Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    07. Listopad 2024. 10:34

ja na ogttu, tlak me izdo pa mi pozilo,nisam povratila hvala bogu pa nemoram ponavljat,cekam jos pol sata za zadnje vadenje i gotova sam 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Doriis
    07. Listopad 2024. 11:18

Teab1

ja na ogttu, tlak me izdo pa mi pozilo,nisam povratila hvala bogu pa nemoram ponavljat,cekam jos pol sata za zadnje vadenje i gotova sam

Sretno i izdrzi 🙏 Meni je ta tekucina bila oke za popiti, nista strasno, ali poslije kad je krenula mucnina, vrtoglavica, znoj me oblio...grozno nesto. Srecom nisam povracala pa sam uspjela odraditi to i svi nalazi su super, ispod granice. Ja sam pijuckala malo vode dok sam cekala i umivala se hladnom vodom da dodem k sebi.

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

• Teab1
    07. Listopad 2024. 11:24

Doriis

Teab1

Sretno i izdrzi 🙏 Meni je ta tekucina bila oke za popiti, nista strasno, ali poslije kad je krenula mucnina, vrtoglavica, znoj me oblio…grozno nesto. Srecom nisam povracala pa sam uspjela odraditi to i svi nalazi su super, ispod granice. Ja sam pijuckala malo vode dok sam cekala i umivala se hladnom vodom da dodem k sebi.

e isto je bilo i kod mene, nisam povracala al me napalo sve ostalo, al evo doma sam pa jedem i pijem odma mi bolje, vodu nisam htjela pit da ne zezne rezultate al sam zato jucer zadnji obrok imala u 20 h rizu i piletinu sa zeljem  to je kao djetno 😂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    07. Listopad 2024. 11:27

Hypnoticpoison

Pozdrav,curkice!🥰🥰🤗🤗
    Da li neka od Vas može reći što sve točno treba za pupak?
    Pitam da znamo i mi koje ćemo prvi put postati mamice.🤗🤗
    Unaprijed hvala svima na odgovorima!🥰🥰❤️❤️
    Pake jesi li na nekoj posebnoj prehrani pošto imaš gestacijski dijabetes?
    Svim lavicama želim sreću najveću na svijetu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️

Pupak spricat octaniseptom i mi bi nakon sto se osusi stavili tyrosur prah neki ni to ne stavljaju  mi jesmo,nakon tog bi zamotali malim lola gazicama i samo pelenu na to,otpao je drugi  dan od izlaska iz bolnice, tak cemo i s malenom

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• freyaa
    07. Listopad 2024. 11:55

Bonnie9

Cure eto da se javim meni je sutrasnji termin pregleda prebacen za danas jer sam nazvala i zamolila ako me mogu pregledati, nakon jucerasnje setnjice javila se cudna bol u donjem desnom kutu stomaka a po noci me i prepone jace bole ne mogu se od bolova okretati,😔 pa se smiri i opet krene, ne znam sto je to nije mi se do sada desilo. Javim sto ce biti samo se nadam da se nisam krenula otvarati jer citam svasta nesto na netu🥺

Sretno, javi nam se kad zavrsis.. 

• Doriis
    07. Listopad 2024. 11:59

Teab1

Doriis

Teab1

Sretno i izdrzi 🙏 Meni je ta tekucina bila oke za popiti, nista strasno, ali poslije kad je krenula mucnina, vrtoglavica, znoj me oblio…grozno nesto. Srecom nisam povracala pa sam uspjela odraditi to i svi nalazi su super, ispod granice. Ja sam pijuckala malo vode dok sam cekala i umivala se hladnom vodom da dodem k sebi.

e isto je bilo i kod mene, nisam povracala al me napalo sve ostalo, al evo doma sam pa jedem i pijem odma mi bolje, vodu nisam htjela pit da ne zezne rezultate al sam zato jucer zadnji obrok imala u 20 h rizu i piletinu sa zeljem to je kao djetno 😂

Ja taj cijeli dan nisam mogla nista slatko jesti a inace volim slatko, jela sam samo slance, jogurt i stapice 🤣 javi kakvi ce ti biti rezultati

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

Pake
    07. Listopad 2024. 12:13

Bebika žao mi je, želim ti da ti ova trudnoća do kraja bude uredna i bez ikakvih problema! ❤️
    wildflower joj hvala ti, budem onda vidjela ove koje si spomenula da ne uzimam bezveze sa zalanda 😄
    Hypnoticpoison jesam da, https://ginekologija-boras.hr/dijabeticka-dijeta-1800-kcal-za-gestacijski-dijabetes/ ovako sam doslovno dobila popis na VV. Za pupak ja se iz škole još sjećam da je najbolje koristiti fiziološku i octenispet, obične gaze, bitno ti je držati ga suhim i ne pokrivati pelenom.  Ako dođe do infekcije onda se koriste dodatni preparati. Svaka mama radi na neki svoj način tako da vjerujem da buš našla kaj će tvojoj bebi najbolje pasati 😄
    Bonnie9 ajde javi kako je prošlo, pratimo se po trudnoći jedino kaj ti mogu reći da i mene svako malo tako boli, ali ništa se dolje ne događa tako da se nadam da je i kod tebe tako. ♥️
    Teab1 neka bude uredan, javi kad dobiješ nalaz!! 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• Teab1
    07. Listopad 2024. 12:20

Dosli rezultati i kaze ovako nataste 4.4>. 5,1
    60 min  6. 7. > 10.0
    120 min 4.2.> 8.5,da rezimiramo fali mi secera u krvi 😂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• 20’
    07. Listopad 2024. 12:50

Bonnie9, vjerujem da si se uplašila :/ I mene ti tako zna boliti pogotovo kada sam malo aktivnija u danu. Sretno i javi kako je prošao pregled 💪🏻

• Teab1
    07. Listopad 2024. 13:38

sad se gledam nalaz i skuzim ds mi je nesto bakterija nadeni u urinu zvala ginica ne javlja se, dr opce je nezainteresiran, sad poslala mail nadam se sto brzem odgovoru,ja nemam nis simptoma nit bolove u tom podrucju pa si mislim da je mozda nista. 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.