Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mangomum
    23. Svibanj 2019. 10:06

Angie1205

Magnomum dobro dosla! Jesi za burek? 😂
    Svakako odi vaditi betu i odi ginu bez ikakvog narucivanja jer cete naruciti tek za 2-3tjedna.
    Ja sam odmah poslije poz.testa otisla k svojoj gin i kad smo vidjele da se beta dupla odmah mi otvorila bo a komplikacije cim je srce prokucalo.
    Svakako si za to da odmah ostanes doma i cuvas se sto vise.

Mislim da obe imamo prvašića govnašića?? 
    Moja curka
    Lena 16.11.2011

Dalindas
    23. Svibanj 2019. 10:12

Jutro cure , kod mene još ništa na meniju ,ne jede mi se bas 🤣
    Maloprije gledam nalaz sa zadnjeg pregleda i vidim da piše FHR + 
    A doktorica mi uopće nije rekla ništa ,ja sam mislila
    Da se ništa ne cuje ,bas sam ljuta 

Angie1205
    23. Svibanj 2019. 10:17

Mangomum u pravu si. Moja Lea je 02.12.2011.
    A seka nam je vec na kraju 2.razreda. Bas ce bit veselje...dve skolarke i beba 🥰
    Al drago mi je da beba dolazi sad kad su cure vec velike. Jako se vesele i vec rade raspored kako ce koja pomagati ❤️

Hrabrica
    23. Svibanj 2019. 10:18

Hvala vam cure na rijecima podrske.  Zvala sam svog ginica i on ce me sutra primiti da me i on jos jednom detaljno pregleda jer ima bolje uredaje nego ovi na hitnoj. A dotle, do zahoda i nazad... 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

• Mangomum
    23. Svibanj 2019. 10:19

Angie1205

Mangomum u pravu si. Moja Lea je 02.12.2011.
    A seka nam je vec na kraju 2.razreda. Bas ce bit veselje…dve skolarke i beba 🥰
    Al drago mi je da beba dolazi sad kad su cure vec velike. Jako se vesele i vec rade raspored kako ce koja pomagati ❤️

Ee bome ce i u mene bit veselo jer ja imam i
    predskolca u 9mj 💪💪💪

• Tonkica1
    23. Svibanj 2019. 10:19

Angie1205

Hrabrice bas mi je zao sto si morala takav strah prolaziti ali sada znas da imas pravog malog borca 🥰
    Svim curama koje danas imaju pregled…sretnooo!
    Ja evo sad konacno odnesla urin, cekala skoro sat vremena i skoro se srusila od gladi…al eto me konacno s burekom u krilu!! 🤪

Jel je na kraju dolje na sporednom ulazu? Nakon sto si me pitala nesto sam se zamislila...

• Tonkica1
    23. Svibanj 2019. 10:20

Mangomum dobrodosla!
    I tako kazes rasprodaja, ha? 🤣

• Mangomum
    23. Svibanj 2019. 10:21

Dalindas

Jutro cure , kod mene još ništa na meniju ,ne jede mi se bas 🤣
    Maloprije gledam nalaz sa zadnjeg pregleda i vidim da piše FHR +
    A doktorica mi uopće nije rekla ništa ,ja sam mislila
    Da se ništa ne cuje ,bas sam ljuta

Sta znaci to FHR+ otkucaji ili?

Dalindas
    23. Svibanj 2019. 10:27

MangoMum , da tako sam našla na netu . I zaboravih ti reci ,ja kad sam radila taj test pokazao mi je 1-2 sto bi značilo da sam bila trudna neka 4 tjedna ,znaci ti se vise :)

malabubamara
    23. Svibanj 2019. 10:28

Jutro curke, 
    Hrabrice zao mi je, ocigledno je mrvica veliki borac ❤️, odmarajte I sve ce biti dobro :) 

Ja imam pregled u  13h,  vec me od juce trema uhvatila, 9+4 smo :),ovih dana me blago receno sve boljelo, a juce nista! Niti zulja, niti boli, imam osjecaj da bih mogla skakati I  trcari. Nesto me malo strah zbog toga, navikla sam da po ziguckanjima znam da se nesto desava, a ovako ..she mirno .. 🙄🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.