Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    22. Svibanj 2019. 18:50

annika

Tonkica1

Eto ja se narucila 10.6. u 18.30 kod privatnika na uzv. Starsno mi je dugo cekati do 26.6…

Tonkice, isti termin i na isti dan imamo pregled

😍😍😍

• Tonkica1
    22. Svibanj 2019. 18:53

Jaivanpa

iva4

Jaivanpa

iva4

meni vec sve smeta na tbuhu i nema sanse da ga uvucek…i uzasno debelo se osjecam imam 156cm a sad sam se popela na 65kg zamislite kak sam to izgleda,a imala sam 56 prije pola godine…kud sam se sama udebljala prije trudnoce tud sad jos u trudnoci kad krenu jos dodatne kile…hjooj bit ce veselo sa odjecom

Iva znam kak ti je.. Moja cifra je 68 kg na 157 cm. Udebljala sam se isto ko i ti u pol godine a imala 57 kg i jos završila na operaciji uz ne mrdanje iz kreveta 3 tjedna. Jedi, lezi, jedi lezi… I sad imam 68. Uzass. Sve me jeza lovi proci 70 kg a ko jagodica bobica sam. Haha doduse sve otislo u sise. Imam sise bar 3 kg teske hahah.. Inače sam prsata a sad jos vise no gdje je kraj!?😭

bi smo bili na pregledu sad u pon i kazem ja decku da me izvagala i da imam 65kg,a on ko iz topa pred svima tamo- pa ti ces do kraja trudnoce imat 100kg kotrljat cu teubit sam ga htjela
    ja sam inace ravna sad imam sise za djelit i uopce se ne snalazim sa njima cudno mi je vidjet sise na meni

Hahahah to je i meni moj Ivan rekao… Sam nek se oni zezaju, dobit ce najvecu radost svijeta, brzo ce zaboravit na nase kile… Ma znas sreca moja kaj se ne trpam hranom.. Nemam neku zelju da se ubijam u losoj hrani i da previse jedem.. Bas ono pazim.. Ma zapravo ne pazim… Jedem skroz normalno i uravnotezeno.. Tu i tamo pojedem nekaj lose… Nadam se da ce zelje i ostati normalne haha

Joj ja imam sisa za donirat kolko hoćeš… Rado bi bila ravna, vrlooo rado… Nisu velike sise bas tako divne kako svi misle… Lijepo je vidjeti prsatu curu, ali kakve ona muke ima pri odabiru grudnjaka, majce, kosulje ne mozes ni nositi… Ma uzas…

Potpisujem!

lala3
    22. Svibanj 2019. 19:00

Joj i meni cicke smetaju, tek su splahnule kad sam prestala dojiti, ustvari smanjila skroz, utome ostala ponovo trudna i one se opet napuhale ☹, bas mi smetaju... radije bih da su manje, mada muz uziva u tome sto su one velike.. 

sofi09
    22. Svibanj 2019. 19:48

Evo da vam se i mi pridruzimo....meni je danas tocno 6 tt, srceko smo culi...sljedeci pregled imam tek za 3 tjedna :)

Livia
    22. Svibanj 2019. 20:19

Iva upravo sam ih jela 😁
    Sofi dobrodosla!! 
    Nekidan sam komentirala kako nisam zivcana bez razloga, al' me stiglo sad 🤦‍♀️🤣 
    Danas i lajem i grizem 😂😭

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Tonkica1
    22. Svibanj 2019. 20:45

Joj Livia suosjecam, pojela sam mm danas...
    Sofi dobrodosla! Zelim ti urednu trudnocu!

Livia
    22. Svibanj 2019. 21:04

Pecena, ne volim bas kuhana. Danas sam omlet s tikvicama pojela, to mi je super kombinacija 😋

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• leptiric00
    22. Svibanj 2019. 21:17

Uh ja vec odavno hlace ne nosim,uzasno su me tiskale u donjem dijelu i uzasno mi je zlo bilo,ja sam u lidlu kupila trudnicko od grudnjaka,do hlaca,majce i haljine,tak sa sam u tome i jako mi je udobno,ja sam prije imala 58kg sad 62kg i 164 sam visoka

• leptiric00
    22. Svibanj 2019. 21:18

Uz to svako jutro,nedam i dan i vecer povracam

Aristea
    23. Svibanj 2019. 06:56

tinika

Sretno, ja idem sutra u 15 h na prvi pregled 😍😍😍

Tinika sretno na prvom pregledu! Drzim ti fige💕💕💕

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.