Ja posto nisam dugo mogla ostati trudna,sam zahtjevala posebno prije trudnoce,jer sam mislila da je stitnjaca kriva,a i po meni bolje mozda da se ode prije trudnoce,jer bas mi jucer ginic rekao kak Vam je tsh pao u trudnoci ,posto ga beba trosi to je normalno pri zdravoj trudnoci,meni bio 1,07,sad mi je 0,43
Jutro curke!!
Ja sam vadila hormone nekih cca godinu dana prije trudnoce radi nekih drugih zdr.problema i bilo je ok, al me ginicka sad salje opet za svaki slucaj.
Ako ti gin nije dao probaj ga drugi put pitati za uputnicu. Kazes mu da se bojis i sa zelis i to provjeriti.
Ja stvarno se ne mogu zalit na svoju gin, poslala me na masu pretraga do slj.pregleda kod nje.
Kad stignete na forum, pliz pogledajte moje pitanje iznad. Također, našla sam ovo:
https://firstheartbeats.com/products/fetal-doppler
Kaj moslite o tome?
Sad sam vidla da ste odgovorile.
Ja sam radila TSH. Jel moram jos nesto?
Jutro svima. Čitam vas redovno, ali ovo je jedino vrijeme kad se uspijem javiti, ako i to od ludog posla i tempa.
Meni je doslovno preko noci narastao trbuh, jutros ni jedne hlace se ne daju zakopčati. Otišla sam na posao u trudnickim tajicama koje su mi ogromne, ali nije bilo druge. Morat cu u shoping nekakav.
UnaNuna mislim da ako je TSH ok da onda ne provjeravaju ostalo, ako TSH ne valja rade detaljnije pretrahe.
Ja sam samo radila štitnjaču,krvnu grupu i TORCH
od pretraga za sada .. neznam dal ce me slat na jos sto
Cureee, sutra u 15 h idem na pregleeddd.
Drziteeeee figeeee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja imam vec godinama hipotireozu i hashimoto. Prije nego sam ostala trudna tsh mi je bio oko 1,5 sto je idealno. Kad sam ostala trudna mi je otiso gore i endokrinolog mi je povecao dozu. Sljedecu kontrolu imam pocetkom drugog tromjesecja
Pozz svima, meni dosao nalaz eserihije, rospija se jako puno smanjila, najvjerojatnije nastavljam terapiju bez antibiotika😁
Receno mi je da se ona zna pojaviti zbog zastoja stolice, sto je slucaj kod mene, i tu se mnozi.
Zato puno tekucine, kiwija, limuna, nista slatko...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam se neki dan požalila kako vise nema simptoma ..ii eto ih jutros ..povraćanje na prazan zeludac ( divno iskustvo 😱😱 ) dušu sam ostavila na školjci ..
Sutraa u 13:15 pregled pomakao mi je za dan ranije i sad jedva cekam da dodem tamo da vidim sta ima novog s mojim bebacem ♥️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji