Tinika i MaybeBaby sretno i javite se!!!
UnaNunaĀ doktori ne preporuÄuju fetalni doppler za ljude koji nisu iskusni u traženju otkucaja, ali ne bi trebalo biti uopÄe Å”tetno. Samo je navodno zeznuto uloviti otkucaje. Ja sam isto razmiÅ”ljala to kupiti...
Sretno, ja idem sutra u 15 h na prvi pregled ššš
Sretno na pregledu. Ja u petak idem vadit betu pa cu vidit situaciju
Mislim da vam nema potrebe kemijati s doplerom iÅ”ta. Opet uz pretpostavku da je trudnoÄa uredna. Jer zamislite koju paniku bi sebi stvorile da ne naÄete otkucaje. Ja prva. A i bebice ce se uskoro poÄeti javljati i onda cete biti sigurne da je sve ok.Ā
Sve cure koje idete na pregled sutra sretno i javite se.
Ja isto idem sutra naveÄer, ne mogu doÄekati.
Mislim da vam nema potrebe kemijati s doplerom iÅ”ta. Opet uz pretpostavku da je trudnoÄa uredna. Jer zamislite koju paniku bi sebi stvorile da ne naÄete otkucaje. Ja prva. A i bebice ce se uskoro poÄeti javljati i onda cete biti sigurne da je sve ok.
ToÄno to je i razlog zaÅ”to su lijeÄnici protiv toga
Jutro svima. Äitam vas redovno, ali ovo je jedino vrijeme kad se uspijem javiti, ako i to od ludog posla i tempa.
Meni je doslovno preko noci narastao trbuh, jutros ni jedne hlace se ne daju zakopÄati. OtiÅ”la sam na posao u trudnickim tajicama koje su mi ogromne, ali nije bilo druge. Morat cu u shoping nekakav.
UnaNuna mislim da ako je TSH ok da onda ne provjeravaju ostalo, ako TSH ne valja rade detaljnije pretrahe.
Ja jedva Äekam da mi se poÄne trbuh vidjeti... znaÄi ne mogu ga viÅ”e uvuÄi, ne smeta mi joÅ” hlaÄama, ali jedva ÄekamĀ
Jutro svima. Äitam vas redovno, ali ovo je jedino vrijeme kad se uspijem javiti, ako i to od ludog posla i tempa.
Meni je doslovno preko noci narastao trbuh, jutros ni jedne hlace se ne daju zakopÄati. OtiÅ”la sam na posao u trudnickim tajicama koje su mi ogromne, ali nije bilo druge. Morat cu u shoping nekakav.
UnaNuna mislim da ako je TSH ok da onda ne provjeravaju ostalo, ako TSH ne valja rade detaljnije pretrahe.
Ja jedva Äekam da mi se poÄne trbuh vidjeti⦠znaÄi ne mogu ga viÅ”e uvuÄi, ne smeta mi joÅ” hlaÄama, ali jedva Äekam
Tonkica ja sad izgledam samo debelo, nikako trudnoĀ Ā ali i to ce skoro.
Ja jedva Äekam da mi se poÄne trbuh vidjeti⦠znaÄi ne mogu ga viÅ”e uvuÄi, ne smeta mi joÅ” hlaÄama, ali jedva Äekam
Tonkica ja sad izgledam samo debelo, nikako trudnoali i to ce skoro.
š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£
Meni se bome itekako vidi trbuscic š±
Inace sam mrsavica, al u prve dvije trudnoce mi se nije vidio tako rano kao sada.
Mm me zeza da ce ovo biti mali sloncek od 5 i pol kila do termina š
Sortiraj odgovore
Najstariji