ja neznam dal je trbuh trudnički il malo napuhan onaj moj od prije 😂😂 jos uvijek nosim sve svoje traperice nije mi neudobno tako da valjda nije to to jos .
Ja sam bas danas narucila par trudnickih hlaca, moje me sve vise stiscu. Polako se vidi trbuh, pogotovo ako sam u necemu uskom. Ali isto izgledam vise napuhano nego trudno. 🙈
Sretno na pregledima cure!
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
dan cure.
tonkica i leptir prekrasne slike
ja sam napuhana i dobila sam već koju kilu jer mogu jesti samo peciva i onda cijeli dan po kiflama i perecima tučem.
ja idem sutra vaditi krv i urin, dr mi nije dala uputnicu za štitinjaču ali otići ću na svoju ruku izvaditi tsh
zlo mi je još uvijek, najviše navečer
[iimg]
Sto se tice tsh, ja sam radila u par dana na rebru, u domu zdravlja i u suncu. I bili su mi skroz razliciti nalazi. Meni je ti uzas. Doslovno ne mozes vjerovat laboratoriju. Na kraju je moja endokrinologinja rekla da ona vjeruje samo njihovom labu i da ostale nalaze mogu bacit. Sto je isto malo glupa izjava .. al po tom nalazu mi odreduje terapiju i sad sam i odlucila da drugdje vise necu ni vadit jer se samo zivciram
Sretno cure na pregledu :)
Ja sam u 7om tjednu i traperice me bas stišću ,užas
Eto ja se narucila 10.6. u 18.30 kod privatnika na uzv. Starsno mi je dugo cekati do 26.6...
Eto ja se narucila 10.6. u 18.30 kod privatnika na uzv. Starsno mi je dugo cekati do 26.6…
Tonkice, isti termin i na isti dan imamo pregled
[iimg]
Sto se tice tsh, ja sam radila u par dana na rebru, u domu zdravlja i u suncu. I bili su mi skroz razliciti nalazi. Meni je ti uzas. Doslovno ne mozes vjerovat laboratoriju. Na kraju je moja endokrinologinja rekla da ona vjeruje samo njihovom labu i da ostale nalaze mogu bacit. Sto je isto malo glupa izjava .. al po tom nalazu mi odreduje terapiju i sad sam i odlucila da drugdje vise necu ni vadit jer se samo zivciram
Da, svaki lab ima drugačije referentne vrijednosti i tako neke stvari (tipa tsh, beta, ...) se trebaju uvijek vaditi u istom laboratoriju kako bi pokazale ispravne vrijednosti tj ispravno kretanje.
meni vec sve smeta na tbuhu i nema sanse da ga uvucek…i uzasno debelo se osjecam imam 156cm a sad sam se popela na 65kg zamislite kak sam to izgleda,a imala sam 56 prije pola godine…kud sam se sama udebljala prije trudnoce tud sad jos u trudnoci kad krenu jos dodatne kile…hjooj bit ce veselo sa odjecom
Iva znam kak ti je.. Moja cifra je 68 kg na 157 cm. Udebljala sam se isto ko i ti u pol godine a imala 57 kg i jos završila na operaciji uz ne mrdanje iz kreveta 3 tjedna. Jedi, lezi, jedi lezi... I sad imam 68. Uzass. Sve me jeza lovi proci 70 kg a ko jagodica bobica sam. Haha doduse sve otislo u sise. Imam sise bar 3 kg teske hahah.. Inače sam prsata a sad jos vise no gdje je kraj!?😭
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
meni vec sve smeta na tbuhu i nema sanse da ga uvucek…i uzasno debelo se osjecam imam 156cm a sad sam se popela na 65kg zamislite kak sam to izgleda,a imala sam 56 prije pola godine…kud sam se sama udebljala prije trudnoce tud sad jos u trudnoci kad krenu jos dodatne kile…hjooj bit ce veselo sa odjecom
Iva znam kak ti je.. Moja cifra je 68 kg na 157 cm. Udebljala sam se isto ko i ti u pol godine a imala 57 kg i jos završila na operaciji uz ne mrdanje iz kreveta 3 tjedna. Jedi, lezi, jedi lezi… I sad imam 68. Uzass. Sve me jeza lovi proci 70 kg a ko jagodica bobica sam. Haha doduse sve otislo u sise. Imam sise bar 3 kg teske hahah.. Inače sam prsata a sad jos vise no gdje je kraj!?😭
bi smo bili na pregledu sad u pon i kazem ja decku da me izvagala i da imam 65kg,a on ko iz topa pred svima tamo- pa ti ces do kraja trudnoce imat 100kg kotrljat cu teubit sam ga htjela
ja sam inace ravna sad imam sise za djelit i uopce se ne snalazim sa njima cudno mi je vidjet sise na meni
Hahahah to je i meni moj Ivan rekao... Sam nek se oni zezaju, dobit ce najvecu radost svijeta, brzo ce zaboravit na nase kile... Ma znas sreca moja kaj se ne trpam hranom.. Nemam neku zelju da se ubijam u losoj hrani i da previse jedem.. Bas ono pazim.. Ma zapravo ne pazim... Jedem skroz normalno i uravnotezeno.. Tu i tamo pojedem nekaj lose... Nadam se da ce zelje i ostati normalne haha
Joj ja imam sisa za donirat kolko hoćeš... Rado bi bila ravna, vrlooo rado... Nisu velike sise bas tako divne kako svi misle... Lijepo je vidjeti prsatu curu, ali kakve ona muke ima pri odabiru grudnjaka, majce, kosulje ne mozes ni nositi... Ma uzas...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji