedna stranica se spušta.
Baš sam zadovoljna.
Madrac nisam htjela uzimati prije nego što dobijem koju preporuku gdje ste vi kupovali madrace i na što obratiti pozornost
Mi smo prije 3 god za nasu curu uzeli madrac sa Casper dreams - Memory pjena. Nije pretvrd,nije premekan,zadovoljni smo. Sad kad smo joj radili njenu sobu,za veliki krevet isto smo uzeli od Memory pjene,jedino sto smo pametnije napravili,uzeli s navlakom koja se skida. I vec se pokazalo vrlo bitnom stavkom..🤣 Pa eto mozda i za bebicu bi bilo bolje s tom navlakom na skidanje da se moze oprati,iako uvijek mozete staviti one nepropusne podloge.
• 20.04.2022. 🌷
Ja sam odlučila danas taj popis prepisati i lagano križati ono što imam 😊
Zasad doduše imam krevetić od sina i to je to🤣🤣🤣🤣🤣
Pake, hvala ti za odlične popise!!! :)
Taman sam ovaj vikend pokušavala sastaviti popis po sjećanju od prošli put i tek sad vidim koliko toga sam zaboravila.
Planira li još netko roditi na Sv. Duhu od vas iz Zg? Malo mi se pomiješalo, gdje se savjetuje da nosimo i robicu za bebe koju nose u rodilištu?
Pozdrav žene , nova sam ovdje i sve citam i prucavam .
Prvi IVF .Embriotransfer prije 4 dana .Simptomi nepodnosljivi 😔Grudi osjetljive , napuhnuta , razdražljiva ,umorna , nervozna …
Cekamo betu za 8 dana .Koristim vaginalete cyclogest 400 mg ujutro i navecer te folacin .Ne znam jer su mi ovi svi simptomi od utrogestana ali ovako se nisam osjecala nikada 😪
Draga S084 prosla sam puno IVF i transfera na žalost i eto uspiješno ,druga trudnoća prirodno.Sve sta ti mogu rec je da si sad nakrcata hormonima jos i od stimuliranja ,ostala sam trudna kad sam imala najmanje simptoma s tim da sam imala implantacijsko krvarenje trostaničnog em.11. ti dan ,imala sam i biokemijske t.,dugo je čekat betu mozes je vadit vec 9 .ti dan ako je krenila trudnoća bit ce povećana .Ne osluškuj nista izludit ces ,ako uspije super ako ne povećavas šanse svaki krug sljedeći tako da nema odustajanja i misli pozitivno ❤️šaljem ti zagrljaj i imas gruou potpomognuta oplodnja vol 9. Odlicna je
Curke, meni danas tocno misec dana od termina. Osjecan da mi je tilo u stresu, dajen sve od sebe da se ohrabrujen. Cilo ovo vrime mi je glavna misao za gurat naprid bila: ajde ima jos vrimena. Bome nema bas toliko. Sutra ujutro cu do Dm-a da dovrsim stvari za rodiliste. Sutra piturajemo sobicu. Krevet (lesnina Grow) je sastavljen, komodu cekamo da dode, ja umiren od straja i tako:) Sljedeci pregled mi je 17.10. tada cu bit pri kraju 37 tjedna, radit ce mi bris na streptokok i to je ujedno i sluzbena zadnja pretraga . Ja san bila uvjerena da cu morat jos koji put vadit krv i slicno ali ne.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Dan :)
Evo i mene nakon ogtt-a. Proslo je sve dobro. Limun u otopinu, doduše napravila mi je s mlakom vodom.. Nez samo kako bi bilo bez limuna 🤢😅 sve u svemu čak i bez mučnina. Rečeno mi je minimalno kretanja, doslovno soba WC 🥴 kad sam sa sinom bila, u vrime corone, ladno su me Vanka pustili, u auto. Sve u svemu na tašte nalaz 4.5 a kad me bocnila s aparatićem bilo je 5.4. Bogu hvala proslo je i dobro je. Odma nakon muz i ja na omlet i američke palačinke 😄
Melodie, tvoju poruku zadnju čitam. Drzin fige da se sta manje stresiras.. govori ti najveca trtarosica ali zbilja same sebe sataremo i nista dobrog od svega toga. Mene je to unistilo na prvom porodu.
U zadnja dva tjedna dvi poznanici su rodile u splitskom rodilištu i iskustva su im super. Samo polako. 🫂
Zahvale idu dragoj šareni_oblak za popis, ja samo sve čuvam 😅
Melodie stvarno si baš baš blizu, ali vjerujem da će sve to biti dobro. Mislim da je normalno da si sad i u grču, ja imam još vremena pa kad krenem razmišljati isto budem 😂 Možeš ti to!!
Skakavac super da je dobro prošao!
Tess1989 mislim da svugdje oblače u njihovu robicu, jedino za izlazak treba donijeti od doma, nek me isprave cure ako griješim.
Krevetić i mi imamo, sad baš gledam madrac tako da pratim za to 😄
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Je li normalno da ja bebu u 22 tt i dalje soječam nismo oko i ispod pupka??
Sortiraj odgovore
Najstariji