Zimske bebe 2019.šŸ˜€

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    22. Svibanj 2019. 12:42

Sretno, ja idem sutra u 15 h na prvi pregled šŸ˜šŸ˜šŸ˜

• Tonkica1
    22. Svibanj 2019. 13:12

Tinika i MaybeBaby sretno i javite se!!!
    UnaNunaĀ doktori ne preporučuju fetalni doppler za ljude koji nisu iskusni u traženju otkucaja, ali ne bi trebalo biti uopće Å”tetno. Samo je navodno zeznuto uloviti otkucaje. Ja sam isto razmiÅ”ljala to kupiti...

• Mangomum
    22. Svibanj 2019. 13:16

tinika

Sretno, ja idem sutra u 15 h na prvi pregled šŸ˜šŸ˜šŸ˜

Sretno na pregledu. Ja u petak idem vadit betu pa cu vidit situaciju

bee17
    22. Svibanj 2019. 13:21

Mislim da vam nema potrebe kemijati s doplerom iÅ”ta. Opet uz pretpostavku da je trudnoća uredna. Jer zamislite koju paniku bi sebi stvorile da ne nađete otkucaje. Ja prva. A i bebice ce se uskoro početi javljati i onda cete biti sigurne da je sve ok.Ā 

• piba7
    22. Svibanj 2019. 13:32

Sve cure koje idete na pregled sutra sretno i javite se.
    Ja isto idem sutra navečer, ne mogu dočekati.

• Tonkica1
    22. Svibanj 2019. 13:33

bee17

Mislim da vam nema potrebe kemijati s doplerom iÅ”ta. Opet uz pretpostavku da je trudnoća uredna. Jer zamislite koju paniku bi sebi stvorile da ne nađete otkucaje. Ja prva. A i bebice ce se uskoro početi javljati i onda cete biti sigurne da je sve ok.

Točno to je i razlog zaŔto su liječnici protiv toga

• Tonkica1
    22. Svibanj 2019. 13:35

bee17

Jutro svima. Čitam vas redovno, ali ovo je jedino vrijeme kad se uspijem javiti, ako i to od ludog posla i tempa.
    Meni je doslovno preko noci narastao trbuh, jutros ni jedne hlace se ne daju zakopčati. OtiŔla sam na posao u trudnickim tajicama koje su mi ogromne, ali nije bilo druge. Morat cu u shoping nekakav.
    UnaNuna mislim da ako je TSH ok da onda ne provjeravaju ostalo, ako TSH ne valja rade detaljnije pretrahe.

Ja jedva čekam da mi se počne trbuh vidjeti... znači ne mogu ga viÅ”e uvući, ne smeta mi joÅ” hlačama, ali jedva čekamĀ 

bee17
    22. Svibanj 2019. 13:37

Tonkica1

bee17

Jutro svima. Čitam vas redovno, ali ovo je jedino vrijeme kad se uspijem javiti, ako i to od ludog posla i tempa.
    Meni je doslovno preko noci narastao trbuh, jutros ni jedne hlace se ne daju zakopčati. OtiŔla sam na posao u trudnickim tajicama koje su mi ogromne, ali nije bilo druge. Morat cu u shoping nekakav.
    UnaNuna mislim da ako je TSH ok da onda ne provjeravaju ostalo, ako TSH ne valja rade detaljnije pretrahe.

Ja jedva čekam da mi se počne trbuh vidjeti… znači ne mogu ga viÅ”e uvući, ne smeta mi joÅ” hlačama, ali jedva čekam

Tonkica ja sad izgledam samo debelo, nikako trudnoĀ Ā ali i to ce skoro.

• Tonkica1
    22. Svibanj 2019. 14:16

bee17

Tonkica1

bee17

Ja jedva čekam da mi se počne trbuh vidjeti… znači ne mogu ga viÅ”e uvući, ne smeta mi joÅ” hlačama, ali jedva čekam

Tonkica ja sad izgledam samo debelo, nikako trudnoali i to ce skoro.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Angie1205
    22. Svibanj 2019. 14:17

Meni se bome itekako vidi trbuscic 😱
    Inace sam mrsavica, al u prve dvije trudnoce mi se nije vidio tako rano kao sada.
    Mm me zeza da ce ovo biti mali sloncek od 5 i pol kila do termina šŸ˜‚

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.