MangoMum , da tako sam našla na netu . I zaboravih ti reci ,ja kad sam radila taj test pokazao mi je 1-2 sto bi značilo da sam bila trudna neka 4 tjedna ,znaci ti se vise :)
E bome onda mi i nike rano ic u ponedjeljak na prvi pregled. Necu je ni zvat samo cu se pojavit ili da zovnem pa da joj recem da imam nalaz od bete pa bi volila doc na pregled. Nisam pametna
Jutro curke,
Hrabrice zao mi je, ocigledno je mrvica veliki borac ❤️, odmarajte I sve ce biti dobro :)
Ja imam pregled u 13h, vec me od juce trema uhvatila, 9+4 smo :),ovih dana me blago receno sve boljelo, a juce nista! Niti zulja, niti boli, imam osjecaj da bih mogla skakati I trcari. Nesto me malo strah zbog toga, navikla sam da po ziguckanjima znam da se nesto desava, a ovako ..she mirno .. 🙄🙄
Jeli i tebi pritisak u stomaku ono kao da ce eksplodirat svaki cas 😂😂😂😂
Jutro curke,
Hrabrice zao mi je, ocigledno je mrvica veliki borac ❤️, odmarajte I sve ce biti dobro :)
Ja imam pregled u 13h, vec me od juce trema uhvatila, 9+4 smo :),ovih dana me blago receno sve boljelo, a juce nista! Niti zulja, niti boli, imam osjecaj da bih mogla skakati I trcari. Nesto me malo strah zbog toga, navikla sam da po ziguckanjima znam da se nesto desava, a ovako ..she mirno .. 🙄🙄
Jeli i tebi pritisak u stomaku ono kao da ce eksplodirat svaki cas 😂😂😂😂
Nemora to nista znacit. Samo se nemoj nervirat jos je malo do 13h pa ces sve znat. Sretno
Jutro curke,
Jeli i tebi pritisak u stomaku ono kao da ce eksplodirat svaki cas
Ja toliki pritisak osjecam nakon jela. Uopste ne mogu pojesti puno, toliko mi se naduva stomak kao da sam pojela 5kg.
A ovako me jajnici bole, na svaki pokret mi reagira, ako se malo sagnem odmah negdje prezigne.
Mangomum ,ja sam bila sa 4 tjedna na prvom pregledu i nije vidjela ništa ,poslala me da vadim betu koja je odgovarala tim tjednima trudnoće ,naručila me za dva tjedna opet gdje mi je rekla da je sve u redu i da sam 6+1 ,posto po menstruaciji nismo mogli računati . Po testu pretpostavljam da si neka 4-5 tjedana trudna ,isto ne znam koliko će ti moći vidjeti ali odi da ti budeš mirnija
Hrabrice draga nek je sve loše što se desilo iza vas i od danas pa na dalje ti želim da samo uživaš u trudnoći! Mrvica se izborila, jako je to malo biće svaka mu čast, narasti će i rodit ćeš svoju bebicu!😘
Mangomum dobro nam došla. I ja imam 38 i rodit ću s 38. Drago mi je da nam se popravlja prosjek 🤣
Ugl. čim sam saznala da sam prirodno ostala trudna nazvala sam ginića i odmah me naručio da utvrdi da nije vanmaternična, mislim da sam bila 4+5 dana i vidila se gestacijska vrećica, odmah mi je pripisao i duphastone za pervenciju od krvarenja i folacin. Doduše ja sam se pripremala za mpo, imala sam operaciju endožetrioze i loše nalaze sp. hormona. U svakom slučaju nazovi ti odmah svog ginića ili prošetaj tamo. Ako zbog ničeg, zbog godina će te možda primit ranije. Sretno!
Dalindas i ja idem tek sad jesti i to na silu. Nemam baš neki apetit. Vjerujem da te nervira što nisi čula otkucaje i mene bi. Ali možda se loše još čuje jer je rano ili nešto. Nemoj se nervirat. Idući put ćeš čut srčeko! A možeš i ti nazvati svog ginića i pitati. Ja ovog zovem za sve sitnice i briga me.
Hrabrice zao mi je zbog sokova, hvala Bogu da je mrvica dobro ❤️ Zelim ti odsad najdosadniju i najuredniju trudnocu ikad 😘
Mangomum dobrodosla! Kad krece ta rasprodaja? 🤣
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Hrabrice ,Samo miruj i nadam se da će sve biti ok ❤️
Nasty ma vise me nanerviralo sto mi mi ništa nije rekla . Kad me pregledavala rekla mi je da je sve super i da pijem folnu . Kad smo sjeli rekla mi je da razmislim da li želim napraviti neki od testova i rekla da kupim trudničku knjižicu i naručila me tek za 6 tjedana . Bilo mi je to malo predugo pa sam se naručila privatno
Hrabrice, budi hrabra i ne boj se. Puno trudnica je to proslo i sve je bilo ok. Hematomi su cesta pojava.
Nezz za vas cure al ja i dalje nemam teka. Izgubila sam 3 kg. Mucnine mi krenu u podne i muka mi je sve dok ne zaspem. Tako svaki dan. Nisam ni jednom povratila, ali bas mi je u grlu neka stega.
10. sam tt. Ponekad me boli kao da cu dobit i to je to od bolova.
U srijedu nam je drugi pregled.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Tinkice da, tam di se ide i za sanitarnu.
Neznam zakaj al preko moba ne mogu citirat ni iedan post👿
Ja sad isla u potragu za grudnjacima, kupila dva mekana pamucna u Mani. Jesu i cicke narasle al sam vise otisla u sirinu i doslovno mi se grudnjak ureze u kozu!! Jos mi rano kupovat ove za dojenje il sl. Ko zna kolika cu bit za mjesec/dva 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji