Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pake
    08. Listopad 2024. 16:02

Mrvica722 moja je čitavo vrijeme nisko tako da ju najviše i osjećam tako dolje

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Melodie
    08. Listopad 2024. 16:12

Mrvica722

Osjećam nisko*

Ma to je sve normalno. Ja san sebe znala izludit 'kako osjecan udarce ovako nisko, ovako livo, ovako desno, ovako u pupku' , ajme sad je ne osjecan cili dan blabla. Prosli put u ginekologa kad sam bila, nisan imala osjecaj udarca par sati, a on mi govori taj moment dok apsolutno nista ne osjecan da skace ko luda gori doli i da je bas lipo aktivna:) tako da opusti se slobodno. Cak i da je ne osjetis neko vrime nemora znacit nista a kamoli se brinit sta je osjecas na cudnin mistima. 👌

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• Teab1
    08. Listopad 2024. 16:13

Mrvica722

Je li normalno da ja bebu u 22 tt i dalje soječam nismo oko i ispod pupka??

Ovisno kak nosis,ak nisko onda ces je vecinom tak i osjetit, tu i tamo kako poraste bus sam osjetila bol u zelucu 😂 ili rebrima,ja dobila mail od ginekologa da je nalaz skroz uredan i da se vidimo u utorak,moj mali pak neku upalu grla skupil pa sad idemo pedici,aj ak nis barem se oko sebe nenoram brinut pa mogu vrijeme posvetit iskljcivo njemu sad kad je bolestan

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Melodie
    08. Listopad 2024. 16:38

Hvala cure na utjesi 🥹 A na tremu nemogu uopce utjecat. Tako mi je u trudnicu opcenito. Kao pred svaki pregled, ja svjesno nebuden u strahu, buden skroz non salantna , ali srce mi pocne lupat dvista na sat, iznutra se tresen, skoci mi tlak. i Cin ja napustin ordinaciju odma je sve ko prije. To uopce nisan sebi ja, ne pripoznajen se u trudnoci. Nisan nikad bila ovako pizdasta i pripadnuta. Ali eto, stvarno mi je ovo drugo stanje kako kazu. Samo da jos istrpin ovaj misec i da sve bude super ka dosad. I ja san prvi i zadnji put zavrsila s razmnozavanjem:D i stara san i neda mi se ovo. Samo da moja mala slatkica dode na svit ziva i zdrava i da se vise nikad ne vracan u ovo stanje:D 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• hoyaa
    08. Listopad 2024. 17:32

Mrvica722

Je li normalno da ja bebu u 22 tt i dalje soječam nismo oko i ispod pupka??

U tom tjednu nije ni maternica puno veca od razine pupka. Guglaj fundus height pa pogledaj na slici. Ja sam sad u 24. tjednu tek pocela osjecat oko pupka, mozda mrvicu iznad. 

• hoyaa
    08. Listopad 2024. 17:34

Melodie

Hvala cure na utjesi 🥹 A na tremu nemogu uopce utjecat. Tako mi je u trudnicu opcenito. Kao pred svaki pregled, ja svjesno nebuden u strahu, buden skroz non salantna , ali srce mi pocne lupat dvista na sat, iznutra se tresen, skoci mi tlak. i Cin ja napustin ordinaciju odma je sve ko prije. To uopce nisan sebi ja, ne pripoznajen se u trudnoci. Nisan nikad bila ovako pizdasta i pripadnuta. Ali eto, stvarno mi je ovo drugo stanje kako kazu. Samo da jos istrpin ovaj misec i da sve bude super ka dosad. I ja san prvi i zadnji put zavrsila s razmnozavanjem:D i stara san i neda mi se ovo. Samo da moja mala slatkica dode na svit ziva i zdrava i da se vise nikad ne vracan u ovo stanje:D

Meni uredno tlak prije svakog pregleda 130/80, a doma rijetko predje 90/60

• Teab1
    08. Listopad 2024. 17:44

Melodie

😂 to sam i ja rekla eto me 2 godine nakon  s trbuhom do zuba trcim za toddlerom 😂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Senci_i
    08. Listopad 2024. 22:25

Melodie ne mora se to bas tako precizno napisati da nam je termin za mjesec dana 😃 salim se, mene nije uhvatila panika, ali stalno imam potrebu govoriti kako do termina ima jos dosta vremena 🙂 ovo mi je druga trudnoca, i vise me 'brine' sve ono nakon poroda. Nije da mi je prvi porod bio savrsen, ali ja uvijek kazem, to nekako prodje i zaboravis, al svi oni 'problemi' nakon prevladaju, u stilu, jel jede, ima grceve, jel dovoljno napreduje, svi nesta ispituju, savjetuju.. poslije je to sve smijesno, al u tom trenu se samo oko toga sve vrti
    I da, ja za sebe ne smatram da imam visok prag boli, pa sam sve tjesila, ako sam ja prezivjela porod, svi ce 🙂

• Mrvica722
    08. Listopad 2024. 23:07

A jel imate tupu bol u trtici,meni evo 4 tj vec traje

• Lion32
    09. Listopad 2024. 08:43

Evo cure koje moraju na OGTT a boje se, info iz prve ruke :)
    Ja sam isla prošli tjedan u bolnicu, rekli su mi da ne smijem ni kap vode popit dok sam tamo i čekala sam u cekaoni sa svim onim ljudima koji su me gledali dok sam ja mislila da ću umrijet od mucnine.
    Danas sam otišla u Analizu u Ri i evo imam vodu i krišku limuna (sama sam si donijela) i ležim u sobi bez mrvice mučnine. 
    Ista je tekucina ali ovdje se smije Limun i voda..
    Cijena je 18 eura što je stvarno prihvatljivo 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.