Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • A11
    07. Listopad 2024. 13:40

I kod mene je isto,cim sam malo aktivnija uzasan pritisak dolje..ne znam jel to zbog niske posteljice ali znam da u prvoj trudnoci nisam ovako rano osjecala taj stalni pritisak. U svakom slucaju, Bonnie9 sretno na pregledu! 🤞🏻

• 20.04.2022. 🌷

• A11
    07. Listopad 2024. 13:47

Teab1

sad se gledam nalaz i skuzim ds mi je nesto bakterija nadeni u urinu zvala ginica ne javlja se, dr opce je nezainteresiran, sad poslala mail nadam se sto brzem odgovoru,ja nemam nis simptoma nit bolove u tom podrucju pa si mislim da je mozda nista.

Ma samo ti na vrijeme kreni s terapijom za bakterije ako je potrbeno,nemoj da ti itko to zanemari.
    Ja sam u prvoj trudnoci imala problem s time jer me moja gin (opca med.) nije dozivljavala kad sam dolazila na preglede s nekim bolovima dolje,uvjeravala me da je to normalno. Dok se te bakterije nisu toliko prosirile da sam imala grceve gdje se ne bih mogla pomaknuti s mjesta,paraliziralo bi me na 5 min kad bi krenulo. Srecom me moj privatni (sadasnji) gin.tada spasio kad sam ga nazvala i objasnila sve..

• 20.04.2022. 🌷

wildflower
    07. Listopad 2024. 14:05

Pake

Bebikažao mi je, želim ti da ti ova trudnoća do kraja bude uredna i bez ikakvih problema! ❤️
    wildflowerjoj hvala ti, budem onda vidjela ove koje si spomenula da ne uzimam bezveze sa zalanda 😄
    Hypnoticpoisonjesam da,https://ginekologija-boras.hr/dijabeticka-dijeta-1800-kcal-za-gestacijski-dijabetes/ ovako sam doslovno dobila popis na VV. Zapupakja se iz škole još sjećam da je najbolje koristiti fiziološku i octenispet, obične gaze, bitno ti je držati ga suhim i ne pokrivati pelenom. Ako dođe do infekcije onda se koriste dodatni preparati. Svaka mama radi na neki svoj način tako da vjerujem da buš našla kaj će tvojoj bebi najbolje pasati 😄
    Bonnie9ajde javi kako je prošlo, pratimo se po trudnoći jedino kaj ti mogu reći da i mene svako malo tako boli, ali ništa se dolje ne događa tako da se nadam da je i kod tebe tako. ♥️
    Teab1neka bude uredan, javi kad dobiješ nalaz!!

Ove: https://www.zalando.hr/evenandodd-maternity-tajice-hlace-black-evo29b00q-q12.html 
    ali odmah da upozorim da nisu neka kvaliteta, isto su tanke.. vjerojatno se i proziru na suncu
    Ja ih nosim po kuci... kad mi se jedne prosire i uniste, idu u smece i uzimam nove :D

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Sunflower! 🌻
    07. Listopad 2024. 14:37

Bonnie9, sretno danas i javi nam se! 
    I mene svasta nesto boli i probada u zadnje vrijeme, trebala sam na pregled sutra ali sam morala pomaknuti na cetvrtak, nadam se da je sve ok 😬
    Ja kao racunam da mi je to zato jer je trbuh bas iskocio zadnjih tjedan dana.
    Iako sam svaki put do sada bila zatvorena ko cep do kraja, ipak je ovo cetvrta trudnoca pa nikad ne znas, nije mi svejedno... 

Sunflower! 🌻
    07. Listopad 2024. 14:38

I ja uzela tajice sa Zalanda, one neke Anna Field... nisu neka sreca, al za po doma ok za te pare 😅
    Dva komada bila 16€.

• Lion32
    07. Listopad 2024. 15:49

Doriis sta si smjela piti vodu? Meni strogo zabranili..

Bonnie javi obavezno sta kazu

Tea i kod mene nađene bakterije i čekam sad gin da me nazove..

Zapravo jako ružnih par dana..
    Ogtt nisam uspjela, povracala sam nakon 57 min. Malo mi je falilo🤣 muž je bio samnom i zbog njega sam i izdržala toliko jer me odveo na zrak. Inace bi se srušila.. 

E onda te bakterije,  sve mi je kaoticno u urinu...
    I na kraju svega kolaulogram nije dobar a na heparinu sam i vene su mi se pojavile...
    Luda sam više..  😔😔

• Teab1
    07. Listopad 2024. 16:11

Lion32

Doriis sta si smjela piti vodu? Meni strogo zabranili..

Bonnie javi obavezno sta kazu

Teai kod mene nađene bakterije i čekam sad gin da me nazove..

Zapravo jako ružnih par dana..
    Ogtt nisam uspjela, povracala sam nakon 57 min. Malo mi je falilo🤣 muž je bio samnom i zbog njega sam i izdržala toliko jer me odveo na zrak. Inace bi se srušila..

E onda te bakterije, sve mi je kaoticno u urinu…
    I na kraju svega kolaulogram nije dobar a na heparinu sam i vene su mi se pojavile…
    Luda sam više.. 😔😔

ja skoro povracala, nisam jer bi morala ponavljat, pozlilo mi je i sve mi se zacrnilo nakon drugog vadenja krvi pa su sestre morale intervenirat a ja se osjecala ko da sam bakica 😂, isto cekam sutra da mi se jave da vidim oce mi kaj dat ili cu morat urinokulturu odradit, ova trudnoca stalno nesto, vise mi dost 🙄, prvo rano krvarenje,pa onda hematom,pa gljivicna infekcija sad opet neki bog luda sam vise

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    07. Listopad 2024. 16:12

hvala bogu da nisam, to sam htjela napisat

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• freyaa
    07. Listopad 2024. 16:12

Teab1

sad se gledam nalaz i skuzim ds mi je nesto bakterija nadeni u urinu zvala ginica ne javlja se, dr opce je nezainteresiran, sad poslala mail nadam se sto brzem odgovoru,ja nemam nis simptoma nit bolove u tom podrucju pa si mislim da je mozda nista.

Ja sam isto imala prosli put kad sam vadila urin nesto bakterija, doktor je rekao da nije za antibiotika, ako i sl put bude da ce mi onda ukljuciti terapiju, ja sam u medjuvremenu pila mnogo caja od brusnice, cista brusnica, malo je skuplji ali vrijedi stvarno i prolom vodu i sad kad sam izvadila urin nema nista vise.. 
    Eh cure da Vas pitam, ja i jos jedna drugarica sa foruma Aretata koja je izgubila sifru 😁 imamo jedan problemcic.. Boli nas donji dio stomaka, znaci ne prepone, da li su to ligamenti ili imamo razloga za brigu, mene je jutros i donji dio ledja bolio..  Obje imamo kontrolu u srijedu..

• Lion32
    07. Listopad 2024. 17:06

Evo meni su sad rekli da moram ponavljati. Sad kad sam se isplakala spremna sam to ponovit🤣

Tako I meni, malo krvarenja, pa grčevi u nogama, pa bakterije... stalno neke sitnice a brinu me

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.