Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptiric00
    22. Svibanj 2019. 07:25

Ja posto nisam dugo mogla ostati trudna,sam zahtjevala posebno prije trudnoce,jer sam mislila da je stitnjaca kriva,a i po meni bolje mozda da se ode prije trudnoce,jer bas mi jucer ginic rekao kak Vam je tsh pao u trudnoci ,posto ga beba trosi to je normalno pri zdravoj trudnoci,meni bio 1,07,sad mi je 0,43

Angie1205
    22. Svibanj 2019. 07:28

Jutro curke!!
    Ja sam vadila hormone nekih cca godinu dana prije trudnoce radi nekih drugih zdr.problema i bilo je ok, al me ginicka sad salje opet za svaki slucaj. 
    Ako ti gin nije dao probaj ga drugi put pitati za uputnicu. Kazes mu da se bojis i sa zelis i to provjeriti.
    Ja stvarno se ne mogu zalit na svoju gin, poslala me na masu pretraga do slj.pregleda kod nje.

UnaNuna
    22. Svibanj 2019. 07:53

Kad stignete na forum, pliz pogledajte moje pitanje iznad. Također, našla sam ovo:
    https://firstheartbeats.com/products/fetal-doppler
    Kaj moslite o tome?

UnaNuna
    22. Svibanj 2019. 07:54

Sad sam vidla da ste odgovorile.
    Ja sam radila TSH. Jel moram jos nesto?

bee17
    22. Svibanj 2019. 08:21

Jutro svima. Čitam vas redovno, ali ovo je jedino vrijeme kad se uspijem javiti, ako i to od ludog posla i tempa.
    Meni je doslovno preko noci narastao trbuh, jutros ni jedne hlace se ne daju zakopčati. Otišla sam na posao u trudnickim tajicama koje su mi ogromne, ali nije bilo druge. Morat cu u shoping nekakav.
    UnaNuna mislim da ako je TSH ok da onda ne provjeravaju ostalo, ako TSH ne valja rade detaljnije pretrahe.

22. Svibanj 2019. 08:28

Ja sam samo radila štitnjaču,krvnu grupu i TORCH 
    od pretraga za sada .. neznam dal ce me slat na jos sto 

tinika
    22. Svibanj 2019. 09:42

Cureee, sutra u 15 h idem na pregleeddd.
    Drziteeeee figeeee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

mrgud_zg
    22. Svibanj 2019. 09:47

Ja imam vec godinama hipotireozu i hashimoto. Prije nego sam ostala trudna tsh mi je bio oko 1,5 sto je idealno. Kad sam ostala trudna mi je otiso gore i endokrinolog mi je povecao dozu. Sljedecu kontrolu imam pocetkom drugog tromjesecja

mala.le.90.
    22. Svibanj 2019. 10:11

Pozz svima, meni dosao nalaz eserihije, rospija se jako puno smanjila, najvjerojatnije nastavljam terapiju bez antibiotika😁
    Receno mi je da se ona zna pojaviti zbog zastoja stolice, sto je slucaj kod mene, i tu se mnozi.
    Zato puno tekucine, kiwija, limuna, nista slatko...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

22. Svibanj 2019. 12:03

Ja sam se neki dan požalila kako vise nema simptoma ..ii eto ih jutros ..povraćanje na prazan zeludac ( divno iskustvo 😱😱 ) dušu sam ostavila na školjci .. 
    Sutraa u 13:15 pregled pomakao mi je za dan ranije i sad jedva cekam da dodem tamo da vidim sta ima novog s mojim bebacem ♥️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.